Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

programlamaya giris

yloibx

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Saniyorum ne demek istedigini anliyorum fakat programlamanin mantigini ögreten öyle ayri kitaplar yok.Mesela kim korkar javadan adli bir kitap vardi.Daha evvel hic programlama yapmamis kisiler icin programlamanin temelleriyle beraber anlatiyordu.

Fakat kitap falan hikaye.Video izleyerek ögrenmeye bak.Kitap belli bi asamadan sonra faydalanacagin bir kaynak olabilir, ki aslinda internet varken kitaba yine pek gerek yok.

Phyton programlama diline ilgi duyuyoyorsan, istihza.com da programlama bilmiyor oldugunu varsayarak sifirdan baslayan bu konuda basarili bir dökumana ulasabilirsin.

eeyyorlamam bugadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha excel nasıl kullanırım onu öğrenmeye çabalıyorum , adamlar diyor ki php java ögrenicem.

Hani bilgisayar ile ilgili işi olan adamın bunları biliyor olması doğal ama hiç bilmeyen adamın ÇOK daha temelden girmesi lazım değil mi öyle çat diye java mava diyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ben daha excel nasıl kullanırım onu öğrenmeye çabalıyorum , adamlar diyor ki php java ögrenicem.

Hani bilgisayar ile ilgili işi olan adamın bunları biliyor olması doğal ama hiç bilmeyen adamın ÇOK daha temelden girmesi lazım değil mi öyle çat diye java mava diyosunuz.

excel kullanmayı kımse bilmio merak etme.
burda framework yazabilen elemanlar vlookup yapamiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Mithat said:

ben geçen gün excelde bi tabloya border veremedim ak ashjgdasjkdgh
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha , abi anırarak güldüm ikinize de :D harbiden bu kadar zor mu lan excel . merak ediyorum böyle aşmış bu işleri yalamış yutmuş coder falan dünyanın duayeni falan diye anlatılan süper bilgili ama excel oldu mu konu sıkıntı yaşayan tipler var mıdır .

Şaka bir yana benim bilgisayar ile ilgili hedeflerim çok limitli , microsoft office programlarında uzmanlaşsam bana yeterde artar bile , zaten alakası olmayan sektördeyim sektörel olarak bu yeter bana , onu öğrenicek site video kitap falan varsa onlara yoğunlaşiim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi excel proje geliştirilen bir şey değil o sebeple öğrenilemiyor zorunlu kalmadıkça. önüne sürekli düzenlemelik excel gelen bir işin olacak import export falan yapacaksın öpe öpe öğreniyorsun olay bazında. yoksa ben kitaptan bakayım videodan bakayım yalan...

tek tek yapınca 20-30 saat sürecek iş gelince karşına istersen öğrenme vlookup'ı makroyu
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
askerdeyim
komutanlara "ooo ben çok iyi excel" bilirim dedimdi. Ki hayatımda açmamışım exceli.

Neyse bigün çağırdı bitanesi, Ya bi excel var şöle güzel tablolar yapıcam nası apıcam bilmiorm dedi.

arkama oturdu, izliyo örencek güya.

Hiç o kadar terlememiştim lan, o sırada öğrenip yaptımdı bişiler sdsfsds.

"Aferin bu çavuş iyi biliyo" olmuştu adamın yorumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
senko said:

Mithat said:

aynen (tu)

Ayrica excel sucks
Sosyal ağlarda paylaş

Gladmir said:

senko said:

Mithat said:

aynen (tu)

Ayrica excel sucks

Excel sucks ama yükselmen excel ve ms project bilgine bakıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...