goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 çetin abi ben redi evime davet ediyorum. adresi veriyorum. orada kıskıvrak yakalıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sequoya said: Liebe said: Sequoya said: Ah de fiyat kırar zenginliğime zenginlik katarım. lan bu gidiyorum diye ağlamamış mıydı? Yok lan ağlamadım. Vazgeçtim geri geldim. summon black ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://www.silahmerkezi.com/ayrintis.asp?ayrinti=3297 iç savaş çıkınca şunların sahibinden uzak durmak gerekecek, yada arkasından dolaşıp elinden almalı mı, naapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hakkaten ya. ne kadar sağcı varsa hepsinin silahı var. kürtler zaten zaten ak47 fiks whoever wins, we lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 1944 yılından kalma tüfeğe 6500 tl istemişler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 goldbären said: peki ya çeto sizle eğleniyorsa???? bu ihtimali hiç düşündünüz mü !!!11 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 goldbären said: çetin abi ben redi evime davet ediyorum. adresi veriyorum. orada kıskıvrak yakalıyoruz Ahhahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Masakari said: 1944 yılından kalma tüfeğe 6500 tl istemişler lan. enemy at the gates filmindeki sniper tüfeği olduğu için. bu arada hakkaten sniper tüfeğine nasıl ruhsat vermiş devletimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sen de tuvalet kagıdı borusu tak üstüne sniper olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 öyle değil esh, cidden sniper tüfeği bu oyun oynayan arkadaşlar bilirler, 7.62'nin ne olduğunu şuna ruhsatı kesin bilmeden verdiler, yok böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 safarilerde falan da kullanıyor bunu zenginler, 6500tl zaten 'mauser safari rifle' diye arat cıkar. dediginde dogru ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sequoya said: Liebe said: Sequoya said: Ah de fiyat kırar zenginliğime zenginlik katarım. lan bu gidiyorum diye ağlamamış mıydı? Yok lan ağlamadım. Vazgeçtim geri geldim. Böylece yalandan gittiği, aslında ilgi istediğini kanıtlamış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 RRa said: öyle değil esh, cidden sniper tüfeği bu oyun oynayan arkadaşlar bilirler, 7.62'nin ne olduğunu şuna ruhsatı kesin bilmeden verdiler, yok böyle birşey bolt action olduğu ve üzerinde atışı kolaylaştıran ekipman olmadığı sürece(ayarlanabilir kundak,tactiksel ıvır zıvır vs..), kanunen sorun yok. İstersen sen de alabilirsin. Memlekette mcmillanlar bile satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Tankınız ne güçlü generalim, Siler süpürür bir ormanı, Yüz insanı ezer geçer. Ama bir kusurcuğu var; İster bir sürücü. Bombardıman uçağınız ne güçlü generalim, Fırtınadan tez gider, filden zorlu. Ama bir kusurcuğu var; Usta ister yapacak. İnsan dediğin nice işler görür, generalim, Bilir uçurmasını, öldürmesini, insan dediğin. Ama bir kusurcuğu var; Bilir düşünmesini de. insan olmak; ırk mezhep renk din dil farkın olmadığını anlıyabilmek işte bu nezaman olursa o zaman tamam deriz bu topraklar yaşanır olur. generalim yada öyle düşünenler veya şıklardaki gibi anlamaktan son derece uzak olanlara. edit; yazım hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 o zaman kurban günü danaya gireceğimize bi snipera girelim, stress atmanıza izin veririm arada, iç savaş çıkarsa da çetine bir hediyemiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 postal giyilmişse kış gelmiştir kış gelmemişse postal terlemiştir alıntı: postal / bir devrimin rüyaları, çetin KEMAL BEYATLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bir taraftan etnik ayrılıkçıları diğer taraftan yozlaşmışlar tarafından tehdit edilmek ve aşağılanmaktansa onlara karşı dik duruşumu sergilerim aynı zamanda gerekirse savaşa katılmaktan başka yapacak bir şey yok. Yaşamımızı "korkaklıkla" hale getirmemek için bize fikir ve düşünce özgürlüğü vermiş olduğu Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti'nden kaçmayı aklıma bile getirmem. Çünkü evimiz burası. Atatürk döneminden sonrası sıkıntılar nesilden nesile devam ediyor bunun asıl nedeni bireysel özgürlüğü, tarih bilinci ve bağımsızlık olmamasından kaynaklanıyor. Ben işitme engelli olarak her şeyi duyarak hissetememe rağmen bu ülke ve yaşam ile ilgili olup bitenlere şaşırıyorum. Ve çok ciddi tehlikeli buluyorum. Yugoslavya gibi olmamak ve Milli benliği kazanmak dileğiyle (Not: Kaçarım diyenlere bir örnek veririm. İran'a şeriat geldikten sonra kaçıp yurtdışında yaşayan İranlılar hayat boyu utanç içinde yaşamaya mahkum bırakılmışlardı. Aynı kader Afganistanlılar ve Pakistanlılar için de geçerli) Atatürk said: Zabitan için ya istiklal ya ölüm vardır. Fakat arkadaşlar ölmeyeceğiz, bağımsızlığımızı muhafaza ederek yaşayacağız ve milletimizi daima bağımsız görmekle bahtiyar olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 patiler o' nun arkasındaydılar o' saati sordu patiler "beş" dediler aile babası bir kimya mühendisine benziyordu ve mavi gözleri çakmak çakmaktı yürüdü uçurumun başına kadar tıkandı, durdu bıraksalar kalın, kısa bacakları üzerinde söylenerek ve karanlıkta düşen bir varil gibi kayarak kocatepeden afyon ovasına yuvarlanacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bi barracks'tan G3 çal, evde otur, içeriye girmeye çalışanı vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yav hacılar...olm hadi bu akepeliler ayranı çok kaçırıyor, lan siz neyi çok kaçırıyonuz? "diyelim ki iç savaş çıktı, ne yaparsınız?" soru cümlesini nasıl oluyor da "iç savaş çıksa da ne yapsak?" soru cümlesi şeklinde anlayıp sonra da bunun üzerinden bana yazıp duruyorsunuz? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 RRa said: öyle değil esh, cidden sniper tüfeği bu oyun oynayan arkadaşlar bilirler, 7.62'nin ne olduğunu şuna ruhsatı kesin bilmeden verdiler, yok böyle birşey ya bu tüfeğe nasıl bulundurma ruhsatı vermişler arkadaş? bunun gibi kim bilir ne tüfekler,tabancalar bademciklerin,hüloğcanların ellerindedir şimdi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 mauser, sniper olmus topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 doğuda, güneydoğuda köylerde var baya eski tüfek özellikle avcılık yapılan yerlerde ama duvarda asılı duran bakımsız tüfenkler. bir şey ifade etmiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ya eskiden snaypır tüfeği buymuş işte fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar