Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hazzın merkezine doğru

coco

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

"Tatar Ramazan" said:

0ne said:

Aranizdan baskasi olsa cani pahasina saklar satardi o keyi.
bende kullanmayacagimdan bi konu acmis satiyodum alan olmadigi icin duruyordu bi kosede.
Kime yollasam ayni tepkiyi verir ki. 2 hafta giveaway giveaway kos cikmasin. Sonra hop diye pm atsınlar keyi.

Lan geçende başlık açmadın mı sen müzmin abazayım diye, bu forumdan ekmek çıkmaz olm sana senelerdir anlamış olman lazımdı bunu. Farklı yerlerde dene artık şansını, realde ortamın yoksa chat veya arkadaşlık sitelerine falan bak, oyuncu müyendiz forumundan sana anca küskü düşer...

Tartismaya girmiyorum baps. Oyle diyosan öyledir. Ama azcik aciklamalari okuma zahmetine de gir. Oynamiyacagim bi oyunun keyini verdim. Sen olsan satardin mesela. Aramizdaki fark bu. Simdi sus.

10 usd lik key oldu artık. onlarca oyun delisi insan topic de "key key" diye aglıyor resmen. onlardan biri yerine gidip oyun dünyası ile alakasız olduğunu belirten birne verince böyle tepki gelebiliyor elbet. ha üstüne bayan olunca otoımatik bonus zaten
Sosyal ağlarda paylaş

coco said:

_Rave said:

kız olup mini mini abaza minionlara sahip olmak ne güzel bişey lan

insan olup tüm minionlara sahip olmanın hazzı başka birşey ama lol

insan olunca companion geliyo.+relation falan kasman gerekiyo vs.

minion dediğin başka

Direk summon/unsummon butonu fabrika çıkışlı geliyo.Dişi minionlarda çalışmıyo gerçi bu özellik (unsummon) mecbur cd beklemek gerek ama erkek ürünlerde sorunsuz sanırım.Günlük ilgi kırıntısı ihtiyacı karşılandığında unsummon edebiliyosun direk.Bazen bi smiley bazen bi tenku.Azla yetinmesini de bilen cinsiz vesselam.

capisci?

edit:0necım darılmaca gücenmece yapma protipi anlatmak için en yakın örnek sen vardın yoksa şu forumda senin yaptığını ara sırada olsa yoklukta yapmayan adam yoktur zati.
Sosyal ağlarda paylaş

@Dworgian

coco said:

heartstone için key kovalamak -giveawaylerden- (:P)
hem de oyun dünyası ve forumlarına ilk kez ayak basarak

su cumleyi gormesem zaten yollamazdim.

coco değil mayhem seagle nolax kzmpaza ve daha sayamayacagim pek çok insan icinde yollardim. Sadece denk geldi dun.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

@Dworgian

coco said:

heartstone için key kovalamak -giveawaylerden- (:P)
hem de oyun dünyası ve forumlarına ilk kez ayak basarak

su cumleyi gormesem zaten yollamazdim.

coco değil mayhem seagle nolax kzmpaza ve daha sayamayacagim pek çok insan icinde yollardim. Sadece denk geldi dun.

abi ltfn. lol.
Sosyal ağlarda paylaş

@_Rave
ahahaha anlatımın süper olmuş, eyv.

@Dworgian
aslında çok alakasız değilim, sadece player değildim.
yalnız hs çıkınca sevgilim direk oyun senlik diyip pcnin başına beni orturtunca 2 hafta kalkamadım oturduğum yerden lol

ama evet, ilkkez bir battle hesabım oldu :)
hatta twitch vb hesaplarım bile var lol
Sosyal ağlarda paylaş

coco said:

@_Rave
ahahaha anlatımın süper olmuş, eyv.

@Dworgian
aslında çok alakasız değilim, sadece player değildim.
yalnız hs çıkınca sevgilim direk oyun senlik diyip pcnin başına beni orturtunca 2 hafta kalkamadım oturduğum yerden lol

ama evet, ilkkez bir battle hesabım oldu :)
hatta twitch vb hesaplarım bile var lol

yahu sen niye üstüne alındın. olay senin niye oynadıgın ya da oynayıp oynamaman gerekmesi vs değil.

olay 0nenin sen hariç kimseye bu teklifi yapmaması vs ki capt obvious olmaya gerek var mı?

sen oyna bakalım feedback verenler arasına gir işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyim. Elimde key var isteyene veriyom mu diyim. Baktimtanidik ise yarar kimseler istemiyo satayım dedim. Kimse almayinca kenara koydum bekliyodu. Dun aksam da denk geldi yolladim.

size niye bu kadar sikinti oldu benim bi baskasiyla olan diyalogum. Onu cozemedim hala ben.
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıntı değil be abi. milletin dediğine "hayır öyle değil" diyorsun ya, ona cevap bunlar hep. yoksa aranızdaki diyaloğa fln kim karışır.

ama dışardan nasıl görünüyor anlaman için sana feedback olabilir şurada insanların yazdıkları. ha umrunda değildir tabii ama sordun ondan yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...