Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Gaboo said: sdg wow oynasam neyse, wow diyen liebe lan beni karıştırma muhabbete sfsdfs alakam bile yok olsa da wow demezdim yıllarca dünyanın en iyi guildlerinde feral dps oynadım arenada ağzımı yüzümü kırıyorlardı beceremiyodum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 /summon serjuhan http://i.imgur.com/L8pA4sA.jpg arada res bile atmışım dpse gel koçum benim silvandirilili bakayım başka ssler var mı dip köşelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 algalonu ilk kestiğimiz günden bu da http://i.imgur.com/BBzeErz.jpg yine akmış çocuk saptım konudan alakasız spam yaptım sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 pvn olarak wow pvp olarak uo diyoruz o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi akşam saat 9a çeyrek kala meyhaneden kalkıp raide geliyodum arkadaşlarım çıldırıyordu sinirden, bir akşam raid sırasnda evi basıp laptopın adaptörünü çalıp kaçtı biri zorla dışarı çıkardılar. öyleydi pvm wow benim için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi uo pvp : Take the best raid you've ever had... multiply it by a thousand, and you're still nowhere near it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Liebe said: abi akşam saat 9a çeyrek kala meyhaneden kalkıp raide geliyodum arkadaşlarım çıldırıyordu sinirden, bir akşam raid sırasnda evi basıp laptopın adaptörünü çalıp kaçtı biri zorla dışarı çıkardılar. öyleydi pvm wow benim için =) hacı bildiğin arkadaşlığı keserdim arkadaşın olsam. ayıptır lan : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 karşılaştırmak alakasız oluyor biraz, seks yapmak ile gs-fb derbisini izlemeyi karşılaştırmak gibi. pvm wow un da yeri ayrı pvp uonun da yeri ayrı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Laraken said: Liebe said: abi akşam saat 9a çeyrek kala meyhaneden kalkıp raide geliyodum arkadaşlarım çıldırıyordu sinirden, bir akşam raid sırasnda evi basıp laptopın adaptörünü çalıp kaçtı biri zorla dışarı çıkardılar. öyleydi pvm wow benim için =) hacı bildiğin arkadaşlığı keserdim arkadaşın olsam. ayıptır lan : ( kötü yıllardı abi hakikaten :D 7 mart doğum günüm benim, 6 mart gecesi gece 3 e kadar alkol eşliğinde raid falan yapıp sabah kız arkadaşımın taksimde bana hazırladığı sürpriz doğum günü partisine gitmemiş adamım. ben sadece onunla buluşucağımı sanıyordum o yüzden sallamıştım aslında, kızın orada benimle tanışmak isteyen 8-10 arkadaşıyla birlikte bir kafede pasta eşliğinde beni beklediklerini bilsem giderdim galiba auehuehau allah belamı versin lan üzülüyorum kız için hala aklıma geldikçe. arada karşılaşınca niye anama söver gibi baktığını anlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ahahahaha abi kızın yerinde olsam senin eve raid düzenlerdim direk dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 En iyi pvp wow veya ko'da nasil der bir paticik üyesi... Var mi bunun izahi. AGALAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 açık ara sphere uo ya pvp dediğin. diken üstünde, bütün duyular açık, adrenalin tavan yapmış pvpyi başka hiç bi oyun sağlayamadı bana ya. lan vanq katana kaybedeceğin boru mu? bi de loot sırasında heyecandan adamın ceseti açıp ilk reg torbasını çeken vardı ya. he kraken kestik çünkü içinde magical vardır dsfds : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bi de ultimada, şehir içinde trade bile pvp ydi yani. onu da hatırlatırım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Liebe said: bir akşam raid sırasnda evi basıp laptopın adaptörünü çalıp kaçtı biri zorla dışarı çıkardılar. ;) Vay be good old days. Yıllar geçiyor yaşlandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kesinlikle knight online ya colony zone da saatlerce sıkılmıyodum wow unda av si öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar