coco Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Rerore said: coco said: i'd say yes couple of mounts ago, but its bit complicated now Ben bağlar evet çift önce derdim, ama biraz şimdi karmaşık ahahah yeni farkediyorum mounts yazışımı lol aquila pardon (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 terbiyeyi buralarda arayan arkadaşlarımız laf sokacakken kime gidiyor olduğundan emin olarak soksunlar, lafı salladığında başkası sinirleniyorsa onda değil kendisinde sıkıntı var çünkü. kavga etmeden dövüşün evladım. şu 0ne muhabbeti de çok baydı bu arada fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 0ne said: "Tatar Ramazan" said: 0ne said: Aranizdan baskasi olsa cani pahasina saklar satardi o keyi. bende kullanmayacagimdan bi konu acmis satiyodum alan olmadigi icin duruyordu bi kosede. Kime yollasam ayni tepkiyi verir ki. 2 hafta giveaway giveaway kos cikmasin. Sonra hop diye pm atsınlar keyi. Lan geçende başlık açmadın mı sen müzmin abazayım diye, bu forumdan ekmek çıkmaz olm sana senelerdir anlamış olman lazımdı bunu. Farklı yerlerde dene artık şansını, realde ortamın yoksa chat veya arkadaşlık sitelerine falan bak, oyuncu müyendiz forumundan sana anca küskü düşer... Tartismaya girmiyorum baps. Oyle diyosan öyledir. Ama azcik aciklamalari okuma zahmetine de gir. Oynamiyacagim bi oyunun keyini verdim. Sen olsan satardin mesela. Aramizdaki fark bu. Simdi sus. 10 usd lik key oldu artık. onlarca oyun delisi insan topic de "key key" diye aglıyor resmen. onlardan biri yerine gidip oyun dünyası ile alakasız olduğunu belirten birne verince böyle tepki gelebiliyor elbet. ha üstüne bayan olunca otoımatik bonus zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 NolaxThensbane said: senko said: what is love baby don't hurt me don't hurt me no more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 coco said: _Rave said: kız olup mini mini abaza minionlara sahip olmak ne güzel bişey lan insan olup tüm minionlara sahip olmanın hazzı başka birşey ama lol insan olunca companion geliyo.+relation falan kasman gerekiyo vs. minion dediğin başka Direk summon/unsummon butonu fabrika çıkışlı geliyo.Dişi minionlarda çalışmıyo gerçi bu özellik (unsummon) mecbur cd beklemek gerek ama erkek ürünlerde sorunsuz sanırım.Günlük ilgi kırıntısı ihtiyacı karşılandığında unsummon edebiliyosun direk.Bazen bi smiley bazen bi tenku.Azla yetinmesini de bilen cinsiz vesselam. capisci? edit:0necım darılmaca gücenmece yapma protipi anlatmak için en yakın örnek sen vardın yoksa şu forumda senin yaptığını ara sırada olsa yoklukta yapmayan adam yoktur zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 @Dworgian coco said: heartstone için key kovalamak -giveawaylerden- (:P) hem de oyun dünyası ve forumlarına ilk kez ayak basarak su cumleyi gormesem zaten yollamazdim. coco değil mayhem seagle nolax kzmpaza ve daha sayamayacagim pek çok insan icinde yollardim. Sadece denk geldi dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 coco ben de oynayabilir miyim hs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 0ne said: @Dworgian coco said: heartstone için key kovalamak -giveawaylerden- (:P) hem de oyun dünyası ve forumlarına ilk kez ayak basarak su cumleyi gormesem zaten yollamazdim. coco değil mayhem seagle nolax kzmpaza ve daha sayamayacagim pek çok insan icinde yollardim. Sadece denk geldi dun. abi ltfn. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 coconun hazzını,hazla çarpmışın kendine bölmüşsün 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 @_Rave ahahaha anlatımın süper olmuş, eyv. @Dworgian aslında çok alakasız değilim, sadece player değildim. yalnız hs çıkınca sevgilim direk oyun senlik diyip pcnin başına beni orturtunca 2 hafta kalkamadım oturduğum yerden lol ama evet, ilkkez bir battle hesabım oldu :) hatta twitch vb hesaplarım bile var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Rasmon said: coco ben de oynayabilir miyim hs. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 coco said: @_Rave ahahaha anlatımın süper olmuş, eyv. @Dworgian aslında çok alakasız değilim, sadece player değildim. yalnız hs çıkınca sevgilim direk oyun senlik diyip pcnin başına beni orturtunca 2 hafta kalkamadım oturduğum yerden lol ama evet, ilkkez bir battle hesabım oldu :) hatta twitch vb hesaplarım bile var lol yahu sen niye üstüne alındın. olay senin niye oynadıgın ya da oynayıp oynamaman gerekmesi vs değil. olay 0nenin sen hariç kimseye bu teklifi yapmaması vs ki capt obvious olmaya gerek var mı? sen oyna bakalım feedback verenler arasına gir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ne diyim. Elimde key var isteyene veriyom mu diyim. Baktimtanidik ise yarar kimseler istemiyo satayım dedim. Kimse almayinca kenara koydum bekliyodu. Dun aksam da denk geldi yolladim. size niye bu kadar sikinti oldu benim bi baskasiyla olan diyalogum. Onu cozemedim hala ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 çözünce anlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sıkıntı değil be abi. milletin dediğine "hayır öyle değil" diyorsun ya, ona cevap bunlar hep. yoksa aranızdaki diyaloğa fln kim karışır. ama dışardan nasıl görünüyor anlaman için sana feedback olabilir şurada insanların yazdıkları. ha umrunda değildir tabii ama sordun ondan yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 One nin suçu yok coco nun one ye kahve ısmarlaması lazım.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 "this is the end" (the movie) + vodka bull. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Rerore said: One nin suçu yok coco nun one ye kahve ısmarlaması lazım.net "erkek arkadaşı buna ne der?" sorusu hariç evet. (hala mantıklı düşünebilmem negzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 coco 0ne yi ağına düşürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Gençler çok özel olmayacaksa; torbacınızın adresini alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar