Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 wastyrx said: ^ this (5 yıldan biraz fazla olabilir.) Tunca o the rıd 0ne sevişelim mi? benim yazdığımı görünce eli ayağına dolaşmış şaşkın yaaa şevişelim ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bismillahirahmanikayim kuyrugunun dibine sanciyim kurbagidir emelim bunu sana gomerim sinan-i kerim 21yy kim ki burdaki ulvi anlami farkeder alir totosunu koyar yanina tanrinin boobs bilir boobs gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Theridone said: wastyrx said: ^ this (5 yıldan biraz fazla olabilir.) Tunca o the rıd 0ne sevişelim mi? benim yazdığımı görünce eli ayağına dolaşmış şaşkın yaaa şevişelim ben varım at uzerinde ise bende gelebilirmiyim? 4 nala kaldiririz otomatik wubwub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ayrı eve çık artık. Kazık kadar adamsın. Senin hayatının senin için olduğunu ailene anlatmam gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Sparkcaster said: kardeş 13.7 milyar yıllık evrenin, hz muhammed ayı ikiye bölsün diye yaratıldığına inanmakta güçlük çekiyorum, bi sıkıntı mı var? evren muhammedin hatrına yaratıldı veya onun nurundan yaratıldı falan gibi birşey duydun bi yerlerden ve oyle bir şeyi benim kabul etmem gerektiğini sandın ve bunu yazdın sanırım. islam, müslüman olduğunu söyleyenlerdeki islam algısından haliyle bağımsız. bunu dikkate alırsan doğru bir iş yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 kuran'ı da mı inkar ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Sparkcaster said: kuran'ı da mı inkar ediyosun? kuranda evrenin hz.muhammed için yaratıldığı yazdığını mı iddia ediyorsun? cahilliği silah veya kalkan gibi kuşananlardan olmaktan allaha sığınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 incdarkness said: bismillahirahmanikayim kuyrugunun dibine sanciyim kurbagidir emelim bunu sana gomerim sinan-i kerim 21yy kim ki burdaki ulvi anlami farkeder alir totosunu koyar yanina tanrinin boobs bilir boobs gorur Fenas-i Kerim de olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Sparkcaster said: milletin anası babası ölüyo, kız arkadaşı ölümcül hastalanığa yakalanıp gözlerinin önünde yavaş yavaş ölüyor. derdinizi silkeyim. işe gidip gelip bilgisayar oynuyomuş paşam, vah vah vah. spark rica ediyorum benzer durumda mizmizlanirsam benim de agzima boyle vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yaa tamam haklısınızda işe gidip gelmeden bilgisayar oynasak süper olcak. Hatta arada taş gibin hatunlarda gelse oyun oynarken kucağımıza otursalar Bilgisayar oynamak ney lan sdfsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 olum şu adamla kaç yıldır dalga geçiyonuz mutlu musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Theridone said: wastyrx said: ^ this (5 yıldan biraz fazla olabilir.) Tunca o the rıd 0ne sevişelim mi? benim yazdığımı görünce eli ayağına dolaşmış şaşkın yaaa şevişelim ben varım hanginiz kız, wastryxin ben gizli hayranıyım pati radyodan çok şukela şarkılar paylaşıyor tam modundayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 başka topikte din savunun abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bittim ölmeliyim demeni gerektirecek dert değil bunlar. iş+ev+pc oyun üçlemesinde yaşayanlar az değil. bunları yapmaya devam ederken araya güzel şeyler katmalısın. havuzu güzel bi spor salonuna kayıt olup haftada 3 gün yüzmek uzun yürüyüşler en azından ayda bir kitap okumak olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 incdarkness said: bismillahirahmanikayim kuyrugunun dibine sanciyim kurbagidir emelim bunu sana gomerim sinan-i kerim 21yy kim ki burdaki ulvi anlami farkeder alir totosunu koyar yanina tanrinin boobs bilir boobs gorur bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 derdi pompa bunun ya, aylık abonmana yazılsın bi eskorta bişeyi kalmaz 2 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1380396_10151644334551456_1820776053_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 savas atlarinizi hazirlayin ! zaman kusatma vaktidir! sinan-i kerim chapter fenas-i kerim 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 @octav ahmet seninle yildizlarimiz bi barismadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 tribe girmek için fazla şanslısın hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 incdarkness said: @octav ahmet seninle yildizlarimiz bi barismadi isimle hitap edecek kadar samimi değiliz octav yeterli. bırak yıldızları şimdi. yazdığında nasıl bir mantık aramamı bekliyorsun ki. benim dinime küfür ediyorsun yetersiz bir troll seviyesiyle sonra yıldız mıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 din senin miydi kardeş. önceden söyleseydin keşke haberimiz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 http://gifstumblr.com/images/ha-ha-shut-up_898.gif seviyeyi düşürmeyelim lütfen kelimeleri çarpıtarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 seviyeyi düşürmüyorum adam dine küfür etse sana ne zararı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar