blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 said: İsviçre'de her yetişkine aylık 2 bin 800 dolar verilmesi için referandum yapılacak. Evet oyu çıkarsa herkes koşulsuz olarak maaşa bağlanacak... Milliyet'in haberine göre; gelişmiş sosyal devlet imkanları sunmasıyla ünlü olan İsviçre'de her yetişkine aylık 2 bin 800 dolar (5 bin 600 TL) garanti maaş verilmesi konusunu referanduma götürmek için yeterli imza toplandı. Referandumdan olumlu sonuç çıkarsa devlet tarafından koşulsuz olarak herkese aylık olarak 2 bin 800 dolar verilecek. Toplanan 100 bin imza ile, referandum yapılması kesinleşti. Bir halk komitesi tarafından hazırlanan öneri, ekonomik kriz sonrası ücretlerde yaşanan dengesizliğe bir tepki olarak doğdu. Maaşlardaki adaletsizlikten rahatsız olan komite, tüm halkın ekonomik güvencesinin olmasını hedefliyor. http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/883759-her-vatandasa-5600-tl isviçre vatandaşı nereden oluyoruz beyler
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 gel yapayım ben seni. şu gazozu bi iç sen önce
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Şansımız olsa İsviçre'de doğardık zaten, ALP'ler bir yandan büyük memeli beyaz tenli kızlar bir yandan.. oof of
kek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bu paranın suyu nerden geliyor? bizim paranın suyu nereye gidiyor ?
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aquila said: Kim olursa. http://i.imgur.com/74HppZh.gif
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 vayyy akilaya bak sen amerikalarda kimlerle yatıp kalkmaya başlamış yürü be
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yasa çıkarsa hemen ex görlfirendimi arayıp evlenme teklif ediyorum. bi şekilde qapaq atmam lazım
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 1.5 sene daha kalsam vatandaş oluyordum, beni döndüren kafasına sıçayım ailemin.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Bu arada yatamazsın o paraya, İsviçre pahalı ülke. Biraz çalışmak gerekir üstüne.
Joker Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bizde ailenin aklına uyan kafana en içten dileklerimizi sunuyoruz pati olarak.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Orta okulu bitirmiştim abi çok söz sahibi değildim hayatım konusunda o yaşlarda, yoksa baya direndim kalmak için ama olamadı. Tek başıma bırakmak istemediler.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 belki oyle olsa seni tanimazdik, bence boylesi daha iyi olmus.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ulan bende diyorum bu adam sabah neden isveç serverında oynuyor hahaha eksik kalan 1.5 yılı bf4 saatleriyle telafi etmeye çalışıyormuş. ÇAKALLLLLLLLLL
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 çalışanlar maaş+2800 mü alacak. o zaman maaşlar düşmeye başlar nasılsa millet havadan para alıyor diye. çalışanlara para hiç vermezsen bu sefer düşük maaşlı işçiler bırakır işi evde yatar. olmaz bence bu iş
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bir an "olur mu lan acabaa" diye düşünüp şüphe ettiniz mi ki?
Öne çıkan mesajlar