Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2013/07/once-upon-a-time-in-wonderland-posters-revealed-kiss__oPt.jpg once upon a time spin-off u isminden ne olduğu anlaşılıyor zaten var mı ilk bölümü izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 şu afişe sahip bir diziyi izlemem mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bunu al o zaman http://www.impawards.com/tv/posters/once_upon_a_time_in_wonderland_xlg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ama cidden ilk afiş çok kötü dizinin bütçesi once upon a time a göre daha düşük sanırım çünkü efektler ve mekanlar olsun a time a göre çok daha basit ve leş geldi bana ilk bölüm itibariyle hatırladığım kadarıyla once upon a timenın wonderland de geçen bölümde mekanlar çok daha iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Cameron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Şöyle baktımda diğeriyle bağlantısı yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 beğenmedim hiç özellikle kızla cinin aşkı böh dedirtti kız da uyuz bir tip, izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben de sevmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 spin off yapacak dizi mi kalmadı la bu ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar