Tori Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bir de thrallın yetemediğini görüp butchera hp bastı herifler, hatta redditde devden alıntı vardı butcher 4800 hp thrall 3800 hp level 20de kıstas için tanklardan anub 4200, arthas 5200 hp, butcherda thrall hpsi olsaydı görürdüm ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 thrall range den chain spamleyip hp doldurabiliyor, butcherın meleede kalıp vurması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Thrall'a mask of madness kasın beyler. Stunlock'a alıyorsunuz Windfury ile. Zaten deny da kaçırmazsınız böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 2 hafta dota izleyince kafa gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 %17 lol bu arada Raynor Muradin Falstad Sonya Sylvanas Murky (Available after you reach player level 12) Abathur (Available after you reach player level 15) ABATHUR MURKY HAFTASI edit : support koymamışlar rotasyona :D QM GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 sanki nova haftasi yeterince kotu diilmis gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 novadan daha kötü olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ben hiç umursamıyorum bu free week olayını. hep hl oynuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 qm de gelen abathurların yarısı halihazırda gerizekalı olduğu için farkeden birşey olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 qm patates, quest yapıp çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1Q7ouHW-XMs ahahahah cok basarili bu haftaki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 gargantuan AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 golemin dassani yisinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 team lel vardı oyunun beta dan çıktıgında video falan paylaşıyorlarıd noldu onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Arada nadiren atıyorlar halen eğlenceli vidleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 f2p rotasyona murky yerine brightwing koymuşlar FU ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 gençler HOTS oynamak istiyorum, hiç MOBA oynamadım bi saramadım MOBA'lara ama Blizzard fanboi olarak tüm oyunlarını severek oynayan ben HOTS oynamadan rahat edemedim. Zaten loreu ve tüm karakterleri de biliyorum yadırgamam. 1 kere beta çıktığında 2-3 oyun atmıştım Muradin ile o kadar. Başka hero oynamadım. Şimdi accountumun authenticatorını kaldırılmasını beklerkene (eski telefonumda gg oldu authenticator) bana güzel bir introduction yapacak video izleyeyeim diyorum. Genel roller, oyun modları vs. olsun. Tüm heroeları oynamadan öğrenemem o yüzdne onlar sorun değil. Var mıdır böle güzel kanal, videoları güzel olan adam vs. söyleyin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 videoyu napican, gir oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 aquila said: videoyu napican, gir oyna. okusana olm ne yazdım, authenticatorın kaldırılmasını bekliom. o zamana kadar bakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 arcane said: bu var eyvallah, hero videoları yapmış sanırsam https://www.youtube.com/playlist?list=PLlWC1VLv7fbCLexoZvW6aK2Yp37T-RswQ şu playlisti izliom 2 dakkalık basic genel oyunla ilgili bilgiler. Heronları oynaya oynaya öğrenirim ama genel oyun startejisi ile ilgil şeyler öğrenmek istedim ilk etapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 reset gelmeden gir oyuna, rotasyondaki herolarla oynamış olursun. yapabildiğin kadarını da lvl5 yapmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ne reseti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 rank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 yeni baslicak adama ne rankten asdf, rotasyon herosu her haft var, resetle bi alakasi yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar