KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 var mı bu oyunu oynayan? internetten online oynanan bir oyun indirilmiyor fb hesabından oynanabiliyor. ne deniyor buna zombi sörvayvıl mı tam bilmiyorum ancak bir hayli sardı. ancak bugün bir hata verdi bende benden mi kaynaklı bilmiyorum başka oyuncuların alanına saldırmak için girdiğimde ekran kararıyor geri dönmek zorunda kalıyorum dönünce de karıncalı bir ekranla karşılaşıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 anlatsana biraz mekaniği nasıl oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ben şimdi baktım beğendim açıkçası. bakim sararsa devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 beni acayip sardı ya yardırıyorum. MrLevie leader ismim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sıkıyor bi yerden sonra. Bildiğin kale olmuştu benim base. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bi an acaba klasik facebook oyunları gibi değil de dayz'nin falan izometrik hali midir acaba dedim, yine bina kur, instant kurmak için PARA VİR tırıvırıları var, 5 dakika sonra kapattım. belki ilerde güzel oluyodur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 zaaa çok ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Dead State'in browser oyunu olani 16. seviyeden sonra duzgun silahlar acilinca compound raid'ler guzel oluyor, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 barikatlar donuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 sol elle zor oluyor geberıcektım demın az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 fena değilmiş oyun ya, fesbuk oyunu değil de hakiki oyun yapsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bir süre sonra para harcamadan ve 1234214 arkadaşınla beraber oynamadan oynanmıyor oyun. Konsept iyide pay to win olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 oyun hafızada 2400mb tutuyor lol, rome2 1200 bile görmüyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bir yerden sonra takiliyosun kafana göre zombi den ziyade pvp ye dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben şu an lvl15'im pek sıkmadı aksine her gün merakla oyuna giriyorum hangi totoş benim barikatı indirdi diye :) oyunda gerçek para karşılığı item alma ya da araba onarma olayı var doğru ilerde para harcamak istemeyen için sıkıcı da olur o da doğru ama bunun çözümü olarak odağı başka yere çekmek için alliances olayı var herhangi bir gruba üye olup onlarla birlikte hedeflere saldırabiliyosunuz. asıl amaç benzin çalmak . grup içinde belli bir kıdeme erişince de savaşlarda, kazandığınız puanlarla kitap vb ürünler alıyosunuz (kitap deyip geçmeyin sağlam artısı oluyor :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 junk recycle ediliyor, yıldızlı itemlar da yeni aldıktan sonra henüz inv'de bakmadıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 sağol sonradan anladım fakat yetişemeden okumuşsun :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Benim barikatlar full du. Silahlar filan Haritayı komple açmıştım. Tabi ozaman FB değil Kongregate oyunuydu sdf. Son gelişmeleri bilmiyorum da O aşamadan sonra baydı iyice. Ama zevkli yani kaleyi kurmak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 millet başkalarını nasıl ekliyoruz? arkadaş listesi falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 telsiz kulesi filan mı inşa etmek lazım acaba, ben de göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 telsiz kulesi chat için lazım hem kendi alliance'ın ile hem trade başlığında hem de herkesle konuşma hakkı tanıyor. arkadaş ekleme yok oyunda. oyun aslında fb oyunu değil sadece fb'tan da oynayabiliyosun adamlara tanıtım oluyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Her seferinde tamir yapmak istemiyorsanız barikatlarda tek noktada az bi boşluk bırakın konumlandırın elemanları, sap gibi tüm zombiler ora yöneliyor. Keklik gibi indirirsiniz hepsini sıfır masraf. Yoksa kapıları koruyalım filan diye düşünürseniz çekeceğiniz var ilerilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 labirent mantığu işte olay o degıl ama raid de ezılırsın ole yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yok hacı ya, bir şey olmuyor. Girişe koyuyorum iki baltalı, göbeğe bi sniper kanatlar otomatik. Gerçi benim sniper vuruğunda fizandan ses getiriyordu. :D Onun da etkisi olabilir. Tabi gözetleme kulesindeydi birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar