Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopek istirdi be

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Emre333 said:

dreagloth said:

Evet onu ogrendik, ev de yakin sayilir da kadin karneyi falan getirmis asilar ok. Arti bu ikinci olay 1 hafta icerisinde, gecen kargocunun parmagini goturmus itogluit.

seni ısırmış, kargocunun parmağı götürmüş, hayvansever patiler ( sadece kedi ve köpek ) de sahibinin suçu var demiş.

bi tükenin ya, sahibinin suçu var diyenler bir tükenin lütfen.

sahibinin olduğu kadar köpeğin de suçu var, bence net öldür o köpeği.

paticik adındaki forumda 'tükenin hayvansever patiler' diyor adam dfghjk
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

seni ısırmış, kargocunun parmağı götürmüş, hayvansever patiler ( sadece kedi ve köpek ) de sahibinin suçu var demiş.

bi tükenin ya, sahibinin suçu var diyenler bir tükenin lütfen.

sahibinin olduğu kadar köpeğin de suçu var, bence net öldür o köpeği.

http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

benim beslediğim kadar hayvan beslememişsinizdir çoğunuz.

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. evcil hayvan kültürünüz yok. hayvanları tanıma kültürünüz yok. sokak hayvanı kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, hayvan çeşitliliğine hazır değilsiniz. hayvan severim diyeniz de tatava. hayvan besliyorum diyo, ara sokakta bir kediye köpeğe mama vermemiştir mesela. uzaktan bakıp sevmiştir anca.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Lan soda almaya gittim markete donerken komsu kopegini tutamadi zaten manyak kopek surekli havliyor herkese. Neyse, gittim doktora simdi geldim, 3 tane derin biri hafif yirtik gibi ve kucuk kucuk kesik var bir suru sol baldir ve bilekte. O da duvara tirmanip kacabildigim icin. Sahibi dikis attirtmadi, atilmazmis kopek kedi yaralanmalarinda, patide cok var kopek sahibi fikrinizi alayim dedim. Aug antibiyotik basladim birde. Kopeginde asilari tammis. Napiyoruz simdi :)

Git sahibini şikayet et.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Emre333 said:

benim beslediğim kadar hayvan beslememişsinizdir çoğunuz.

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. evcil hayvan kültürünüz yok. hayvanları tanıma kültürünüz yok. sokak hayvanı kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, hayvan çeşitliliğine hazır değilsiniz. hayvan severim diyeniz de tatava. hayvan besliyorum diyo, ara sokakta bir kediye köpeğe mama vermemiştir mesela. uzaktan bakıp sevmiştir anca.

hepimizi nolifer yaptı piglet. awww yeah!
Sosyal ağlarda paylaş

bence sahibini sev...

bune la her önüne gelene saldırıyormuş muş,tutamamış falan koyduğun fotolar +18 lan bildiğin gore derecesi yüksek.köpek ete doymuş bildiğin..

yarın birinin çoluğuna,çoçuğuna hatta çoçuğuna saldırsa daha beter sonuçlar doğuracak..

hala kargocuyu merak ediyorum parmak gitmiş derken komplemi koparmış?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...