Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 [signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bizim WORLD BUILD anlayışımız bu.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Worldbuild denilincede akla bu tip seylerin gelmesi gerek. Duzgun olmus bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Lol ya diyecek cok sey var ama yeni neslin önünü tıkamamak lazım. benim bildigim kadar unutmuşlugu var mış :) peki öyle olsun eternalcım kolay gelsin world build görevinde.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Tabi abi tıkama sen yeni nesilin yaptıgının 10 da 1 ini yap ondan sonra gel buraya tavır larak post at. Bu olay araba kullanmak degil. 40 yasında bir adam 18 yasında bir adamdan tecrübesi dogrultusunda daha iyi araba kullanır dersin ama ultima online gibi bir oyunda bunu diyemessin. 1997 de cıktı oyun.Aynı tarihte gördük bu olayı.Yıllara maziye dayanmaya gerek yok.Sen ömrün boyunca player olmussundur ben 5 yıldır staff da bulunmusumdur. vs vs Böle farkları tartışılır.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Aralık 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Eğer buysa worldbuild anlayışınız, ben hala Türkiye'de world builder yok diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Anlatmak istediklerimi anlamamak konusunda hırsının ,mantıgın önüne geçmesine izin vererek, olgunluk göstermeden hışımla attıgın mesajlar, tartışmayı bir sonuca götürmektense yoldan cıkartmak için birebir bir nitelik taşımakta. World Build yapıyor isen aynen devam ettir, ama bu işin şurda kapışalım herdaim hazırım en iyi biziz diye iddia edilesi ve ortalık malı yapılası bir durum olmadıgı konusunda tekrar vurguyu güçlendirmek istiyorum.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Silencer ın attıgı post dogrultusunda ortalık malı haline getiririm ben.Türkiyede worldbuilder yok derse biri.Bende çıkar biz varız kimse yok diyen gelsin derim.Bu kadar basit bu yani.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 benim kendi gözümle gördüğüm en iyi wb pyro.ama ben ona çok iyi yapıyorsun olm bu işi dediğimde eternal gibisi yok der.bencede eternal iyi bir world builder.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Göreceli olarak o iyi bu kötü diye başlarsak bu iş bitmez. Genel olarak seviyeye bakarsanız, Türk futbolu ile Avrupa futbolu arasındaki fark, (resimlerden de görebileceğiniz gibi) bizim kendine wb diyenler ile, wb olanlar arasındaki fark kadar net.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hocam peki eternal'in dahi yaptıkları wb değil ise , sana göre gerçek wb nedir ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ethernal'da özel msg ile aynı soruyu sordu. Cevabım çok net, world build üzerinde çalışma yapmış olan yabancı shard'lara bakın. Yaratıcılığın ve daha önemlisi sıkı çalışmanın ne demek olduğunu görebilirsiniz. Eğer sadece Türkiye'deki shard'lar ve bunların kısır çekişmeleri ile ilgileniyorsanız bu yapılanlara iyi diyebilirsiniz ama ufkunuzu biraz geliştirirseniz genel durumu daha iyi görebilirsiniz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 He o zaman şunu diyorum ben. Biz Corbeau ekibi olarak Avrupa Standart larında bir wb yiz. Aksini iddaa eden varsa acıgım diyorum daha ötesi yok yani bunun.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Eğer koyduğun 4 bina resmi ile idda ediyorsan, yanılıyorsun.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 belki avrupa'ya göre bu konuda çok ileride değiliz.ama eternalin veya bir başkasının yaptıklarına bu wb değildir demek bana göre yanlış.örnek olarak senin dediğin gibi hiç bir futbolcumuz bir ronaldinho kadar iyi değil,ama ronaldinho'yada futbolcu diyoruz,mardinspordaki cevat'ada.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: nbl_silencer, 11 Aralık 2004 13:50 tarihinde demiş ki: Eğer koyduğun 4 bina resmi ile idda ediyorsan, yanılıyorsun. o gördügün resimler corbeua ekibinin wb gücünün 100 de 1 bile degil emin olabilirsin.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 o zaman 1/100'lük gücünüz yerine daha iyi yaptığınız bir yerden SS alırsan sevinirim. Belki o zaman varmış diyebilirim ki kapalı olan bir sunucuda yapılan çalışmaları zaten önceden söyleyebilmem mümkün değil. [signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 11 Aralık 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Tamam biz anlastık sanırım silo ile özel mesaj yoluyla. Ben rahatsız oldugum için bazı seyleri kanıtlama ihtiyacı duyuyorum.Yakında çözüm bulur bu olay.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Umarım beni şaşırtırsın. Bunu gerçekten istiyorum.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Valla hos guzelde bu işlere saatlerinizi ayırıyorsunuz karşılığında teşekkür edecek birileri çıkar umarım.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kerhuzad; nerdeyse her programın bir alternatifi var. Seçimi sana kalmış. Bronx - Map Tutorial: burada bazı programlar var, bunlara bir bak. Yine UO Landscaper'ı tavsiye ederim, sıfırdan bir harita yapmak için. [ www.orbsydia.org ] Yalnız şunu unutmaman lazım, harita yapmak için temel photoshop [ya da türevi programlar] bilginin olması gerekir. Photoshop yine de en iyisidir kanımca. kaynak siteler: www.orbsydia.org www.ryandor.com bu siteler çok yararlıdır, forumlarını takip etmen ve eski topic'leride okuman yararına olur. (başka siteler bilen varsa, eklerlerse sevinirim) Programları anlatmak için, hepsine ayrı tutorial yazılması gerekir ki bu da bu topic altında zor olur, ayrıca araştırırsan genel kaynaklar bulursan net ortamında. Sana kolay gelsin. İyi wb konusunda diğer tutumlarını hatalı bulsam da maalesef nbl_silencer haklı. "Maalesef" diyorum çünkü Türkiye'den de yurtdışındaki örnekler kadar iyi wb'lar çıkmasını isterim ama yazık ki olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de corbeau takımının yaptığıda wb'lıktır, bunu reddetmek anlamsız. İyi ya da kötü bu tartışılabilir (ki daha yarattıkları dünyayı görme şansımız dahi olmadı) ama sonuçta ellerinde bir ürün var, bir dünya yaratmışlar (world build). Yine de yabancı kaynaklı sitelerde gördüğüm kadarıyla yurtdışında öyle wb'lar var ki, beni şaşırtmayı becerebiliyorlar en azından. Daha Türkiye'de böyle bir şeye nâil olamadım.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: nbl_silencer, 11 Aralık 2004 13:50 tarihinde demiş ki: Eğer koyduğun 4 bina resmi ile idda ediyorsan, yanılıyorsun. corbeau ya hıc gırdın mı dıye sorucam ama tabı kı hyr dıceksın.cunku gırsen bole demezdın emın ol. wb yı ılk postunda map yapmaktır sırf ev $ehır gıbı $eler degıldır anlamında acıklamı$sın brz ve wb yok turkıye de gıbı bı iddaa da bulunmu$sun.corbeau nun map ı 0 dan yapıldı yetmes mı? yerdekı cıme kdr.ben burda kımsenın yalakalıgını yapmam ama bı$ı ıddaa edıosan ve cvp verıldıgı halde kbl etmıosan bu bı nevı kıvırmaya gırmes mı sence sılo? axis kullanmayı ogrenen ben wb yım demeye ba$lar bunnara demezsın anlarım ama gercekten bu ı$te ugra$an bı kac kı$ıyıde bu genellemeye sokarak wb yok demek bence sacma.o zmn sende scpter degılsın? nbl eva bonusu osınınkıne bensemıo mu? ya da denız tıcaretı scptı ba$ka bı scptın brz daha gelı$tırılmı$ı?[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 pyrO katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Pyro bizim arwen de iyide be world de.. Senden iyi olmasın seninde görmüşlüğün var çocuğun şahiti az ondan diyorum :) Tartişdiğiniz şeye gelince world yapmakla world geliştirmeyi birbirine kariştirmamak gerek bizde çok güzel world builderlar var ama silencera katiliyorum designer yok. Corbeu diyorsunuz onu henüz görmediğimiz için şuanda bir türkün 0 dan yapmiş olduğu map yok diyoruz. Ben şahsen olmasi ihtimalinide zor görüyorum kaldiki tek bir kişinin map yapabilceğinede ihtimal vermiyorum yaparsada bişeye benzemez. Biliyorsunuz middle earth map kullaniyorum ve her gün mape birkez daha hayran kaliyorum kesinlikle sosariadan daha fazla detay kullanilmiş daha çok emek harcanmiş. Vede bu mapi bir kaç kişinin yaptiğina kimse beni ikna edemez en az 15 kişilik bir ekipin işidir bu ve eminimki o 15 kişinin 15 ide birbirinden iyidir. Türkiyede bu kadar iyi wb lerin bir araya gelip map yapma ihtimali sizce % kaçtir? Bence 1 dir.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ra burda ben iyi bir wb yim diye ne zmn iddaa ettim?ben de kötuyum hatta map yapmadıgım ıcın wb degılım sadece in game ura$ırım ama bnm yazdıgımla snn postunun ne alakası war?ben yukarda söylıcegımı söyledım.bizene middle earth veya snn serverından? onla bagıntı kuramadım.madem bu kdr hayransın map ı caldıgın yere t$k et.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar