Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

General Mobile Discovery

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de aynı telefonu düşünüyorum. 2 tane alacağım. 1.5 1.5 3milyar biraz bütçemi aştığından bu benim de gözüme çarptı. Kullanan var mı hakkat?
Mesaj tarihi:
İnceledim ben de, yorumlar incelemeler falan gayet olumlu.

Servis konusu biraz sıkıntılı açıkçası, o da General Mobile'nin şu ana kadarki servis performansı ile alakalı o da, hani general mobile konusunda değil.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Ben de aynı telefonu düşünüyorum. 2 tane alacağım. 1.5 1.5 3milyar biraz bütçemi aştığından bu benim de gözüme çarptı. Kullanan var mı hakkat?

550 lira cihaz?

ha sen onu değil muadili şeyapmışsın.
Mesaj tarihi:
şimdi konuştum, iki arkadaşım da memnunmuş sadece birinin telefonunda kapanma sorunu varmış servise götürecek

onun harcinde f/p 10 nuamra dediler, bir de "mavisi çok tatlı lan ondan alsın" diye de fazladan yorum geldi
Mesaj tarihi:
baldızım ve en yakın arkadaşımın eşi kullanıyor. onlara göre şahane telefon ama ben azcık kurcaladım böyle içime sinmedi tabi bunda s4 kullanıyor olmam da etkili. menüde gezinirken hafif kasma var akıcı değil böyle s4 gibi ama fiyatına göre çok iyi özellikleri. baldızın telefonu biraz daha kurcalarım görüşünce.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

baldızım ve en yakın arkadaşımın eşi kullanıyor. onlara göre şahane telefon ama ben azcık kurcaladım böyle içime sinmedi tabi bunda s4 kullanıyor olmam da etkili. menüde gezinirken hafif kasma var akıcı değil böyle s4 gibi ama fiyatına göre çok iyi özellikleri. baldızın telefonu biraz daha kurcalarım görüşünce.

Akıcılık ve Samsung..
Mesaj tarihi:
http://www.morecellphone.com/compare/phones/nokia-lumia-520-vs-blu-life-play-l100/323526

abi üzgünüm ama şurdaki çizilmez ekran dışında hiçbir özellik ahanda lumia dedirtmez discovery'e karşı. Ona da bi ekran koruyucu, bitti.

Ha ben quadcore hüloy demiyorum, zira adı quadcore. Ama istisnasız diğer her alanda da üstün discovery. Ucuz olmasının sebebi pazarlama bok püsüre çok para ayırmamaları. Bir tek kafamı kurcalayan Tr'deki general mobile faktörü servisten dolayı ama hiçbir firma zaten serviste süper değil telpa sağolsun o yüzden çok da dert değil.

Ha bir de Nokia'yı Microsoft aldı abi ya Microsoft. Ne diyeyim daha..
  • Yeni Oluştur...