Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Building

Kerhuzad

Öne çıkan mesajlar

Beyler bende world yapıorum her şeyi ile ama tasarımım o kadar abartılacak bir durumda deil ama benim uzun zamandır inceledigim bir site war o sitenin world buildinglerinin düşüncelerine ,hayallerine hayranım bence boyle bir ekip baska ama türkiye 'de server acmak ile ilgilenmiyip yeni map tasarım ile ilgilenseler iyi.

İşte bende map yapımına ilgim wardım ögrendim her şeyi ile arkadaşlarımada ögretim ve onlarla beraber map yapma 8 kişilik ekibimle ancak 3 ay sonra baslıyacagız. Çünkü map yapmak fazla önemli deil önemli olan map'de yapılan tasarım. Bunun için hayal gücü geniş olan arkadaşlar arıyorum. Yardımcı olcak biri varsa adres bu

MSN : [email protected]
e-mail : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ülkede ultima oynıyanlar ne zamanki görsellige önem verirse bu ülke o zaman iyi wb ler çıkarır diye düşünüyorum şuanki önem verilen şey lag olmayan shard yanılıyormuyum ne...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
- hayatım +15 ver
- Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
İçinde bulundugumuz durum ve yaşadıgımız ülke nin ekonomik şartları keşke uo serverı açma konusunda bize tek sorun olarak wb ve orijinal dizayn olayını bıraksa..

Sponsor, lag olmayan hatlar, kaliteli oyuncu ve stabil bir sphere bitti son olarak world e geldi sıra

Çünkü deneyimlerime dayanarak;
* yabancı pek cok serverda oynadım
bundan 5 sene evvel oynadıgım ingliz bir serverdan örnek vereyim

Server açıldıgında 1 ay sonra 80-100 kişi gitti 1 seneye yakın boyle sürdü, süper zevkliydi..
Derken developer kadrosu genişledi, script üzerine calısan 5 kişi vardı ve hepside programcı kişiler
yaşları 45-15 arası değişen staff kadrosu kısacası süper bir ekip

Oldukça gelişti server hatta kime ss göstersem kime serverda şöyle script var desem inanmıyorlardı sphere server olduguna.. server kapandı tekrar açıldı
2. açılışta scp ler değişti world komple nuke atıldı map aynı onun haricinde herşey farklı. Oyuncu sayısı 40 azaldı...

derken bir kere daha kapanıp komple hem world hemde scriptler değişti ve uzunca süre 25-30 kişi gitti server.

Map dizayn mükemmel, orijinal pek cok fikir ve ciddi bir yaratıcılık la beceri gerektiren çalışmalar yapılmış taktir ettim.

*Şunu söylemek lazım tr de istedigin kadar orijinal güzel map yap ilk etapta şu sponsor işini ve lagsız baglantı olayını halletmeden o mape harcadıgın vakit tek kelimeyle BOŞ!

Hele hele az wb işi ile uğraştıysanız komple mapi çizmek sonra dağları nehirleri vb ekleyip üstüne staticleri koymak şehir dizaynı fln okadar uzun sürüyorki bunca işi 5 kişi birlikte yapsa bir script yazan kişinin bütün scpleri bitirmesinden daha uzun sürede bitirirler.

*Ve emeğin karşılıgı asla yeteri düzeyde ödenmez.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Sosyal ağlarda paylaş

[kocaman resimleri quote etmek cok akillica degil gibi geliyor bana -bag]

Lan bende harbiden güzel bi çalışma var zannediyodum . Adam gibi kolaybileceğin bi ss yoksa otur oturduğun yere . iki tane taşı üstüstte koymak map yapmak anlamına gelmiyo . Farklı bişey göster daha ilginç değişik. Oyle iki isim bi kaç tane bina harita demek oluyosa , sizin kat etmeniz gereken bi ton yol var demektir bu .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Baggio tarafından 11 Aralık 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"World builder"lık günümüzün programları ile iki adet güzel creature veya bina çizmek ise, biraz kıt bir anlayışımız var demektir... Fontlar veya verdatalar burda önem taşımaz, önemli olan, işlevsellikleridir... Leomarı tek geçerim... Takım arkadaşlarınıda tabiki...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...

[Bu mesaj Rotweiler tarafından 12 Aralık 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rotweiler tarafından 12 Aralık 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Size sadece şunu söylemek istiyorum . Pozisyonu belirlenmiş herhangi bir binayı tam tamına sağ yada sol olarak 180 derece çevirebiliyor . Hatta istediğimiz herhangi bir maptan static olarak istediğimiz binayı alabiliyoruz . Daha fazlasını COMİNG SOON olarak nitelendiriyoruz .

Sahip olduğunuz gücü ASLA göstermeyin diyorum ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|
Sosyal ağlarda paylaş

niye insanlar bunu bu kadar kişiselleştirmeye çalışıyor anlamış değilim. Ortaya konmuş bir proje var mı? Bize "aman allahım UO'da neler yapılıyormuş" dedirten bir design gördük mü?

Eğer bu yoksa şu an için Türkiye'de WB yoktur denir. Çok da doğaldır. Gün gelir güzel bir world'ü olan shard açılır. İçindeki herşeyi bizimkiler yapmışlardır ve içindekiler bizleri "aman allahım" dedirtecek şekilde şaşırtır, o zaman deriz ki aramızdan bir kişi/grup çıktı.

Bu kadar alınacak kırılacak bozulacak bir thread değil bu.

Amaç da kimseyi küçümsemek vs vs değil. Sadece WB'nin önemini göstermek ve Türkiye'de ne kadar geri kaldığını betimlemek.

@pyro: merak ediyorsan söyleyelim, deniz ticareti veya Nebula sitesi açıldığından beri haber olarak koyduğumuz sistemlerden hepsi boş txt ile başladığımız scriptlerdir. Bunu burada bir defaya mahsus olarak söylüyorum, yazdığın yazıya cevap olarak söylüyorum. Konunun kaymasına izin vermeyelim.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silencer, 12 Aralık 2004 04:15 tarihinde demiş ki:
@pyro: merak ediyorsan söyleyelim, deniz ticareti veya Nebula sitesi açıldığından beri haber olarak koyduğumuz sistemlerden hepsi boş txt ile başladığımız scriptlerdir. Bunu burada bir defaya mahsus olarak söylüyorum, yazdığın yazıya cevap olarak söylüyorum. Konunun kaymasına izin vermeyelim.

peki.[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black_Lupin, 12 Aralık 2004 01:00 tarihinde demiş ki:
Sahip olduğunuz gücü ASLA göstermeyin diyorum !

buradaki "güç" = "bilgi" oluyor.
sahip olduğunuz bir bilgi varsa, bunu göstermemek nedendir anlayamam?

en basitinden, şu topic altında konu hakkında fikir sahibi olduğunu düşündüğüm insanlar dahi, sadece gereksiz yorumlar yapmış. türkiye'de wb var ya da yok, nasıl düşünürseniz düşünün, kime ne?! konuyu saptırıp bunu tartışacağınıza konu hakkında kendi bilginizle bir kaç yorum yapsanızda şu bölüm arada sırada bir işe yarasa?
"uo emulatorleri"ndeki yazıların çok çok küçük bölümünden faydalanılacak bilgi çıkar, o bilgilerin hepsi de yabancı kaynaklı sitelerde fazlasıyla var.
siz inatla çok bilin, gösterin ama elletmeyin...
(ne işe yarayacaksa, ego tatmininden başka?)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black_Lupin, 12 Aralık 2004 01:00 tarihinde demiş ki:
Pozisyonu belirlenmiş herhangi bir binayı tam tamına sağ yada sol olarak 180 derece çevirebiliyor .
Birseyi sagdan veya soldan 180 derece cevirmek ayni seydir :)

[edit: imla][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.

[Bu mesaj Baggio tarafından 12 Aralık 2004 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdım sonra farkettim . Bidahada değiştirmedim . Ama haklısın :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...