katliamci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Noyzurayla sequo fesbukta duele basladılar sdfjd cok eglenceli okuması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sequo challenge prize olarak 500 $ önerdi. noyzura 50k $ da diretiyor sdhfjd ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bizene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ne dueli? Link verin link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bu forumda sequo yazmak yasak bilmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Noyzura inanmış 50K ya ok desem kaybedecek ödeyecek gücü yok. Hep tek taraflı düşünüyor hırbo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Arayanlar icin kurbanla alakalı yazı yazmis noyan onun altında. Sequo geri vites çekmiş ama Noyan'ın da bir ton yazı yazdıktan sonra parayı görünce hepsini çöpe atması süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bizene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 SS yada link verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ahmedinejad said: Arayanlar icin kurbanla alakalı yazı yazmis noyan onun altında. Sequo geri vites çekmiş ama Noyan'ın da bir ton yazı yazdıktan sonra parayı görünce hepsini çöpe atması süper. Hahah her 50K $ diyenle iddiaya girmem. Karşımdaki ödeyebilecek güçteyse girerim çatır çatır. Ona geri vites denmez hayallerle yaşamamak denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Belki böbreğini satardı gene o parayı bulurdu ne biliyosun adam default olarak herkesi ezik görmeye alışmış lan. bu arada hoşgeldin paticige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 JestersTear said: Belki böbreğini satardı gene o parayı bulurdu ne biliyosun adam default olarak herkesi ezik görmeye alışmış lan. bu arada hoşgeldin paticige Hoş bulduk kardeşim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bu ne salak muhabbet lan ayrıca vegan olduğu için otomatik haksız noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Facebookunuza geri donun gelmeyin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 İşte haterlerim toplanıyor ooyeaa özlemişim lan 3 hafta uzak kaldım gözel oldu bayram bayram :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 noyan aptal olmaya devam ediyor gördüğüm kadarıyla.neyse pati dışında her yerde aptal olabilir bir sakıncası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Public okunamıyorsa birisi ss alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ozur diler tekrar yapar, banlanir baska accountla gelir, forumu biraktim der tekrar yüzsüz gibi gelir. Kisiligine sifat yakistirsam ucu bana dokunacak, ben boylesini gormedim bu forumda. Baska da bisey yazmicam bu topige, egleniyodum senle ugrasirken eskiden ama artik baya zevksiz bir hal aldin. Baskalari eglensin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Biri SS atsın da şenlenelim. Bi de sequo kolpa zengin çıkmış anladığım kadarıyla , toto yememiş 50k demeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hah black-ice'da gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 şimdi okudum da akıl fikir ikisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 noyanın banı 2 gün sonra açılıyormuş arkadaşlar.güneşli geçecek son günlerinizin tadını çıkarın meteoroloji 2 gün sonra shitstorm var diyor şunun banını şimdi açın da önce bir şaşırsın banım önce açıldı diye sonra da gelsin konu açsın "4. aydınlanmamı yaşadım" şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mithat said: Biri SS atsın da şenlenelim. Bi de sequo kolpa zengin çıkmış anladığım kadarıyla , toto yememiş 50k demeye. Aynen oyle yemedi kardeşim 50k yi kim kaybetmişte ben bulcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar