zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kigilida 11.48tl indirimim var, 10 liraya birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 -Deno- said: etnies + dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 moriarty said: lcw diyenleri tebrik ediyorum 10 yaşındaki kardeşimle aynı yerden giyiniyorlar Sen zevkli bi adamsin ben onu anladim skype ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ayrica iki kavanoz bal bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 peki ya polen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 scoth soda ve diesel baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Soris said: Çetin abi Kiğılı da yakışır sana. Ben spor için reebok ve puma. Jack & jones dan da kot filan aldım oda fena değil. eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bizim gibi shut-inler için en iyisi liseden kalma ne varsa giymek çocuklar. İlla çok yakısıklı olucam diyorsanız hatuna yaptırıcaksın alışverişi, tertemiz. Bizim anlamadıgımız mevzulara kafaları basıyor o konuda, gerekli olan gereksiz hormon yok bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Masticore said: Şu yazdıgınız markaların hiç birini Cons giymez mesela http://grafiport.com/logolar/2009/03/03/jpg/cons_jeans.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Markanın dibi dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Eskiden Quiksilver baya meşurdu, çok güzel giyecekleri vardı. artık hiç mağazasını göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 reklam panosumuyum ben ne kocaman yazıyonuz dedim izmirde bi mağzada ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 incdarkness said: Sequoya said: Burberry (Gömlek, pantolon, ceket, kazak, mont) Ralph Lauren (T-shirt, kazak, ceket) Emporio Armani (Gömlek, pantolon, ceket, aksesuar) Louis Vuitton (Ayakkabı, kemer, aksesuar) Fred & Perry (Kazak, tshirt, mont) :) sonradan gorme oldugun ne kadar belli bea ahaha koptm. turkiyedeki sonradan gormelerin klasik profilini cizmis adamcagiz napsin. hermes - kemer aksesuar leather yazmayi unutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hatemoğlundan pantol aldım patladı. ya da götüm büyüdü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Katibim said: Abi tarzim klasik ama şik Cekette dar kalip uzun yakali mansetli gomlek Pantalon dar kesim filan Dedim ya abi bakinca kendini gosterecek takim Haaa fiyat olarak pierre amcaya baktim fiyatlarda makul ama kigili ya gidecek kadarda yaslanmadim be abi 50+ elbisesi dolu abi sen hicbiseyi zorlama direk indirim gunlerinde Beymen Businessi kovala bide bulabilirsen 2-3 tane daha magzasini etrafta bulki begendigin bi urun olurda bedenini bulamazsan ordan cakarsin yanina'da H&M ve GAP mixlersin iste gayet efendi efendi takilirsin. H&M in klasik reyonu var orda duzgun seyler cikio arada gidip hipster thisrtu al demiyorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Rasmon said: hatemoğlundan pantol aldım patladı. ya da götüm büyüdü bilmiyorum. fit görüncem diye aldın tabi dar pantolu cart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 fitim de basenler büyük biraz dırıdvanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 skinny jean güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sana guzel, bizde erkek bacagi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 HotLine said: Katibim said: Abi tarzim klasik ama şik Cekette dar kalip uzun yakali mansetli gomlek Pantalon dar kesim filan Dedim ya abi bakinca kendini gosterecek takim Haaa fiyat olarak pierre amcaya baktim fiyatlarda makul ama kigili ya gidecek kadarda yaslanmadim be abi 50+ elbisesi dolu abi sen hicbiseyi zorlama direk indirim gunlerinde Beymen Businessi kovala bide bulabilirsen 2-3 tane daha magzasini etrafta bulki begendigin bi urun olurda bedenini bulamazsan ordan cakarsin yanina'da H&M ve GAP mixlersin iste gayet efendi efendi takilirsin. H&M in klasik reyonu var orda duzgun seyler cikio arada gidip hipster thisrtu al demiyorm :) Eyvallah şu sıra optimum da damat ve kiğılı da güzel ürünler var aldım bir iki tane Özellikle lacivert bir gömlek aldım damat tan gayet şık bordo kravatla şahane oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Rasmon said: fitim de basenler büyük biraz dırıdvanım. benim de göt çok büyüdü son 6 ayda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar