Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkizkuleler herkes okusun die bide buraya açıyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayı gördüler.
ayrıca bir gezegene insansız araç yollayıp araştırmak, insanlı araç yollamaktan çok daha kolay.

mesela zırt pırt mars'a insansız araç yolluyorlar.
ama bak insanlı araç yollamak için yakıt yetmiyor, şimdi bunu araştırıyorlar
ne zaman birisi mars'a gider bilemiyorum, ama umarım hızlanır şu çalışmalar...
Mesaj tarihi:
Ben böyle iddiaya bi tarafımla gülerim ancak.

Amerika, tüm tarihinin en büyük rezilliğini yaşadı, nereye orta doğu projesi? Adamların itibarı 2 paralık oldu. Scud füzesi kimyasal bi silahtır ve öyle patlayınca sadece bina yıkmaz ayrıca. Bunları atan insanlar nerelerinden atıyorlar anlayamıyorum ya. Bir de demişsin yetişmek istese yetişirdi falan, heralde pilotsun böyle iddia ettiğine göre, veya nereden okuduysan o pilot.

Amerika'nın yurt dışı politikasını ben de beğenmiyorum ama böyle aptalca şeyler söylemiyorum çıkıp (Bu laf sana değil bunları yazanlara)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Mesaj tarihi:
Bak kardeşim jetler her dakıka hazır tutulur ve olaya en yakın yrden dakıkalar uzaklıktaydı ama amerikanın en ucak eyaletınden kaldırmışlar uçağı kapiş...
Ayrıca scud derken bu herhangibi bi fuze de olabılır bundan emın delım ama kesınlıle fuze .
bir uçak düştüğünde etrafa parçalarrı yayılı 3-4 km asgari.1 tane parça yok ve pentagon gibi bi yerde n10 larca kemra warken nasıl olurda uçak düşüşünü hiç bi kamera çekemez?
Ayrıca dediğim gibi bir uçak düşse okadarcık mı ahsar alır pentagon gozunu sewıyım iyi düşün.
Amerika rezil mi oluoyo vezir m ioluyo kımın umrunda adamlar şuan da butum kaymakı yıyo..
Ben sadece bole bi idda war ve gayet gerçekçi onu belirttim.Ayrıca iddayi ben deil bir çok amerikalı ayzar ve turk yazarda ortaya koydu.
Mesaj tarihi:
Kesin olan birşey var bunu bir kısım Amerikalıda kabul ediyor.1969 yılında ki bilgisayar teknolojisi mekike sığacak boyutta değildi[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
said:
Ayrıca scud derken bu herhangibi bi fuze de olabılır bundan emın delım ama kesınlıle fuze .

İddia etmek vardır, kesinlikle demek vardır. Sen buna kesin diyorsan, cidden boş konuşuyorsun derim ben sana. İlk başta Scud diye sallamışsın, kimyasal silah ne bilmiyorsun sanırım, şimdi de Scud değilse bile başka füze diyorsun. Füzeyi de çürütürlerse kızkaçıran falan mı diyeceksin?

said:
bir uçak düştüğünde etrafa parçalarrı yayılı 3-4 km asgari.1 tane parça yok ve pentagon gibi bi yerde n10 larca kemra warken nasıl olurda uçak düşüşünü hiç bi kamera çekemez?
Ayrıca dediğim gibi bir uçak düşse okadarcık mı ahsar alır pentagon gozunu sewıyım iyi düşün.

Yazdıklarının yönünde hiçbir kanıt yok ki. O parçaların falan bulunmadığını nereden biliyorsun, 3-4 km parça yayılma olayını nereden atıyorsun? Nereden asgari oluyor, uçak çarptığı zaman patlama olması durumunda parçalar uzaklaşır, ki böyle bir durumda da 3-4 km gitmez, birkaç yüz metre en fazla. Bilerek konuş bari.

said:

Amerika rezil mi oluoyo vezir m ioluyo kımın umrunda adamlar şuan da butum kaymakı yıyo..
Bunun yenecek kaymağı yok, amerika hala bu konuda aldığı darbenin altından kalkmaya çalışıyor. WTC Amerika ekonomisinde büyük paya sahipti ayrıca.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Kasım 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 18 Kasım 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
Böyle komplo teorileri her zaman oldu ve olacak... Doğrudur veya yanlıştır ama daha pek çok teori de var

teoriler de evrenselleşmedikçe kanun olmicak
(biliyorum lise 1 sux :D )[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
Bende böle oalbılır diyoerum ve bu bana uygun bir idda diorums enın ınanıp ınanman da benı lgılendırmez bişeyide deiştirmez nasl benım bişiyi deişrtiremicem gibi .
Ama kımyasal sılahın ne oldunuda bılıorum kafanı yorma da sen bunlar bnm ıddaları deılbıda soluyorum allahım ısrarla anlamıyo neys uraşılmaz senle yazık...
Mesaj tarihi:
Ağustos ortalarından 11 Eylül 2001'deki "dehşet saatleri"ne kadar geçen sürede yaşanan "akıl almaz" olayları aktaran bu "dizi-yazı"lar, artık dillendirilmeyen "komplo" teorilerine -yeniden- kapı açmak için değildir.
Herkes de biliyor ki; 11 Eylül'ün hemen ertesinde "Bu işi yapsa yapsa Amerikan derin devleti yapmıştır!" diyenlerin çoğu,bugün o "pozisyon"larından çark etmiştir.
Özellikle de İslam dünyasının önemli bir bölümünde; eylemin gerisinde "komplo" aramak bir yana; uçakları kaçıran 19 intihar eylemcisini "gizli kahraman" sayma hali, giderek baskın bir eğilime dönüşmektedir.
Tarihin akışı bazen "küçük bir andaki küçük bir adım"ın atılmamasıyla tersine dönebilir pekala...
11 Eylül öncesindeki "2001 Ağustos'u", tarihin akışını değiştiren "inanılmaz" aymazlıkların hikayesidir.

11 Eylül sabahı dört uçak, üç ayrı havaalanından 43 dakika içinde havalandı.
7.58'de kalkan United Havayolları uçağında beş terörist vardı.
7.59'da kalkan Amerikan Havayolları uçağında beş terörist vardı.
8.20'de kalkan Amerikan Havayolları uçağında beş terörist vardı.
Ve fakat...
Saat 8.42'de kalkan United Havayolları uçağı; öteki uçakların bir eksiğiyle, "dört terörist"le havalanmıştı.
İlk üç uçaktaki teröristler hedeflerini vurdular.
Dördüncü uçak hedefini bulamadı. Pennsylvania'da yere çakıldı.

Amerikan istihbarat örgütleri kısa sürede 19 teröristin kimliklerini tesbit etti.
Herkesi düşündüren soru şuydu: Dördüncü uçakta neden dört kişi vardı?
Ya da... Yirminci teröriste ne olmuştu?
Sorunun yanıtı 11 Eylül'den birkaç gün sonra alındığında, Amerikan güvenlik örgütlerinin tepe noktalarındaki herkesin tüyleri diken diken olmuştu.
Dünya istihbarat tarihinin "yaşanmış" en büyük "zaaf"ı; dünya terör tarihinin "yaşanmış" en büyük eylemine yol açmıştı: Dördüncü uçakta olması gereken beşinci terörist; ya da 11 Eylül'ün "Yirminci adam"ı, tam 27 gündür Amerikan güvenlik güçlerinin elindeydi:
Adı Zacarias Moussaoui'ydi....

Zacarias Moussaoui, 11 Eylül'den 27 gün önce, 15 Ağustos 2001 tarihinde, Minneapolis'teki uçuş okulundaki şüpheli davranışları üzerine sorguya çekildi. Vizesinin geçtiği anlaşılınca, aynı gün göz altına alındı.
Şüpheli kişiyi sorgulayan FBI ajanlarının; ağustos başlarında örgütün hazırladığı "acil" rapordan haberleri yoktu.
Raporun başlığı şöyleydi: "Radikal İslamcılar uçuş okullarında uçmayı öğreniyor."
Yerel FBI ajanları, bu önemli bilgiden yoksun olmalarına rağmen; şüphelendikleri Moussaoui'nin "uçak kaçırma niyeti"nde olabileceğini, eyaletteki "Terörle Mücadele Şubesi"ne bildirdiler.
Yerel ajanların kendi "inisiyatif"leriyle yaptıkları araştırma önemli bilgiler ortaya çıkardı:
ABD'ye şubat ayında giren ve Fransız pasaportu taşıyan Arap genci, gelir gelmez Oklahoma City'deki uçuş okuluna yazılmıştı.
Özellikle Boeing 747'lerin "iniş-kalkış"ıyla ilgili yoğun eğitim alma isteğini belli etmişti.
Yerel ajan, edindiği bilgileri FBI karargahına da iletti.
Ancak, soruşturmayı sonuna kadar kendisi yürütmek zorunda kaldı.
Buna rağmen; belki de, "tarihin en büyük terör eylemi"ni önleyebilecek iki önemli adım attı:
Moussaoui'nin bir süre Londra'da kaldığını öğrenince İngiltere'deki FBI ofisi aracılığıyla İngiliz hükümetinden yardım istedi.
Bingo! İngiliz hükümetinden gelen yazı 11 Eylül'ün tüm sırlarını açığa çıkaracak - ve önleyecek- nitelikteydi.
Ama ne zaman?

11 Eylül'dü...

Uçak biletlerini haftalar önce internet aracılığıyla aldılar.
Sisteme ısrarla giriş yapmalarına rağmen, kredi kartı bir türlü kabul edilmeyenler, eylemden bir gün önce nakit ödeyerek biletlerini ceplerine koydular.
Hepsinin yerleri uçakların en ön sıralarındaki koltuklardı.
Sabah uçuş saatine yarım saat kala havaalanına gittiler.
Çantalarındaki yegane silah, uçları çok keskin olan karton kesicilerdi.
Başka mühendislik aletleriyle birlikte, takım olarak bir kutuda yer aldıkları için dikkati çekmemişlerdi. Hatta...
Bazı korsanların üzerlerindeki metal cisimler "x-ray" cihazında sinyal verdiği için, havaalanı polisleri tarafından elle kontrolden geçirildiler.
Temizdiler.
Uçaklara binmelerine izin verildi.

Eyleme başlamak için fazla beklemediler.
Dört uçak da havalanır havalanmaz, en ön sıradaki korsanlar ayağa kalkarak, ellerindeki karton kesicileriyle bir anda dehşet yarattılar.
Önlerine çıkanların boğazlarına bıçaklarını dayadılar.
Cep telefonuyla yakınlarını arayan yolcular; mürettebattan ve yolculardan bir kaçının, koridorda uzanmış cansız bedenlerini gördüklerini anlattılar.
Yarattıkları dehşetle, birkaç saniye içinde pilot kabinlerinin kilitli kapılarını açtırarak uçakları ele geçirdiler.
Muhtemelen, kokpite girer girmez koltuklarında neye uğradığını şaşıran pilotları da öldürdüler.
Uçaklar artık korsanların kontrolündeydi. Her uçaktaki beş korsandan yalnızca biri uçuş eğitimi almıştı.
(Sadece düşen son uçakta dört korsan vardı!)
Diğer korsanlar, arka taraftaki yolcuları kontrol altında tuttular.
Ellerinde bomba olduğunu söylüyorlardı ama bu doğru değildi.
İlk uçak saat 8
Mesaj tarihi:
Butun yazıları okumadım direk ilk mesaja cevap atıyorum.

Micheal Moore zaten boyle teoriler uretmiyo muydu hatta Fahrenheit 9/11'da pentagon'a dusen "cisim" hakkında bi bolum de vardı. Pentagon konusunda haklı olabilirsin bana da fos gibi geliyo o yolcu ucagı baska bisi olabilir ama ilk iki dedigin konusunda biraz supheliyim o kadar da olamaz diyorum sadece olduysa bu dunyanın suyu coktan cıkmıs demektir zaten.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
konuya ters düşen, "saçma, vs. vs..." diyen insanlar şunu unutmamalılar; "bu tip teoriler sıradan olmazlar ve dolayısıyla mantıksız gelebilirler". ama bu yanlış olması zorunluluğunu getirmez.
11 eylül olaylarını amerika'nın yaptığına dair elimizde elle tutulur bir kanıt olmadığı gibi, el-kaide'nin yaptığına dair de elle tutulur bir kanıt yok. [hatta amerikan medyasından aldığımız haberlerin bazılarının eksik(!) olduğu gün gibi açık]
konuyu açanın fikirlerine katılmayabilirsiniz ama saldıracaksanız kişilere değil, onların fikirlerine saldırın.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
boşverin ya boş işler bunlar.. yapan yaptı.. konuşturmayın beni kimse inanmaz valal dediklerime
[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 19 Kasım 2004 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İkiz kulelerde yahudi ölmedi teorisi de bir komplo tamamen.

Bu yılın ocak ayında bir çok adamla tanıştım, hepsinin bir kuzen veya akrabası ölmüş, yahudiler üstelik.

O siteyi hatırlıyorum az çok, pentagon için çizim yapmıştı foto üstüne, nerede uçak parçaları filan diyordu.

Gene de ben hiçbir devletin kendi gözbebeği olan bir yere kasten saldıracağını mantıklı bulmuyorum.
Üstelik ölenler bir nevi beyin takımının parçasıydı. En seçkin yöneticiler diyebiliriz.[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
şimdi bir dakikla
bir devlet ne için çalışır?
kendi halkının refahı için.
Bu ister Amerika olsun iste japonya bu kaide değişmez.
Her devletin politikaları farklıdır;Biz halkımız için barışçıl bir yol izlerken Amerika halkı için Sömürmeye dayalı bir politika izliyor.
Şimdi Lutfen biraz düşünün.
Halkı için Çalışan bir devlet kendi halkını ve kendi ekonomisinin simgelerini yıkarmı?
Ha Amerika bu olaydan en iyi şekilde yararlanmasını bilmiştir o ayrı.Zaten Amerika'yı Amerika yapanda budur..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
No Command!

[Bu mesaj Suark tarafından 19 Kasım 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 18 Kasım 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
bole bi idda war ve gayet gerçekçi

nesi gerçekçi yahu?
o binalarda binlerce kişi öldü.
kasten kimse böyle birşey yapamaz.

ayrıca ikiz kulelerden uzak eyaletlerden jet yolladılar diyorsun, ikiz kulelere çarpacaklarından nasıl eminsin peki?
  • Yeni Oluştur...