Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek giyim marka onerisi

Katibim

Öne çıkan mesajlar

incdarkness said:

Sequoya said:

Burberry (Gömlek, pantolon, ceket, kazak, mont)
Ralph Lauren (T-shirt, kazak, ceket)
Emporio Armani (Gömlek, pantolon, ceket, aksesuar)
Louis Vuitton (Ayakkabı, kemer, aksesuar)
Fred & Perry (Kazak, tshirt, mont)

:)

sonradan gorme oldugun ne kadar belli bea

ahaha koptm. turkiyedeki sonradan gormelerin klasik profilini cizmis adamcagiz napsin. hermes - kemer aksesuar leather yazmayi unutmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

Abi tarzim klasik ama şik

Cekette dar kalip uzun yakali mansetli gomlek

Pantalon dar kesim filan

Dedim ya abi bakinca kendini gosterecek takim

Haaa fiyat olarak pierre amcaya baktim fiyatlarda makul ama kigili ya gidecek kadarda yaslanmadim be abi 50+ elbisesi dolu

abi sen hicbiseyi zorlama direk indirim gunlerinde Beymen Businessi kovala bide bulabilirsen 2-3 tane daha magzasini etrafta bulki begendigin bi urun olurda bedenini bulamazsan ordan cakarsin yanina'da H&M ve GAP mixlersin iste gayet efendi efendi takilirsin. H&M in klasik reyonu var orda duzgun seyler cikio arada gidip hipster thisrtu al demiyorm :)
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

Katibim said:

Abi tarzim klasik ama şik

Cekette dar kalip uzun yakali mansetli gomlek

Pantalon dar kesim filan

Dedim ya abi bakinca kendini gosterecek takim

Haaa fiyat olarak pierre amcaya baktim fiyatlarda makul ama kigili ya gidecek kadarda yaslanmadim be abi 50+ elbisesi dolu

abi sen hicbiseyi zorlama direk indirim gunlerinde Beymen Businessi kovala bide bulabilirsen 2-3 tane daha magzasini etrafta bulki begendigin bi urun olurda bedenini bulamazsan ordan cakarsin yanina'da H&M ve GAP mixlersin iste gayet efendi efendi takilirsin. H&M in klasik reyonu var orda duzgun seyler cikio arada gidip hipster thisrtu al demiyorm :)

Eyvallah şu sıra optimum da damat ve kiğılı da güzel ürünler var aldım bir iki tane

Özellikle lacivert bir gömlek aldım damat tan gayet şık bordo kravatla şahane oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...