Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortakoy & Bakirkoy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merabalar,
Simdi bi kac satir altta Kizla gidilesi mekanlar diye topic i okuyunca,Ortakoy ve bakirkoy diye bi arama yaptim ama kayde deger bisi bulamadim.. Bende dedim (nasilsa taksim icin topic imiz var) ortakoy ve b .koy icin bildigimiz mekanlari paylasalim...Hem ben yararlanim hem de diger patiler...

Ben kizla gitmek icin yerler ariyorum bu 2 semtte ona gore yerler solerseniz sevinirim... Yerin adi ortami kabaca bi tarifi ve tarifesi :p hakkinda da ufaktan bi aciklama yaparsaniz iyi olur..
Mesaj tarihi:
Bakırköy'de Mado'ya götürebilirsin, Galleria, Carousel'i gezebilirsiniz ama bayık olur bence, sinema vs yazmıyorum zaten her yerde var. Carouselin yanından sahile inen yolda sokaklarda bikaç cafe var, onun dışında pek bir şey yok...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
Grom_Hellscream, 15 Aralık 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
of abi oraya yazsaydın ya herkeste bir topic görüyor her konuda onla ilgili şey açıyor:)

ora derken kizla gidilesi mekanlar diyosan.. hep karsi taraftan bahsedilmis .. orataligi allak bullak etmiyim dedim..neyse kurallari cignedysek affola :p
Mesaj tarihi:
Bakırköy de gezilecek aslında pek bi yer yok.
Bakırköy çok fazla amale dolu. 10 yıllık bir bakırköylü olarak kızla gidilecek güzel yerler yok.Yeşiköy taraflarındada yok zaten.
Sarmaz ortamlar.
Ama bakırköy de güzel nargile cafeler var mesela favorim benim Birey dershanesinin sokağında köşede CAFE TURQO diye bir yer var çok güzel.
Ama tikky ortamlardır orası.
Ortaköy de ise her taraf güzeldir[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Bakırköy de arkadaşın dediği gibi ucube doLdu, ama sotelerde güzeL mekanLArda yok deil. MeseLa Tomruk Cafede CanLı müzik faLAn Güzeldir Tenha yerdedir. Bilge adamın sokağından ilerliyorsun 100-200mt ileride solda görürsün tavsiye ederim[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
bakırköye gelme!!!
ipini koparan düşer nefret ederim 10 yıldır bakırköydeyim.kız arkadaşımı elinden tutupta çıkarmam asla.kendisi karşıda oturur buraya geldiinde meydandan geçmesin diye deniz otobüsünden direkt ben alırım ki bakırköyden minibüsler fln var evimin önünden geçen.allah korusun.
ama fen bilimlerinin sokağında arkadaşlarında dediği gibi bireyin sokağında fln ,ki aynı yerler, sakin mekanlar var.seçici olmak lazım.ordada seviye düşebiliyor.bide şöyle bi ipucu veriim bazı cafelerde müzik kutuları var git listelerine bak.cranberries, cardigans, red hot, nirvana fln çalarken birden araya burhan çaçan da girebilir.
ortaköyde yıllardır bildiğim ve tek gittiğim yer beltaş vardır.hala varmıdır bilemiyorum.denize sıfır.[signature][hline]alea iacta est...
Mesaj tarihi:
Bakirkoy hakketten burda denildigi gibi.. Bi tek ben mi boyle dusnuorm da aslinda gzl yerler var mi dye merak ediyodum. demekki hakliymisim b.koy gezilip tozulcak bi yer degil.Dersanelerden baska bisi yok.. Neyse ortakoy e yogunlasalim...ortakoy e de bi kac kez gittim o da taksimden taksiyle idi.. ortakoy un ulasim durumunu ogrensem ii olcak :p
Mesaj tarihi:
bakırköyde de var yerler ama ortam yer yok. en fazla oturur döner yersin. ortaköyde sahile yakın birsürü kafe mafe torulacak yer var bak otur her yer mekan zaten. yeşilköyde 6 senem geçti o yüzden bilirim biraz ama orada da fazla yer yok. en fazla yürürsün sahilinde çay içersin.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
Benim ev Bakırköy sahilde madonun karşısında. Birsürü bar var sahil tarafında mesela bizim burda hemen inter, şımarık gibi bisürü boktan mekan. Arkada nispet var ona laf yok :)
Gerçekten kalite düştü bu taraflarda hiç dolaşma derim.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
Ortaköyde Shinoba(yanlis yazmista olabilirim)Hayat1mda gidipte gördüüm en kral mekan sabaha kadar dans nargile her bok var dekor ortam süper diyim.10 yildir yesilkoye takiliyorum.Bana gore en güzel mekan yesilköy kizi alcan once Dilime gotürcen ora pizzaci mekan güzel sonra cikar ordan Af die bir yer var Kahvesi cok güzel dir zaten kahvesiyle tan1n1r madonun çapraz1nda kalir.Sonra ordan cikar hubble falan dicem cok klasik olcak en iyisi git Alila die bir yer var orda nargile takil eger cebinde paran varsa git polatta championsa orda takil oranin djyi super muzikler falan.Sahilde bir yer istiyorsan Çagri die bir yer var deniz sifir nargile super iç dekor falan da güzel.Karnin acikti dürüm yemek istiyorsun.Dürümcü Baba var git oraya.Arakdasimin yeri reklamimda olsun.Nargile evi diye bir yer var orasida guzel.
Bu söledigim yerleri yesilkoyde sorarak cok rahat bulursun ama once kizi goturmeden once tek git mekani çöz sonra götür.
Bakirkoyde Magic die bir cafe var üst kat1 puflar falan alt kati da oturmal1k yerler falan var fena mekan degilde en fazla oturup biesey içip kalkarsin.Bak1rköy güzel degil gerçektende aksam fasilli yerleri var fena olmuyor.Meyhaneleri güzeldir.
  • Yeni Oluştur...