Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 pull and bear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 KuddusiMavra said: network mağazasına git o zaman...onların 3-4 değişik marka ve kalitesi var.dolayısıyla fiyatta değişiyor.makul fiyata şık giydirirler seni ;) Eyvallah ben bi bakayim iyi oldu hep goruyordum ama bi fikrim yoktu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 mavi çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 guess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 http://store.pierrecardin.com.tr/pinfo.asp?pid=3156 Su ceket iyiymis gomlekle guzel durmus Mesela sax mavisiyle de guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Beyler 29 lira kurutun http://www.e-kigili.com/urun/uzun-kol-duz-klasik-gomlek-11/69306/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 markaya bakma üstünde durmasına bak gömlek %100 pamuk olcak zaten takım %90 yün olsun kığılı dan ben de almazdım da 44 bedeni denk geldi gayet spor duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 2.si paraya kıyacaksın 500 liraya kadar yolu olsun, outlet git indirimde zane çoğu 1 tane adam gibi al, ucuz ama kalitesiz alcağına 3-4 sene de daha da bir şey alman gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Rerore said: 2.si paraya kıyacaksın 500 liraya kadar yolu olsun, outlet git indirimde zane çoğu 1 tane adam gibi al, ucuz ama kalitesiz alcağına 3-4 sene de daha da bir şey alman gerekmez Tavsiye edecegin yer ? Marka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 caps koy önce markaın önemi yok kumaş kalitesi önemli bilinen markaların pahalı olanlarının hepsi iyi sırayla deniyeceksin hepsini hangisi üstünde duruyorsa onu al içine sinmediyse hiç kasma direk çıkart ceketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Llama said: pull and bear pull and bear da erkek giyim var mıydı ya gfsgdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 varımı yoğumu veririm pull&bear'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kadınsı lezbiyen & gay giyim pull and bear. t shirtlerinin kalitesi de on para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kışlıkları çok güzel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 çok ucuz kumaşlar kullanıyorlar genel olarak. kadifesi de dandik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bi tane mavi ruzgarlik aldim ve sayesinde seksledim tesekkurler pull&bear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 HAYIR ÇOK GÜZELLER 2 mont 1 ayakkabı aldım adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Theridone said: Bi tane mavi ruzgarlik aldim ve sayesinde seksledim tesekkurler pull&bear tam olarak bu sebepten gay gibi giyinmeyi kabul ediyorsunuz sdfsd o dar paça pantalonlar, gay gömlekler beni mahvediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Lyv said: tam olarak bu sebepten gay gibi giyinmeyi kabul ediyorsunuz sdfsd o dar paça pantalonlar, gay gömlekler beni mahvediyor Dar paca pantolonla gay olunmaz. Ardini dovdurmekle gay olunur. Ayrica dar pantol sevmem, seveni de sevmem. Tasaklara özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 pull&bear ı amerikada zenciler giyiyormuş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dar paça pantolon giyen varsa şurada çıksın ortaya. çok yanlış anlaşıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 şunun gibi mi? http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/8_6884.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dar değilde 22-23 cm paça iyidir. gerçi kişiden kişiye ve ayakkabıya göre de değişir de 21 cm altı olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 pull & bear ın malzeme kalitesi rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Dar kalıplıysan damat ve interwiev öneririm. Aldığım her ürünü dolabımda baş köşededir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar