Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 said: arıza kaydı bırakırken hattımın alacağı maksimum değeri ölçmek için teknisyen gondermenizi talep ediyorum demeniz lazım. Bu kesin işe yarıyor mu? Çünkü geri aramayan adam kesinlikle teknisyen göndericek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ilginç bi şekilde gönderiyolar mutlaka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bugün aradım daha önceden saçma sapan 4 liralık bir servis almışım o da 15 liranın altında olduğu için hep sonraki aya devrederek 3 ayda 1 fatura gelmiş. Servisi iptal ettirmeyi unutmuşum. faturada da ne hizmeti olduğunu yazmıyor. Katma değerli servis ücretleri diyince ben bunu vergi anlamıştım en başta. Zaten kötü bir gün geçirdim bir de telefonda çağrı merkezindeki 2 elemena resmen kin kustum akşam akşam ama tüm hata bendeymiş sdfsadfaf Kemal ve ismini hatırlayamadığım bayan hakkınızı helal edin o kadar azar işittiler arkamdan iyi sövmüşlerdir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 şu dünyada ttnet'i kullanıp da hizmetten memnun olan bir tek ben varım sanırım. 10 yıl boyunca net toplamda 3-5 kere gitti, 8 mbit'e kadar kampanyasına geçtik 8.5 mbit falan çekti, adil kullanım çıktığında 2 yıl boyunca kotayı aşmama rağmen hız düşmedi. Sonuç: babam kendi evinde dsmartta maç izlemek istiyor diye smile adsl'e geçtik ve oyunlarda pingim sürekli dalgalanıyor çıldırmak üzereyim. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sorun bolgesel oluyor bazen. Bende cok paralar odedim 2 sene sonra 300 tl fatura cikti itiraz ettim yinr odettiler. Fatura takibi kullanici sorumlulugunda diye. Aman yaz yaz bitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 şu akn'nin abv ya. 20 mbit bağlantı verip 50 gb geçince 3mbit'e indirmek ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 her bölgeye kablo lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 uydunet bu konuda mıs daha dün 50gb'den fazla data çektim. ne adil kullanım var ne sınır bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ttnet de mis 1mbit diye 8mbitveriyor onu da 5 kişiyle paylaşıyoruz modem yanıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar