arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 deminki maçtaki spacecake sen miydin spacecake? ne kadar kötü takımdı seninki, ben karşı taraftan onlar adına da utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 arcane said: MMR o yüzdeyi yapamayasın diye var. çok yanlış anlamışsın abi mevzuyu. ha tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 simdi replay detaylarina baktim GoTi gosterdigi icin, leoric 34 regen globe farmlamis oyun boyunca. lvl 22 de 20:30 da olmus, pisligini yapmis ve 21:05 yeniden olmus. hani o levelda structere icin eden tanky karakteri sadece 20-25 saniye res timerla oynayip istedigi yerde cikabilmesi kufur gibi direk :P murky aksine counterplayi yok aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 http://www.twitch.tv/khaldor turnuvada thrall oynanıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 topografyadaki en rezil embesiller 2 gündür bana denk geliyor resmen, oyunu silme aşamasına kadar geldim. çıldıracağım ulan... 19'dan 27'ye kadar geriledim. ne kadar beyin özürlü varsa bu seviyelere nasıl tırmanmış oynamadığım sürede aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bu tıynetini soktumun oyununda hero league takımında boş yer olan falan var mı ya? build videosu çekeceğim kanala millet istiyor diye 3 gündür haricimde bir tane beyni olan adama denk gelmedim takımlarda. rank'ım 30'a kadar geriledi, qm açayım diyorum en son yine sinirlendim direkt alt-f4 çektim. Abathur-Malfurion-Rehgar-Falstad-Jaina çıktı takım... Karşıda 4 warrior-abathur falan vardı. Şu videoları çekip bir daha 2 ay falan girmem sanırım, zorla oynuyourm 2 gündür resmen sokarım artık yeter. tek başına girilmeyecek boktan bir oyun haline gelmiş iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 :D klasik moba sendromları (solo que için) ögrenirken hiç birşeyi dert etmediğinizden dert etmiyorsunuz loose streakleri ve öğrenme eğrisinde çok zevk alıyorsunuz. Heroların çoğunu baya bir ögrenince (ama masterlaşmamış) ve iyi oynamaya başlıyınca milletin her yaptığı hata göze batıyor. Hele birde half afk lar takımla alakasız trololo gidenler 3 oyunda 1 denk gelince iyice ragequit. Biraz ara ver rage yapıyorsan 2 hafta sonra 1-2 heroyla yeniden oyuna dön baya bir kendine gelirsin ve zevk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 abi öğrenmekle veya bir iki kişinin kötü oynamasıyla alakası yok, HEPSİ BEYİNSİZ HEPSİ RUH HASTASI OROSPU EVLADI GELİYOR Abi bir takımda 3 feeder ile birlikte oynadım ya 33333333^^333ÜÇ 3 FEEDER YA, OYUN BAŞINDA İLLİDAN İLE KULE ARKASINA ATLAYIP CANNON TOWER SALDIRDI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ya birak oynama bir donem sakinles iste :P aptallar her oyunda var srif bu oyunun derdi degil. ben kafam bozuk oldugunda ve vaktim olmadiginda vs AI yapip atiyorum o stresi, patchle birsuru zorluk secenegi gelicek daha sahane olucak zaman oldurmek icin eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 İyiki sonya free olmuş herkez alıp mal gibi dönüp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 kotu sonya daima kotu bir abathurdan iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ben izne çıktım 2 hafta boşum : ) yanınıza noob alacak olursanız haberim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ben rank 8'im 1700 falan maç atmısım abi.adam rank 35 160 maç yapmıs ve aynı takıma yerleşiyoruz.ve adam gidip en gereksiz yerde en gereksiz hero'yu alıyor.blizzardın matchmaking sistemi tamamen tırt.O adamın sucu yok onunla beni aynı takıma yerleştiren sistemin fail'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bu aralar bana da feci kötü takımlar geliyor ve en ufak şansımız olmadan 10-15dk içinde kaybediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 dark full takım olarak değil de 1-2 kişi bulabilirim herhalde video çekip temiz oyun yayınlamak istersen diye. hatta nayu çoğunlukla online oluyor ona da yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 gelirim ben ne video çekilecek:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bu aralar bildiğin taşıyorum. ama bu oyunda da bir yere kadar taşıyabiliyorsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bu haftasonu tekrar haftasonu hl oynanmayacağını anladım. 2 rank birden düştüm ölüm kötüsü oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 S-H said: bu haftasonu tekrar haftasonu hl oynanmayacağını anladım. 2 rank birden düştüm ölüm kötüsü oynuyorlar. nova aldım onun için işte:)kael oynuyordum flamestrike patlatıyorum ölmüyor adamlar asssist yapan yoktu.şimdi tek basıma avlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Kael oynarim %3 hp ile kacan adami bitiren cikmaz (gecen wave kasan nova vardi), nova alirim bu defada rakibin hp yi %70 e cekemez takimim sonra QQ gelir ne bicim novasin diye Insanlar her turlu les :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 çok haklısın sabah çok güzel bir takım oluşturuldu jaina var kael var nazeboo tank ve malfurion var .3 kişi öldük durdu bişeyler yazdı stop feeding falan.elemanlarda start healing yazdı diye oyun boyunca gram heal atmadı kimseye.trip atıyor birde alınacak maç gitti öyle şimdi böyle bir oyunculardan nasıl kurtulacaz wow'da ki gibi vote of kick gibi bişey gelmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 herkes şikayetçi. birlikte oynayın madem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 rank dusukde oynayacak varsa beraber oynayalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Oyunun ilk dakikaları rambo gibi savaşıp heal nerde diye malfuriona çemkirmek de yanlış. O hero hot yapıyor direct değil. Bazen hatta where is your heal lolo 15 k heal diye laf çakmaya çalışıyorlar dk 9-10 da. Halbuki en az 4-5 kere hs çekiyor mana yetişmiyor diye. Özellikle bfield of eternity tam öyle harita. Yani biraz da takımdaki diğer heroyu da tevazur edip ona göre flame yapmalı. Yoksa anlamsız, sen şusun sen busun kavgası sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ben hiç kimse ile dialog kurmuyorum artık.kursan da bişey değişmiyor ama o malfurion yaptıgını haklı cıkarmaz cidden o 3 kişiden birini kurtarabilirdi orda ama heal atmak yerine bişeyler yazması ve sonra da trip yapıp hiç atmamasını oyunu baltalamak başka bişey değil. Benimde cok kötü oynadıgım maçlar oluyor dün nova oynuyorum 2 kişiyi öldürebilecek iken kacırdım adamları.elemanın biri yazdı what is problem falan flame atmaya basladılar üzgünüm kacırdım dedim . üzgünüm falan diyince sen yaparsın falan demeye basladılar oyun döndü ondan sonra. flama attıyorlar diye trip atıp oyunu bırakmak ne sana bi fayda getiriyor ne de diger elemanlara daha fazla puan kaybetmelerini saglıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar