Raistllin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 scorch said: Ya söyle diyeyim boston = kuzey avrupa ülkeleri İrvine ca = antalya / italya vs. Yaşam tarzın hangisine uyacağını biliosundur herhalde biz pek alışık değiliz kuzey yaşamına bayar bizi bi yerde. Alışık olman lazım yani o tarza bostonda mutlu olman için. sanırım biraz da eğlenme arıyorsam california daha mantıklı bir seçim gözüküyor,teşekkürler scorch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kalliiifornyaaaa know how to parrtiiii. Ne Boston'u abi Kalifornia varken, eski valinin terminatör olduğu diyarlardan bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 cali ftw derdim ben. ha bir şey bilmiyorum 2 yer hakkında da. sadece cali güzel gibi niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Bence iklim dolayısıyla california ne kadar gitmemis olsamda. bostonda da eglenirsin yüz tane üniversite var gece hayatı fena deil. ama soguk iste soguk. cekilcek dert deil yaşam enerjimi tüketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 California'dan başkasına gitmezdim ben heralde. Santa Monica, San Francisco, LA ne arasam orda VtM:B saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bi şarkının yada filmin adında california geçiyosa iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bir teknoloji firmasının içinde boston geçiyorsa iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 akdeniz mi, rize mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 akdenizin anemisi rizenin çayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Muhlama da var çayla oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 off yaylaya gitske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Irvine da hem blizzard var yolda chris metzeni görme şansın var gezerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 o kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 1 sene Berkeley'de (SF) 3 ay Boston'da kaldim. Kesinlikle ultra acik ara California. Yani bir an bile dusunme. Bana guven. Gidince de tesekkur maili atarsin. Ne amacla gittigini bilmiyorum ama San Diego biraz fazla rahat biyer ciddi bir seyler yapmak istiyorsan. DERIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar