Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Feneri nasıl hala bağış toplayabiliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pendikin göbeğinde merkez camisinin önünde çoğu zaman standları var bazen bu camlı barakalardan bile getiriyorlar pos makinalarıyla falan bağış topluyorlar.
Mesaj tarihi:
çok saf ve mal insanlar.. bu adamlar gözlernin önünde alsa cebe parayı atsa hala deniz fenerine para verecek kadar salaklar.. az da değil hani.. cahillik en tehlikeli şey.
Mesaj tarihi:
deniz feneri'nin masum olduğunu düşünüyorlarsa ne olacak yardım eden insanlar? ülkemizde başka mahkumiyetlere ve kararlara da şüpheyle bakılmıyor mu?
Mesaj tarihi:
Mahkemede evet yardım paralarıyla başka şeyler aldık diye itiraf etti adamlar, hâlâ masum olduklarına inanabilecek kadar gerizekalı insanlara söyleyecek söz yok tabi
Mesaj tarihi:
ben zaten suçsuzlar demiyorum. ama deniz feneri'nde yolsuzluk yapan yöneticilerin artık orada barınamayacağı ve o yüzden artık daha da güvenilir olduğunu düşünenler bile olabilir. türkiye ligi'nde bazılarımız artık kesinlikle şike yapılamayacağını düşünüyordur mutlaka. onun gibi.

insanlar sadece "aptal" olduğu için bazı şeyleri yapmazlar demek istiyorum. fenerbahçe'nin hala şike yapmadığını düşünen insanlar var memlekette. e şimdi hepsine aptal mı demek lazım. hayır başka açılardan bakıyorlar, duygusallar vs. bu da aynı hesap.
  • Yeni Oluştur...