CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Herkese merhaba. Uzun zamandır hep aklımda olan fotoğrafçılığa birkaç ay önce Nikon D5100 18-55 kit lensi ile başladım. Bu ilk fotoğraf makinem daha çok acemiyim. Malesef iş yoğunluğu nedeni ile aldığımdan beri tam istediğim gibi ilgilenemiyorum. Eşimle birlikte gittiğimiz seyahatte çektiğim birkaç fotoğrafı paylaşıp en azından yorumlarınızı alayım, kendimi geliştireyim istiyorum. Her türlü olumlu olumsuz yoruma açığım. 1 2 3 4 5 6 7 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Gideri var fotoların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Motorsikletli olan haric guzel abi. Bayagi genis cekebiliyormus lens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Helal sana bu yollar kütpat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Motosikleti sevdiğim için çekmiştim :) güzel motor. Pascal öğreniyorum yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bu fotoğrafların hiç bir değeri yok.olmamış. Ama 2.sınıf chubby hatun kaldırırsın barda gotunu ellemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Birkaç yeni foto. 9 10 11 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 hacı renklere naaptın ya gözlerim bulandı valla yada bende bir sorun var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Yok sorun sende olmayabilir, renklerle oynadım biraz, deneme yanılma yapıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Eline sağlık ama sanki biraz over-edit? Devam her halükarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Fazla denemişsin diyosunuz yani :) Ufak ufak HDR denemeleri de yapmayı düşünüyorum. birkaç yazı okudum. Onları da paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Selam, +1 Güzeller ama editler BİRAZ fazla kaçmış. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Birkaç foto çekmiştim. Çok yeni değiller ama bunlarıda koyayım, yorumlarınızı alayım. 12 13 14 15 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 mimari fotoğraflar başarılı (tu) bir de 16 neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Bu son eklediklerimin hepsi Rotterdam, mimari açıdan çok güzel binalar yapmışlar. Fotoğrafları hızlı bir şehir turu atarken çekmiştim o yüzden 16 daki bina tam olarak ne binasıydı hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar