Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

General Mobile Discovery

bliksem

Öne çıkan mesajlar

baldızım ve en yakın arkadaşımın eşi kullanıyor. onlara göre şahane telefon ama ben azcık kurcaladım böyle içime sinmedi tabi bunda s4 kullanıyor olmam da etkili. menüde gezinirken hafif kasma var akıcı değil böyle s4 gibi ama fiyatına göre çok iyi özellikleri. baldızın telefonu biraz daha kurcalarım görüşünce.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

baldızım ve en yakın arkadaşımın eşi kullanıyor. onlara göre şahane telefon ama ben azcık kurcaladım böyle içime sinmedi tabi bunda s4 kullanıyor olmam da etkili. menüde gezinirken hafif kasma var akıcı değil böyle s4 gibi ama fiyatına göre çok iyi özellikleri. baldızın telefonu biraz daha kurcalarım görüşünce.

Akıcılık ve Samsung..
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.morecellphone.com/compare/phones/nokia-lumia-520-vs-blu-life-play-l100/323526

abi üzgünüm ama şurdaki çizilmez ekran dışında hiçbir özellik ahanda lumia dedirtmez discovery'e karşı. Ona da bi ekran koruyucu, bitti.

Ha ben quadcore hüloy demiyorum, zira adı quadcore. Ama istisnasız diğer her alanda da üstün discovery. Ucuz olmasının sebebi pazarlama bok püsüre çok para ayırmamaları. Bir tek kafamı kurcalayan Tr'deki general mobile faktörü servisten dolayı ama hiçbir firma zaten serviste süper değil telpa sağolsun o yüzden çok da dert değil.

Ha bir de Nokia'yı Microsoft aldı abi ya Microsoft. Ne diyeyim daha..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...