Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Olsa iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Tayyip de basbakan olmasa iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Su geçirmez, çizilmeye dayanıklı, arayüzü sağlam telefon var ancak 4" ve aşağısında yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 arkadaşlar bende büyük telefona uyuz olduğumdan bık bık ötüyodum eski bir ayfon fanı olarak. ne zaman dükkanda cebimden ayfonbeşi çıkarıp sony experia'yı koydum. DAHA AZ YER KAPLADI CEBİM ŞİŞMEDİ falan ondan sonra aldım. hala da şükrediyorum yarebbülalemine sony xperia z aldığım için. şekil olarak 'erkek'. ince. hafif. ayfonda yaptığım herşeyi yapıyor üzerine daha fazlasını yapıyor üzerine kastımayzıbıl falan. birçok arkadaşım ayfondan androide geçti son zamanlarda bir tane allahın kulu yok abi olmuyor gerçekten ayfon daha iyiymiş demedi. bir kişi dese şunu dicem lan acaba? ama yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Iphone fanboylari allah fcuk yea tayfasi adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Allah varken maymun tanrisina tapmiyoruz en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Aptallikta biraz daha ust level olmak aptal olmayi degistirmiyor ki panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 boşverin bunları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Nekro said: Aptallikta biraz daha ust level olmak aptal olmayi degistirmiyor ki panpa Dine kufur var, ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Ayrica bu basliklarin kazanani her zaman iphone, zorlamanin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sent via iphone ios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Birde iphonedaki jb den habersiz bazi fakir androidciler var.Ios cok kisitliyor sistemi ama bik bik ediyorlar. Iphone 5s'den gonderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Rahat bir kullanım istiyorsan Iphone yok ben kurcalıcam heryerini ayar yapıcam bozucam düzenlicem vs vs vs diyorsan başka bişi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Ailem amerika da oradan aldırayım diye baktım. 5s 649 $ , htc one 729$ unlocked. Bu durumda iphone mantıklı duruyor, htc nin daha pahalı olması saçma geldi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 En kötü satarım nolcak diyerekten 650 $ a aldırıyorum iphone babama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Factory unlocked çıkmamış daha lol. Sadece t mobile contract free var. Patladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kurtuluşun lg g2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sipeyskeyk said: En kötü satarım nolcak diyerekten 650 $ a aldırıyorum iphone babama.1500 tlye geliyo ne güzel aldır tabi burda 2000e sat sonra git htc one al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar