Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 adaya taşındım. yokuş aşağı yardırıp faytonların altına girmek istiyorum. ölmezsem de ps1 oynamak emelim. tekken, crash bash falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ps1 nekadar veririsin elimde üç tane.var eski buyuk kasalardan a series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ama bana set lazım. kollar, oyunlar vs. mevcut mu? sadece konsol mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 oha bi ogle yemegi parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sırf crash team racing oynamak için bile alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ps1 yerine tetris al desem ayıp mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 @dworgian yok olmaz. nintendo game boy almak istiyodum bi de iyi oldu aklıma getirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 @masterhaplo işin aslı odamda atamadığım atıl bir televizyon var tüplü. tv de izlemek istemiyorum. en iyisi ps1 oynamak. ama tekken falan zevkli olmaz mı? hworang mı ne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hala var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 tekken'e ben de omur verdim ya tekken 5 te bende asuka varken yenebilecek adam azdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paul ile tek atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gel kapisalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Howarang var, bi de howarangtan dayak yemek var. Ama hiç ısınmadan oynamıştım, bahanemi belirtiyim. Hiç bi jugle'ı tamamlayamadım maçta da görüldüğü üzre. Herif birinci oldu bu arada howarangla (Eskişehir Tekken turnuvası-öğrenci evi-5-6 yıl önce) http://www.youtube.com/watch?v=WiyIKWUzXIY http://www.youtube.com/watch?v=i46nnLOMRoU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 20x78 cm Zero Skateboard var, spitfire tekerli ama 5 yıldır yatıyor, rulmanların anası ağlamıştır tozdan kirden. vidalar falan üstü paslı gibi sanırım az ne dersin tam nostalji gfds, ama kozmetik olarak kusursuz değil istersen bi ara foto koyarım. bi de izmirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 biyik yas kac skate istemisisn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yaşım 24. tony hawk sülalesini kaykaydan geçiriyor ama ayıp ettin şimdi. geçiriyor yazmışım sdf. *geçindiriyor* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 adam 90larda yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Atari salonunda çok kol kırdım tekkende hepsiyle akarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 benim de yas o civarlarda da bize gec degil mi artik kaykay fln ya evlenip coluk cocuga kariscak yastayiz ... sdfsdf al lan ben de guzelinden bi downhill bike kapicam, yardircam ankara daglarindan assaa aq olursem de mountain bike kasarken oldu desinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 GONDARCENGIZ said: adam 90larda yaşıyo 93-03 aralığı iyiydi. o günlerden beri pek keyfim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 benim psone duruyo baba evinde bir yerlerde hayatta da satmam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Öl sat o zaman NİhoıhaahuahauhaaaaaaaaaaaaaaZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kovboy said: Paul ile tek atarım geri oka basılı tutup kareye basınca ölüm vuruşu yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 senko said: sdfsdf al lan ben de guzelinden bi downhill bike kapicam, yardircam ankara daglarindan assaa aq olursem de mountain bike kasarken oldu desinler busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar