Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Androidde DNS ayar falan bulamadım, nasıl Google DNS falan seçeriz Wifi/3g için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 wifide advanced ayarlarda var dns, 3g bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 eyvallah canım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dns changer yazınca çıkan ilk uygulama 3g yi değiştiriyor ama root lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Silphatos said: wifide advanced ayarlarda var dns, 3g bilmiyorum Gelişmiş Ayarlara da baktım ama DNS yazacak bir yer yok yine de:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 wifiye gel, bağlı olduğun bağlantıya modify de, show advanced settings tikle, aşağıda dns ayarlaı çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Silphatos said: wifiye gel, bağlı olduğun bağlantıya modify de, show advanced settings tikle, aşağıda dns ayarlaı çıkacak tamamdır şimdi oldu, tişikkirlir sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 nup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 root varsa dns programı yükle, en rahatı öyle. wifide farklı ağlara bağlandıkça ayar yapman gerekir eğer advanced settings'den değiştiriyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar