Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 matchmakingi özellikle mi bozdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 daily için 5 oyun oynadım nazeeboyla 5inde de kaelthasları geçtim ki zeratul teamfighta girmiyor benim arkamdan dolanıyor paso bana focus falan nazeebo mu bufflandı her seferinde mi random dalyapraklara denk geldim anlamadım edit2: gidbinn de almadıydım haunted mines sky temple geldi mule aldım hep vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 %90 cloak uptime ile zeratul-nova oynamaya çalışanlar var malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Zeratulda hatada nova cloaksuz yakalandimi gg direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 abi adamlar nasıl kafalarla oynuyor nereleriyle oynuyor bazen anlamıyorum ben şimdi jainayla bir oyun oynadım, iki takım da 1 tank 1 support bizdeki support tassadar, adamlardaki support malfurion, tass 10k malf 80k healingle bitirdi bizde bir tek jaina 50k hero damage, karşıda 3 tane adam 50k yapmış objectivesiz hedesiz 5-6 tane teamfightın hepsini kazanarak, arkasından pushlaya pushlaya, 19 dakikada 24-30 skoru bulmuş bir oyunu kazandık http://www.quickmeme.com/img/0a/0a491aa4d69a9c0c7c9b516c78e1092e7272fea24b4ac205f5944781e2dad439.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 tassadar healer değil hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 sadece totem atsa 20k olur zaten. tek supportken en azından onu yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ulan leoric gelmiş, 3 gün olmuş hem de yeni fark ediyorum :( aldım bi first play çekeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Tower, score ve core health olarak ezildiğimiz Cursed Hollow oyununu wrath Sonya ile düşman coreuna saldırmam sonucunda kazandık. Sıralamaya baksan sonncuyum ama bildiğin oyunu çevirdim tek başıma. Karşı takım adına sinir oldum kendime asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bu oyunda loading ekranında simge durumuna küçülttükten sonra oyunun başladığını nasıl anlayabiliriz oyunu açmadan?kaç defa unutup afk kaldığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ayarlarda play in background var. onu açarsan alt-tab yaptığında sesler devam eder. leoric + aba çok çirkin backdoor yapıyor. uyanık olmak lazım. insanlar daha adapte olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 maça şöyle başlamak ve yarattığı hissiyat :( http://i.imgur.com/GQx8TjX.jpg sibirya çomarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 stalingrad leningrad vericen gazı costurucan bak nası akıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 arcane said: maça şöyle başlamak ve yarattığı hissiyat :( http://i.imgur.com/GQx8TjX.jpg sibirya çomarları aynı ben :D böyle bişey görünce elime telefon alıyorum filan oyalancak başka şeyler arıyorum ümitsizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bitiş düdüğüne kadar kazanalım diye götümü yırttım . fransız piyer hayatında elektronik görmemiş yerlilerle işaret kullanarak anlaşabiliyor. ama arkady'e boris'e ne pingle ne de ping spamlemenin ses uyarısı ile laf anlatamıyorsun. sonra o herif gidiyor putin'e basıyor çünkü russia stronk olunca bir rus tyrael'i beş random avrupalıyı yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Party chat gibi güzel bir olay koyulmuş adamlar onu da kullanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 muhtemelen oyun içinde party chat kullanabileceğini bilmiyordur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 parti chat kasış oluyo biraz bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 party chat kullananlar flame yapıyordur, gerçek oyuncu görüntü dilinden anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 1 haftadır yoktum, Leoric ne güzel olmuş öyle be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 uzun uzadıya şiir yazmaya gerek yok, 3-5 kelime ile anlaşılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 yok benim dediğim /p yazacak durumda olmuyo her zaman insan. o işi kolaylaştırması lazım blizzin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 wowdaki gibi macro filan yapmamıza niye izin vermiyor kar fırtınası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 /p yazmıyorsun ki chat için entera bastıktan sonra bir kez de taba basınca party chate geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 http://www.twitch.tv/esl_heroes_tr türk takım oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar