Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bizde çocuk kültürü yok ya adam 2 yaşında çocugunu alıp sinemada kucağında oturtuyor. böyle bir imlletiz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ağladığı iyi üstüne kussa altına etse anası babası orada değiştirse yada değiştirmese koksa..beterin beteri vardır tak kulaklığını aç sesini takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ama cidden merak ediyorum niye intelligence'ı 2 olan bir varlık bağırmaya başladığında onu reasoning ile susturmaya çalışırlar, ağızlarını kapatsalar ne olur yani mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 doğru duzgun nefes alamayan ve sinir sistemi daha tam gelişmemiş bir yavrunun ağzını kapatmayı mantıklımı buluyosun şimdi sen? kalıcı hasar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 astronot başlığı da takılabilir. ses geçirmeyen. istediği kadar ağlasın içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Marl0_on said: madem elalemin parasızlığına laf atacak kadar zenginsin uçakla git gideceğin yere. http://i.imgur.com/QxxxBGn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Yabanci bir aile yapicagi uzun bir ucak yolculugu oncesi herkese yaninda bir ozur notuyla seker dagitmis, onlarada ucaga binmesin, isinlansin pis fakirler mi diceksiniz Toplu tasima kullaniyorsaniz, bu tarz seyler basiniza gelebilir. Kulaklik alin, sonra aglarsiniz bu ayi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Cuce said: doğru duzgun nefes alamayan ve sinir sistemi daha tam gelişmemiş bir yavrunun ağzını kapatmayı mantıklımı buluyosun şimdi sen? kalıcı hasar olur.Cuce, sabirla dogru cevap veriyorsun ya bazen sana da yazik diyorum icimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 varşova'ya trenle gitsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Laorx said: Yabanci bir aile yapicagi uzun bir ucak yolculugu oncesi herkese yaninda bir ozur notuyla seker dagitmis, onlarada ucaga binmesin, isinlansin pis fakirler mi diceksiniz Toplu tasima kullaniyorsaniz, bu tarz seyler basiniza gelebilir. Kulaklik alin, sonra aglarsiniz bu ayi gibi. Uçaktan daha hızlı bir ulaşım metodu yok, küçük çocuğun varsa daha çabuk gidebilme imkanın varken 10 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmasın yani insanlar. "Hem araban yok hem uçağa para vermiyon o zaman ne skime çocuk yapıyon" diye düşünüyor insan. Hem çocuğa hem etraftakilere eziyet. Beklenmedik ve mecburi bir yolculuktur belki, o kafayla onu da düşünmedim zaten çok ciddi olsam garbage'a da açmazdım başlığı. Hikayeyi de yarım yamalak anlatma, senin bahsettiğin olayda aile etraftakilere earplug da dağıtıyodu bana earplug veren olmadı. Ayrıca ben neden kendimi soyutluyorum ki etraftan, yanımdakiyle muhabbet edecem belki normalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 neresinden bakarsan bak haksızsın hala bık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Nigger_of_the_sand said: S-H said: araba alamayacak kadar fakirsen çekicen otobüs yolculuğunu Bayram için İstanbul'dan Şebinkarahisar'daki halamlara gitmiyorum arkadaşlar, Berlin'den Varşova'ya gidiyorum. En başında uçakla geldim buraya. yolculuk avrupada olunca değişen ne anlamadım ? varşovada hava alanı mı yok,uçakla gitseydin araba bulamıyorsan ? 10 saat çekmezdin o gürültüyü. bi de sanki forumda yurtdışına çıkan yokmuş gibi elitist tavırlara girmişsin bence bebekken otobüs yolculuğunda ağlıyosun diye senin ağzını kapatmışlar,oksijensiz kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 abi söylüyorum bak sana easyjet var. paris berlin 9 euroya uçtum bir. çocuk yasak 2. ahahahah 3 :D çogzldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 gittiği yerde berlinden varşova ha, konya ankara gibi düşünelim bence ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Nigger_of_the_sand said: Burunlarından nefes alamayacak kadar geri zekalı mı bu yaratıklar? Ağlama da ağlama olsa, ıkına ıkına çığlık atıyo resmen. Araba alamayacak kadar fakirsen çocuk da yapma arkadaş, 10 saatlik otobüs yolculuğuna bebekle mi çıkılır kodumun pintileri cocugun olunca anlarsın belli ki 20 li yaşlardasın daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Nigger_of_the_sand said: Burunlarından nefes alamayacak kadar geri zekalı mı bu yaratıklar? Ağlama da ağlama olsa, ıkına ıkına çığlık atıyo resmen. Araba alamayacak kadar fakirsen çocuk da yapma arkadaş, 10 saatlik otobüs yolculuğuna bebekle mi çıkılır kodumun pintileri Hem fakir hem sigir. Alin bunu disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Dworgian said: parası az olan insanların otobüsle seyahati tercih ettiğini bilir uçakla gidersin bundan sonra her yere. he çünkü bebek yok uçakta gerçi adamın logic hatalı yoksa bebe her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 o değilde iki aylık kızımı uçak yolculugu ıcın ugurladım az once Sizin kafadaki biri o uçakta fısıltıyla bile yanındakine falan en ufak yorum yapsa götünü kesmek için hamle yapmazsam ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ağlayan çocuktan insan rahatsız olur abi biri yanındakine fısıltıyla bu rahatsızlığı belirtip sen de onun götünü kesiceksen işin var senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 en son uçağa bindiğimde bebek vardı. çok sağlam bağırdı bir 2 dk. sonra kabin görevlisi şirinlik falan yaptı sustu bebiş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 senko said: ağlayan çocuktan insan rahatsız olur abi biri yanındakine fısıltıyla bu rahatsızlığı belirtip sen de onun götünü kesiceksen işin var senin. son 13 senedir ağlayan bebeklerle düzenli yolculuk yapıyorum bir gün kalkıp rahatsızlık hissetmedim. Ağlayan bebeleri geç almancılarla yolculuk yapıyorum. Gene de ağzımı açmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Hayatında bir kere stuttgarttan uçağa bin türkiye'ye uç. Ağlayan bebeklerle yolculuk etmek için dua etmeye başlarsın. Bunlara rağmen insanlara saygı duyuyorum. Kalkıp suratlarına mal mal bakıp yorum yapmıyorum. Aynısını başkalarından beklemek çok olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 S-H said: Nigger_of_the_sand said: S-H said: araba alamayacak kadar fakirsen çekicen otobüs yolculuğunu Bayram için İstanbul'dan Şebinkarahisar'daki halamlara gitmiyorum arkadaşlar, Berlin'den Varşova'ya gidiyorum. En başında uçakla geldim buraya. yolculuk avrupada olunca değişen ne anlamadım ? varşovada hava alanı mı yok,uçakla gitseydin araba bulamıyorsan ? 10 saat çekmezdin o gürültüyü. bi de sanki forumda yurtdışına çıkan yokmuş gibi elitist tavırlara girmişsin bence bebekken otobüs yolculuğunda ağlıyosun diye senin ağzını kapatmışlar,oksijensiz kalmışsın. Şu başlığa attığım bütün mesajları ve hangi mesajlara cevap olarak attığımı düzgüncene bi oku ondan sonra yorum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 şahsen yolculuklarda istesem de uyuyamadığım için pek umursamam ama ağlayan çocuktan da horlayan adamdan da rahatsız olunabilir normal bi şey. de bunun için isyan etmek anlamsız yani tek derdin otobüste ağlayan çocuklar olsun nedir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar