blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yediniz mi lezzeti nasıl?para vermeye değer mi?gözüme ilişti almaya cesaret edemedim.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya kaç para olacak en fazla alt tarafı kaju. al ye işte iğrenç bişey çıkmayacak ya içinden en kötü yersin. 4 lira mı en fazla 5 lira mı? çok sevmesen de yenir yani ne olacak. paran ziyan olmayacak, adam gelip topic açmış. sıçmak için bile topic açacanız yakında götümü nasıl koysam iyi randıman alırım diye. elim ayağım titredi sinirden ya.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 alerjim var abi, içinden 3-5 tane yiyip bırakacam canım çekti ama değermi diye bilemedim. abi yiyecek konusunda bile işemeli sıçmalı konuya doğru gidiyoruz.nolur gitmesin.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 cesaret edememiş ya, sanki şirket ortaklığına imza atıyor adam. çok sinirlerim bozuldu şuan. okuyup okuyup sinir oluyorum.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 adam haklı ya, ben mesela işerken çatallanmıyo hiç, normal mi özeniyorum çok çatallı işeyenlere
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bimden alcaksan direk değmez onu rahatlıkla söyleyebilirim. Bim ne lan adsfadsf 3. dünya ülkesinde yaşayanlara hitap eden ürünler var direk. Git tadım falan oyle bilinir markaların kajusunu al , 'helal kaju' falan tarzı şeyler direk zehirleme potansiyeli bile olabilir ürünler.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi.. alejin varsa zaten öle yılda 3-5 tane yiyebiliyosan git en kral kuruyemişciden al nolcak.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yeniyor da çabuk bayatlıyor simbat çok geliştirdi kendini ya maçlarda dağıttığı dandik çekirdeklerden adam gibi ambalaja geçtiler
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya bi de alerjisi varmış 3-4 tane yicekmiş. çok sinir oldum ben sana olm. abicim git bi tane güzel kuruyemişçiye 50 gram al ye o zmn tazesinden. bunu da mı biz sölicez.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 haklısınız,kuruyemişciden alayım. pintilik yapmayım sağlıktan kıymetli değil.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sekuo nun yokluğu blackice a çok koydu...
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Black-ice said: çok sinir oldum ben sana olm. aahah
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 her topicte ensendeyim bundan sonra blackhavk.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hahaha blekaysın yeni arkenimisi belli oldu gg
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sıfırdan bi liste yapıcam galba. listedekilere soğudum hiç mevzu yok. blackhavktan başlarım işte.
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sequo gitmese bu nefret aska donusucekti mis gibi. yazik oldu
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Gaboo said: beni de al listeye plx kuru kuruya nasıl alayım. bir saldır bakalım bir ara.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya yanlış izah ettim aslında,yakında kuruyemişçi olmadığından bim den alacaktım.ne alakaysa cimriliğe bağladım.bende değmezse almayım denk gelince kuruyemişçiden alırım kafasıyla sorcaadım ama işte böyle sordum. yinede sağolun bilgilendirme için
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bim'deki cips soslu fıstık baya iyi ya, kuruyemişçilerdeki pek taze olmuyor genelde. orda pakette satılan süper
Öne çıkan mesajlar