Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Herkese selam Konu basliktaki gibi gardolabimi yenilemeye karar verdim Malum memurum Bana hem fiyat olarak beni uzmeyecek hemde şık duracak marka onerileri ariyorum Onerileriniz klasik takim ve gunluk giyim olacak Yasim 28 aile babasiyim :)) Gunluk icin daha cok dockers i begendim aa bilemiyorum yinede onerilerinizi bekliyorum Saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 zara bide h.e. by mango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 lcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Fin said: lcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Fin said: lcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi memursan sana krem kumaş pantolon ve üzerine de giydiğin bedenin bir beden üstü lakos öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Abi lcw kadarda degil ya... Hani 100 liraya 2 gomlek alabileyim gibi... Ama su siralar pierre cardin iyi gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Pierre Cardin'i ben de beğeniyorum açıkçası, fiyatları da gayet makul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Ya mesela soyle bi kombinim var Siyah yada lacivert ceket altina sax mavisi gomlek siyah pantalon ve acik kahve ayakkabi kemer Mesela pierre cardin de gomlekler guzel fiyatlarda sanki uygun ama ben istiyorum ki tek marka giyineyim sik olsun guzel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 siyah pantol (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 28 yaşını geçtim aile babası olamadım memur da değilim :( Neyse dolabım güzel şeylerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 tarzını söyle ama. koca işinde gücünde klasik bi adamsan git kiğılıya amca işi bi sürü şey var. yoksa 100 lira 2 gömlek için o segmentte koton geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 28 yaşındayım diyorsun aile babasıyım diyorsun ne giyeyim diye bize soruyorsun.. illa soracaksan karına sor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 http://store.pierrecardin.com.tr/default.asp Suraya baktim valla guzel seyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Tam bir Anadolu erkeği ama yanlış yerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 tarza göre değişir...ben spor giyinmeyi iş ortamında bile seven bir kişi olarak MAVİ JEANSten şaşmam...kotum,tişörtüm genelde MAVİdendir...hatta gömleklerim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bütün güzeller suçlumu buaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Abi tarzim klasik ama şik Cekette dar kalip uzun yakali mansetli gomlek Pantalon dar kesim filan Dedim ya abi bakinca kendini gosterecek takim Haaa fiyat olarak pierre amcaya baktim fiyatlarda makul ama kigili ya gidecek kadarda yaslanmadim be abi 50+ elbisesi dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 marka takıntısı niye. hoşuna gideni, bütçene de uyuyorsa al giy işte illa x markası olmak zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 markaların belli bi tarzı var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 network mağazasına git o zaman...onların 3-4 değişik marka ve kalitesi var.dolayısıyla fiyatta değişiyor.makul fiyata şık giydirirler seni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Terziye diktir ne tarafa yatırdığını söyle ama ona göre diksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben uzun zamandır sarar ve karaca kullanıyordum. hani 100 liraya 2 gömlek baya zor ama seviyordum. bu aralar kiğılı'ya sardım baya. güzel şeyler yapıyorlar. çeşitleri bol ve ucuz. bide bir 5 sene önceki sarar'ının kalitesi var resmen şu anki kiğılı'da. sarar çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Aluriel said: marka takıntısı niye. hoşuna gideni, bütçene de uyuyorsa al giy işte illa x markası olmak zorunda mı? Abi mesele marka takintisi degil istedigim tek bi markanin urunleri olsun Mesela arastirin bakin ci golf harr da var elbise markasi olarak o da guzeldir ama gomlek kalitesi bi pierre cardin değil... Birazda kalite yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Katibim said: http://store.pierrecardin.com.tr/default.asp Suraya baktim valla guzel seyler var erkek triko çirkinlikte çığır açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar