Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daily için 5 oyun oynadım nazeeboyla

5inde de kaelthasları geçtim ki zeratul teamfighta girmiyor benim arkamdan dolanıyor paso bana focus falan

nazeebo mu bufflandı her seferinde mi random dalyapraklara denk geldim anlamadım

edit2: gidbinn de almadıydım haunted mines sky temple geldi mule aldım hep vay anasını
Mesaj tarihi:
abi adamlar nasıl kafalarla oynuyor nereleriyle oynuyor bazen anlamıyorum ben

şimdi jainayla bir oyun oynadım, iki takım da 1 tank 1 support

bizdeki support tassadar, adamlardaki support malfurion, tass 10k malf 80k healingle bitirdi

bizde bir tek jaina 50k hero damage, karşıda 3 tane adam 50k yapmış

objectivesiz hedesiz 5-6 tane teamfightın hepsini kazanarak, arkasından pushlaya pushlaya, 19 dakikada 24-30 skoru bulmuş bir oyunu kazandık

http://www.quickmeme.com/img/0a/0a491aa4d69a9c0c7c9b516c78e1092e7272fea24b4ac205f5944781e2dad439.jpg
Mesaj tarihi:
bu oyunda loading ekranında simge durumuna küçülttükten sonra oyunun başladığını nasıl anlayabiliriz oyunu açmadan?kaç defa unutup afk kaldığımı hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
ayarlarda play in background var. onu açarsan alt-tab yaptığında sesler devam eder.

leoric + aba çok çirkin backdoor yapıyor. uyanık olmak lazım. insanlar daha adapte olamamış.
Mesaj tarihi:
bitiş düdüğüne kadar kazanalım diye götümü yırttım . fransız piyer hayatında elektronik görmemiş yerlilerle işaret kullanarak anlaşabiliyor. ama arkady'e boris'e ne pingle ne de ping spamlemenin ses uyarısı ile laf anlatamıyorsun. sonra o herif gidiyor putin'e basıyor çünkü russia stronk olunca bir rus tyrael'i beş random avrupalıyı yok eder.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...