GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.aspx?kod=suriye-ekmege-muhtac Facebookta biri paylaşmış bunu ordan gördüm, abi bu adamlar dolandırıcılıkta tüm avrupada ünlü olmadı mı nasıl oluyor bu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 tayyibin panpası çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 dış mıhrakların oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 memlekette salak cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gerizekalı çok. hem de bayağı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Hay allahım ya sinirim bozuldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 aptal çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 melih gokcek nasil hala ankaranin sahibiyse, akp nasil yine secimlerden 1. cikacaksa, rejuba nasil hala inanan insanlar varsa iste ayni nedenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 pendikin göbeğinde merkez camisinin önünde çoğu zaman standları var bazen bu camlı barakalardan bile getiriyorlar pos makinalarıyla falan bağış topluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://img72.imageshack.us/img72/9274/kerizfeneridernegicg2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 mal cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bi ara mahkeme kararı çıkarmışlardı, almanyadaki dernekle alakamız yok diye, hatta bütün medyaya tekzip falan yayınlattışlar bunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 50 tl attım ben o suriyeli kardeşlerinize un çuvalı yollayın linkinden, söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 çuvalı napacak la herifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kafalarına geçirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 tayyip nasil hala basbakan oluyosa, ayni sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Marty said: melih gokcek nasil hala ankaranin sahibiyse, akp nasil yine secimlerden 1. cikacaksa, rejuba nasil hala inanan insanlar varsa iste ayni nedenden. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 çok saf ve mal insanlar.. bu adamlar gözlernin önünde alsa cebe parayı atsa hala deniz fenerine para verecek kadar salaklar.. az da değil hani.. cahillik en tehlikeli şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 deniz feneri'nin masum olduğunu düşünüyorlarsa ne olacak yardım eden insanlar? ülkemizde başka mahkumiyetlere ve kararlara da şüpheyle bakılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mahkemede evet yardım paralarıyla başka şeyler aldık diye itiraf etti adamlar, hâlâ masum olduklarına inanabilecek kadar gerizekalı insanlara söyleyecek söz yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Hak ediyorlar diyip geçeceksiniz agalar, kafaya takmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben zaten suçsuzlar demiyorum. ama deniz feneri'nde yolsuzluk yapan yöneticilerin artık orada barınamayacağı ve o yüzden artık daha da güvenilir olduğunu düşünenler bile olabilir. türkiye ligi'nde bazılarımız artık kesinlikle şike yapılamayacağını düşünüyordur mutlaka. onun gibi. insanlar sadece "aptal" olduğu için bazı şeyleri yapmazlar demek istiyorum. fenerbahçe'nin hala şike yapmadığını düşünen insanlar var memlekette. e şimdi hepsine aptal mı demek lazım. hayır başka açılardan bakıyorlar, duygusallar vs. bu da aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 İnsan psikolojisini ve şartlanmalarını düşünmek yerine aptal diyorsun olay bitiyor.Bütün sebepler bulunmuş , sorunlar çözülmüş oluyor.Temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 napolyonn lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar