bliksem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 fakir oldugum ama teknolojiye de bayıldıgım için bu telefonu almayı düşünüyorum. kullanan patiler tavsiye verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Ben de aynı telefonu düşünüyorum. 2 tane alacağım. 1.5 1.5 3milyar biraz bütçemi aştığından bu benim de gözüme çarptı. Kullanan var mı hakkat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 İnceledim ben de, yorumlar incelemeler falan gayet olumlu. Servis konusu biraz sıkıntılı açıkçası, o da General Mobile'nin şu ana kadarki servis performansı ile alakalı o da, hani general mobile konusunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Aceace said: Ben de aynı telefonu düşünüyorum. 2 tane alacağım. 1.5 1.5 3milyar biraz bütçemi aştığından bu benim de gözüme çarptı. Kullanan var mı hakkat? 550 lira cihaz? ha sen onu değil muadili şeyapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bizim şirkette iki arkadaş aldı memnunlar ben cesaret demedim bu ürünü almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bir fakir olarak takip ediyorum bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 şimdi konuştum, iki arkadaşım da memnunmuş sadece birinin telefonunda kapanma sorunu varmış servise götürecek onun harcinde f/p 10 nuamra dediler, bir de "mavisi çok tatlı lan ondan alsın" diye de fazladan yorum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 arkadaşım ekranı boydan boya kırmış. ama telefonda gorilla glass olmadıgından mı arkadaşın hayvanlığından mı onu kestiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 baldızım ve en yakın arkadaşımın eşi kullanıyor. onlara göre şahane telefon ama ben azcık kurcaladım böyle içime sinmedi tabi bunda s4 kullanıyor olmam da etkili. menüde gezinirken hafif kasma var akıcı değil böyle s4 gibi ama fiyatına göre çok iyi özellikleri. baldızın telefonu biraz daha kurcalarım görüşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi 550 liraya quad core yes please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 general mobil lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 senin lumiandan iyi sana lel dskfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Liebe said: baldızım ve en yakın arkadaşımın eşi kullanıyor. onlara göre şahane telefon ama ben azcık kurcaladım böyle içime sinmedi tabi bunda s4 kullanıyor olmam da etkili. menüde gezinirken hafif kasma var akıcı değil böyle s4 gibi ama fiyatına göre çok iyi özellikleri. baldızın telefonu biraz daha kurcalarım görüşünce. Akıcılık ve Samsung.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 PrudenT said: senin lumiandan iyi sana lel dskfjs deil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 haha, nasıl değil ya? bi de l520, LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben de gördüm bu telefonu, baya hoş duruyor ama kasa kalitesi vs nasıl acaba merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bende elledim bunu çoh ince la hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 calimero said: haha, nasıl değil ya? bi de l520, LOL! l520 silkeler, general mobil ne lan her şey hardware deil. köylüler!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://www.morecellphone.com/compare/phones/nokia-lumia-520-vs-blu-life-play-l100/323526 abi üzgünüm ama şurdaki çizilmez ekran dışında hiçbir özellik ahanda lumia dedirtmez discovery'e karşı. Ona da bi ekran koruyucu, bitti. Ha ben quadcore hüloy demiyorum, zira adı quadcore. Ama istisnasız diğer her alanda da üstün discovery. Ucuz olmasının sebebi pazarlama bok püsüre çok para ayırmamaları. Bir tek kafamı kurcalayan Tr'deki general mobile faktörü servisten dolayı ama hiçbir firma zaten serviste süper değil telpa sağolsun o yüzden çok da dert değil. Ha bir de Nokia'yı Microsoft aldı abi ya Microsoft. Ne diyeyim daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 sen sus köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bu telefonu gm için geliştiren ekip şimdi 5 inçlik model geliştiriyormus,f/p olarak bundan iyisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bu telefonu gm için geliştiren ekipten, ürün çıkış tarihinden sonra, bir daha haber alınamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 kör olmuşlar diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 arkadaşlar, telefonu yakın zamanda alacagım sanırım. aldıgımda görüşlerimi buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 baktim ozelliklerinede pili disinda cok sukela gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar