Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizli numaradan aranmak

Mix

Öne çıkan mesajlar

gizli numaradan çağrı bırakılıyorum.
kendimi taciz edilmiş gibi hissediyorum heh çünkü yapabilcegim hiçbişey yok elim kolum baglı gibi.

numarayı öğrenmek için
turkcellde calısan tanıdıgı olan veya savcılıga yapılacak başvuruyla ilgili bilgi verebilecek olan varsa yazsın lütfen[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Sosyal ağlarda paylaş

banada dadandı puştlar . Gizli numaradan paso çağrı alıyorum .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 15 Aralık 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[polyanna_mode]
İyi yönünden bakın, belki de yaşı yaşınıza manken fizikli sıcak gülüşlü, samimi ve muhabbeti iyi zeki ve sevecen bir kızdır, sizi görmüştür de gelip konuşmaya cesaret edememiştir, bir arkadaşınızdan falan telefonunuzu almıştır, kendini tanıtmaya korktuğundan öyle yapıyordur cesaretini toplayana kadar?
[/polyanna_mode][signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 15 Aralık 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
Hmm telefonları gösteren bi ev telefonuna aktarmaya ayarlansa görmek mümkün olur mu acep?

Yönlendirdiğin zaman ev telefonunda belirecek olan numara senin cep telefonu numaran olacak. Ayrıca numaranın gizlenmesi dijital kod şeklinde olacak. Gizli kodu açıp açamayacağından emin değilim ev telefonlarının. En azından sıradan olanlarının.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

dilekçe vermen gerekiyo vereceğin paradan haberim yok fakat fazla olacağını zannetmem...

hat kimin üstüneyse o dilekçe veriyo ve tlf dinliolar..eğer sürekli rahatsızlık durumu varsa suç duyurusunda bulunabilirsin...

ayrıca 18+ kesinlikle var zaten hat sahibi muatap oluyo 18'den küçüklerede hat vermiolar zaten...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 15 Aralık 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
Hmm telefonları gösteren bi ev telefonuna aktarmaya ayarlansa görmek mümkün olur mu acep?

Hayır,eğer numara gizliyse caller Id'li telefonda da gizli numara yazıyor. O yüzden bişey farketmez[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

bugun 2 saat boyunca dakikada ortalama bir buçuk çağrı alarak delirmiş bir kişi olarakdan bağırınıyorum:

GİZLİ NUMARA DİYE BİR SERVİS KALDIRILSIN GSM ŞEBEKELERİNDEN!!!
hiçbir yararı yok yahu? yok yani getirisi yok bunun.. birini arıyorsanız, iletişime geçecekseniz onun sizin kim olduğu bilgisine ulaşabilmesi gerekir. yani bunun kanunlaştırılması falan gerekiyor çok pis gaz oldum! bununla ilgili bir kampanya falan mı başlatsak?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bunun sonu yok kabul etmezsin nie kabul etmedin olur kaç kere ulan bidaha kabul edersem ne olim dedimde olmuyo :)
ödemeliyi turkcellden kaldırabiliomuşsun galiba bi arkım öyle demiştide araştırmadım arayıp sormak lazım eğer varsa 1 sn bile beklemem tak etti artık :)[signature][hline]In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

eger telefonun .sis uygulamalarını desteklıosa bazı programlar war blackcaller gıbı bısıydı yane engellıo onumarayı kısıyı gıbı bısı yane ne bılıyım aydınlatıcı oldumu bılmıom
gızlı noda calısıo mu onu da bılmıom ama ogle yarayıslı programlar war benden bu kadar[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...