Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım pencereleri açılıp duruyor

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Ya acil ve sıkıntılı bir problemim var laptopumda:

Şöyle ki, bilgisayar açıldıktan birkaç dakika sonra bütün uygulamalardaki yardım pencereleri kendi kendine açılıyor. İşin saçma olan kısmı ise; bu pencereler açıkken uygulamalarda hiçbir şey yapamıyorum. Uygulamalara geri dönemiyorum, beni tekrar yardım penceresine atıyor. Kapatınca da tekrar açılıyor tabi ki.

İlk olarak F1'i kontrol ettim ama bir takılma gibi bir durum yok; ya başka bir tuş kombinasyonundan (ki takılan bir şey göremedim ama siz yine de söylerseniz sevinirim) ya da yazılımsal vs. bir sıkıntı var ama ne olduğunu bulamadım bir türlü.

4-5 gündür bilgisayar kapalı, windows'un kendi virüs koruması ve uzun zamandır güncellenmemiş nod32 yüklü bilgisayarda; virüs girmiş olma ihtimali de düşük bence ama bilemiyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirm, keza hiç kullanamıyorum bilgisayarı

Teşekkürler!
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

notebook, dell

touchpad iptal edilebiliyor da, klavye iptal etmeyi bilmiyorum; onu söyleyebilirseniz usb klavyeye geçip hardware problemi olup olmadığını söyleyebilirim

burada bahsi geçen usb klavye var ya,

diğer notebookun altında kalmış, F1 tuşu takılmış o yüzden.

problemin kendi kendine ortadan kalkması da mesaj yazmak için o notebooka geçmem ve ağırlık kalktığı için kendi kendine düzelmesi tabi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...