Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba ve Madfaglere bi soru

Shean

Öne çıkan mesajlar

Bugün babamı hastaneye yatırdık. Oturup dertleşeceğim bi' arkadaşım yok. O yüzden buraya açıyorum konuyu. Beyninde damar tıkanıklığı varmış. Allahtan 100 hastanın 99'u felçli gelirken babam felç geçirmedi. Sadece uyuşukluk ve ağrı vardı. 3 Gün boyunca damar açıcı falan vereceklermiş. Ona göre belli olacakmış. Bir de bunun üstüne ailemin tüm olayları üstüme yıkması var. Babamın her bi' bokunu hazırlıyorum adam ağzıma sıçıyor hala. Bağırıyor ediyor falan. Aileyi aradım 2 kez 30 dakika aralıklarla. Bağırıyor babam siz de gelin sizi dinler falan şeklinde. Ne oldu bekleyemedin mi nankör vs.. Ne gördüm ki nankörlük yapıcam ulan? Adama karşılıksız destek veriyorum ve yardım istiyorum sadece. NE NANKÖRÜ ULAN İTLER! Medfaglerede bi soru neler olur? Felçli olmadığı için bi şans var mıdır? 2-3 tane daha bu olaydan müzradip insan vardı hastanede konuştum onlarla. Baban çok şanslı büyük ihtimal iyileşir falan dediler ama emin değilim. Doktorlar çok korkutuyor anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

erken teshis kurtarmis, ama bu seferlik, tekrar ettiginde bu kadar sansli olmayabilir.

Abi adamın götü kaşınıyor. İçkisi ve sigarası üst düzeyde, hareket etmiyor ve beyin tümörü alındı. Katarak ameliyatı oldu. Hiç kontrole gitmedi. 5 sene boyunca.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

geçmiş olsun, allah sabır versin

Dworgian said:

geçmiş olsun gerçekten. o yaşta adamı zorla doktora da götüremezsin artık :S

Teşekkürler beyler. Aynen doktora gitmiyor zaten sıkıntı orada.

vivavale said:

sana sabır, babana da sifa diliyorum. aileyi de salla sen evlatlık gorevini yap abi. ileri de keske demessin en azından

Aynen öyle hocam. Sinirlendiriyorlar ama babamı bırakıp gidecek değilim. Gene de ateşe dökesim var adamları.

Sparkcaster said:

babanla problemin ne ki anlamadım.

Ben bu adamı nasıl doktora ikna ederim? Sigarayı ve içkiyi bırakmasını sağlarım? Bunlar babamla ilgili problemlerim. İnşallah akıllanır bundan sonra ama akıllanmayacak gibime geliyor. Anlatmamışım bunları ayrıca. O konuda özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Evlatlarina köpek muhamelesi yapan babalari anlamiyorum. Huzur evine gittiklerinde akillari baslarina geliyo ama is isten gecmis oluyo.

Cok gecmis olsun bu arada. Allah sabir versin.

Ya çocukluk yıllarım bunlar tarafından ezilmekle geçti. Ailem laleş olmasını değiştirmeye çalıştım hepsiyle konuştum. Bi' babam adam gibi geri dönebildi. Yaptığı herşey için özür diledi. Çünkü çok iğrenç olaylar olmuştu. Geri kalan aile üyeleri siklemedi bile. Ben babama yaptığı olayları anlatıp, ben de nasıl etki bıraktıklarını anlatınca gözümün önünde ağladı. O yüzden affettim. Tam aramız iyi oluyor derken bunlar yaşandı. Aslında babamın hastanede öyle davranması tamamen beyinle alakalı birşey. Aptal saptal duygu olaylarına giriyorlar. Ne düşündüklerini bilmiyorlar. Anlayabiliyorum ama diğer aile fertleri gözümde düştükçe düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Abi yas kac, is okul? Ailenle mi yasiyorsun? Geri kalan aile üyelerinden kastin kimler? Annen ve kardeslerin mi?

En azindan anne ogluna kiyamaz. Neden kötü davraniyolar ki?

18 ve okuyorum. Anne oğluna gayet rahat kıydı. Ben küçükken. Şimdi fiziksel olarak hiçbir ailesi kıyamaz. 5.sınıfta daha bebeyken kardeşime sinirlenen ve acısını benden çıkartan anneden bıçak yemiştim. Bi' de bu sene abimin bıçaklaması var ki abimin olayını anneme söylediğimde "yalan söyleme." tepkisini almıştım.

arcane said:

dayım da aynısını geçirdi. sağ tarafı tamamen felç oldu. stent taktılar galiba. şimdi yürüyebiliyor ama tam fonksiyonlarını kazanabilmiş değil. baban felç falan olmadığına göre tamamen iyileşir herhalde. geçmiş olsun.

İnşallah öyle olur. İnşallah ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten insan kötü aile ferdini görünce, daha iyi kavrıyor iyinin nasıl olması gerektiğini. Bakalım abicim ya. Elimden geleni yapacağım hayatta. Umarım iyi şeyler olur. Teşekkürler gerçekten iyi dilekleriniz ve anlayışlarınız için beyler. Buraya kustum içimi. Tiksinip gitmediniz en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikli olarak bir an önce iyileşmesini diliyorum babanın. Benim peder de alkolikti bu yazın başına kadar, içki yüzünden anne-baba ayrıldı falan klasik muhabbeti açmayacağım.
Ha içkiyi nasıl mı bıraktı, oturdum konuştum. Şuan 20 yaşındayım, 5 yaşımdan beri senede bir kaç kere görüşürdük, yanında bulunmaktan bile haz almazdım. Bu yazın başında alkol komasına girdi, alkol komasından sonra ziyaret ettim. 45 dakika falan konuştuk, karşılıklı ağlaştık falan duygulu anlar. O gün bu gündür bir yudum bira bile içmedi.
Her şey babanda bitse de onun bu yolu bulmasında büyük rol oynayabilirsin.
Kafa silktiysem özür.
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

Zaten insan kötü aile ferdini görünce, daha iyi kavrıyor iyinin nasıl olması gerektiğini. Bakalım abicim ya. Elimden geleni yapacağım hayatta. Umarım iyi şeyler olur. Teşekkürler gerçekten iyi dilekleriniz ve anlayışlarınız için beyler. Buraya kustum içimi. Tiksinip gitmediniz en azından.

İnsan ölüm döşeğinde iken aile içerisinde kim dost kim düşman çıkıyor.
ben teyzemi kanserden kaybettim 4-5 sene önce, akrabam olarak tanıdığım bazı insanlar meğersem insan değilmiş.teyzem ile kavgalı olan yakın akrabalarım ise asıl teyzemi korumaya çalışan şan insanlarmış, bunu gördüm bunu anladım.
Kimseye böyle acı yaşamasın dilerim. Ayrıca büyük geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bugünüm bok gibi geçti. Panik atak nöbeti geçirdim 2 kez üst üste, üstüne milletin çok bi' boka yarıcakmış gibi durumumu sormaları. Abi öğrenip yok oluyorsunuz o anda. Gidin, defolun. Sormayın ulan. Hiçbiriniz yanımda kalıp destek vermiyorsunuz. Size ne arkadaşım? Sorunuma ortak olacaksınız sanki. Üstüne bi' de (liseli olduğumu söylemiştim.) sand nigger ordusuyla kavga ettim. Anlayamıyorum ulan bu hayvanların derdini. Zor birşey değil. İki dakika insan taklidi yapacaksınız.

Of arkadaşım be.
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

Beyler teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bugünüm bok gibi geçti. Panik atak nöbeti geçirdim 2 kez üst üste, üstüne milletin çok bi' boka yarıcakmış gibi durumumu sormaları. Abi öğrenip yok oluyorsunuz o anda. Gidin, defolun. Sormayın ulan. Hiçbiriniz yanımda kalıp destek vermiyorsunuz. Size ne arkadaşım? Sorunuma ortak olacaksınız sanki. Üstüne bi' de (liseli olduğumu söylemiştim.) sand nigger ordusuyla kavga ettim. Anlayamıyorum ulan bu hayvanların derdini. Zor birşey değil. İki dakika insan taklidi yapacaksınız.

Of arkadaşım be.

Zor. İnsan taklidi yapmak dahi zor kimine.

Sen patilerin dediği gibi yap, bir an önce ayakların üstünde durmaya çalış. Yoksa olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...