CreepY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: daverc, 15 Aralık 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Ab ye girmemiz iyi olur, bunu ciddi soruorum anlamıorum ne gibi yararı olcak bize bu ABnin naapcaklar milli gelirlerini mi paylaşcaklar bizimle?gerçektan ne değişcek ya biri bana anlatsın lütfeeeen[signature][hline]welcome to the machine [Bu mesaj CreepY tarafından 15 Aralık 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 gerçek şuki askeri ve nüfus bakımında abnin toplamından güçlü sayılırız ab mi bize girçek bizmi abye oda farklı bi konu :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ab'ye alıncaz onlarda gelip bize ''bugüne kadar geliştirdiğimiz tüm teknoloji ve sistemler'' adlı güzide kitaplarını verip hemen kendi seviyelerine ulaşmamız için bize yardım edecekler. Aha işte halk nasıl birden böyle ellerine para geçmesini bekliyorsa buda onun devlet verisiyonu. Kendini ABnin başı gören devletlere alet oluruz en fazla. AB de değilken okadar kullandılar birde turti kardeşliklerine girersek bence fena olacak. Ama umarım yanılıyorumdur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 emircanz o almanyadakiler de seni bekliyo, bana şey dediler ; "Çabuk girin AB'ye de süper emircanz gelsin" dediler, "onsuz buralar çekilmiyo yokuşları çıkamaz olduk" dediler.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 brüksel'de bugün birşey toplantısı vardı bilmiyorum ama 430'dan sanıyorum biraz daha fazla evet çıkmış. inşallah gireceğiz şu ab'ye..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 92) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Türk'ün Türkten başka dostu yokmuş. Arkadaşlar gözlerinizi açın.. Dış politikada devletlerin çıkarları vardır, başkada birşey yoktur. Fransızında fransızdan başka dostu olmadığı gibi aynı şey papua'lı içinde geçerlidir. Ayrıca buradaki Türk, Türk ırkı değil Türkiyedir. Aksi olsaydı çevremizdeki bir yığın Türk devleti ile daha iyi ilişkilerimiz olurdu. Yani şu lafın bir farklılıkmış gibi lanse edilmesi nasıl komiğime gidiyor :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ya emircanz'ın espri yaptığını anlamayacak kadar kıt zekalı mısınız yoksa kasti mi yapıyorsunuz?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 15 Aralık 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yeffu :)girek girek biz avpsiz avp bizsiz olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Sensible, 15 Aralık 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Ya emircanz'ın espri yaptığını anlamayacak kadar kıt zekalı mısınız yoksa kasti mi yapıyorsunuz? ben ciddiyim dimi?[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Girince yaklaşık 20 milyon insan gider burdan..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Polonya AB'ye girerken aynı bugün olduğu gibi Avrupa ayaklanmıştı. Ne oldu? Kimse kalkıpta gitmedi.. AB paranoyalarına kaptırmayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Fransa kıllık çıkarmasa bari. Bence kesin kıbrısı gündeme koyacaklar. Mesela dicekler "aynı birliğe giriyosunuz ama birbirinizi tanımamak olmaz". Mandoo kınadım seni çünkü her mesajında akp ile ilgili bişi var. Milli menfaat konusunda biraz esnek olmamız gerek. Bir de konuyu istemeden saptırırsın böyle mesajlarla :) 2-3 sayfa sonra başka konular tartışılmaya başlanır :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Nukem_Verite, 15 Aralık 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Ab bize girsin.. kesinlikle haklı çünkü onlar bize girerse...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Kimseye giren cikan olmasin , iyi boyle simdilik[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 burada tartışılacak bir ortam oluşmamış, dışında kalayım da ne ben sıkılayım ne başkasını sıkayım.. ama oylamayı canlı izledim, türk ve ab bayraklarının yanyana, türkçe "evet!" ve avrupa dillerinde "evet!" yazan pankartları parlamenterlerin sallayarak kabul edildiğinin açıklanması çok hoşuma gitti.. :) insanların birbirlerini daha iyi tanıdığı, düşman olmak yerine sayıp sevdiği bir geleceğe doğru yavaş da olsa ilerlediğimizi düşünüyorum.. bazılarımız geçmişin düşünceleriyle yaşamaya devam ediyor hem orada hem burada, bazılarımız ise kaynaşabileceğimiz inancıyla şekillendirmeye çalışıyor yeni dünyayı.. naif görünebilirim ama önemli olan bireylerin birbirleri hakkında ne düşündüğü.. bu değiştikten sonra herşey çok farklı olacaktır..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 AB yerine Rusya'nin yanina meyillensek cok daha iyi olur ya..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 off ki ne off uc bes tane dingil tkp li uc bes tane fasist oturmus yorum yapiyor bizim genclerimizde oturmus dinleyip hakli abi diyor. Simdi birincisi bu avrupa birliginin bizde cikarmaya calistigi kanunlarin hepsi kendi ulkelerinde var. yani adamlar bize ozel kanun falan cikarmiyorlar kendi ulkelerinde olan kanunlar bunlar artik medeniyetin gerektirdikleri. Simdi bizi somurcekler lafina gelince adamlar kanunlari belirlemis diyorki abde hersey serbest mal degisimi serbest bir sirket battimi devlet yardim edemez vs vs. Yani olayi bizi somuruyorlar lafina cekmenin anlami yok. Serbest dolasim hakkina gelince adamlar dedigi su. Kardesim siz cok buyuksiniz 70 milyon insan var ve yiginla gec var bizdede zaten buyuk bir issizlik var sizin issiz gucsiz adamlariniz ilk etapta gelirse bizi yikarsiniz. Ki ilk defa bu kadar buyuk bir ulke ab ye giriyor ve bu kadar issiz gucsuz kalifiyesiz adamin oldugu bir ulke bende olsam bazi ek sartlar koyarim. Adamlarin dedigi su okumus yazmis insanlar istedikleri gibi gezip is kurabilirler. Ancak turistik amaclida isteyen butun turk vatandaslari gezebilecek ileri zamanlardada duzene girince hersey butun sinirlamalar kalkacak. Diger konulara gelince beyler adamlarin mantigi basit acik pazar guclu gucsuz olman onemsiz ancak soyle bir olayida kayda alin basta geri dusebiliriz ama zamanla kesinlikle o yasli nufusu biz ele geciricez bunuda akliniza koyun. Ve son olarak lutfen bunu bir mac olarak gormeyin biz nasil koyduk onlar nasil koydu degil beraber ne yaptik olarak bakin tabi bir ustteki satirda belirttigim gibi ulke cikarlarini koruyarak.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 +1 ayni sekilde hollanda'da da hergun yeni bir yasa yururluge giriyor. amac ne ? devletler arasindaki farki kaldirmak hepsini belli bi standarda cekmek globallesmek[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Yemişim Ab yi eğer bizim yurt dışı politikamız değişken olmasa yani bir konuda kararlı olsak bugün böyle olmazdı[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar