Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Plazma TVsiz Öğrenci Evi Olmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okulumuzda Vestel'in (sanırım, yanlışsam düzeltin) Cafe Dorm a astığı son ve bomba reklam bu.

Bir Vestel plazma TV var, altında da, Plazma TVsiz Öğrenci Evi olmaz yazıyor. İster satılık ister kiralıkmış üstelik.

Baya güldük biz görünce, heralde stress atalım diye koymuşlar =)

Edik : Okul Sabanci Universitesi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Aralık 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ohoo siz geride kalmıssınız be bi plazma tv ne ki =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
valla threadi gorunce içimden sovmek geldi ama içerigini okuyunca hafif sakinleştim hatta koptum...Reklamın bile bi adabı var plazmanın fiyatını bilmeyenlerin yaptıgı bi ilan heralde bilinçli olmak lasım ...Bide ögrenci evi demiş rekor millet yeri gelio yol parasını kasıo turkiye şartlarında...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.

[Bu mesaj cintonick tarafından 16 Aralık 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ula ben evime almayi dusunuyordum plazma:)(ben ogrenciyim:) )

burdaki tepkilerden sonra vaz cayiyorum:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 16 Aralık 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
reklamın amacı dikkati ürüne çekmektir..
bu reklama başarılı diyebiliriz o zaman..
tabi ne işe yarayacağı da tartışılır :)[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
acaba kiralar ucuzmu?
:-)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
Taksit ödemekten daha mantıklı ama Tv bozulursa falan nası oluyo, garanti durumu nasıl acaba?[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39
Mesaj tarihi:
said:
od3on, 16 Aralık 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
ferrarisiz ogrenci olmaz

kasisler olmasa...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
bedava versinler her öğrenci evinde olsun bi tane :P
öğrenci belgesiyle gelene bedava olsun.okulu bitiren alamasın =)

[Bu mesaj Reginald_Arvizu tarafından 16 Aralık 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...