Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fenerde Meyreleş sakat, Egemen sakatlıktan yeni döndü ve Emre de maç eksiği var. Trabzon hafta içinde Lazioya 3-1den 3-3e izin verdi. Kadıköyde ezici üstünlüğümüz var yıllardır, haydin bahalım... http://cdncms.zaman.com.tr/2013/02/17/ts-fb01.jpg http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/220520132244169332805_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hamsi 3 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 trabzonsporr her türlü alır bu maçı hem sahada hem saha dışında. başarılar trabzon başarılar 11 yürekli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yarın akşam ki maçı tüm diğer maçlardan ayıran bir özellik var. Ben...:D Ne zamandır hamsi yemiyordum... bi cidup bakayum taduna daaa... B)- maç sırasında fotoğraf paylaşırım,anlık yorumlarımla hizmetinizdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 çok gollü maç olur. bu trabzon defansına fenerbahçem 5-6 tane çakar.1 veya 2 tane de yeriz. 6-1,7-1,6-2 gibi skorlarla Fenerbahçem maçı alır.HacıOsman mıdır,nedir çok üzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ts çok raat alır. ts golleri erken bulur fb LAZio gib geri de dönemez. tarihi fark olur TS adına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 aferin yav. ne çok totem yapan var lan daha maça 1 gün varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 6-0 FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 3.5 ÜST OLUR BU MAC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 psikolojik faktörler(şu trabzonun galatasarayla birlikte 3 temmuz sürecinden faydalanma sevdası ve hatta o yarışta galatasarayın önüne geçmesi,hacıosman mıdır nedir onun abuk subuk açıklamaları,fenerin trabzonla oynadığı son maçta kaçan şampiyonluğu)... fenerbahçe kadrosu ile trabzon kadrosunun karşılaştırılması... takımların moral durumları... fenerbahçenin stadyum-seyirci avantajı... ve bir de ben varım yarın stadyumda... evire çevire fark atarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 fener alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 trabzon 5 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ne çok totemci varmış yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 tam 1-1 lik maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 çok ağır ezerek alıcaz gibi bi his var içimde hayırlısıyla skor veriyorum 11-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Fener çok net iteler. Trabzon şu fenere kıyasla takım değil. Bu arada fenerde ersun yanal yerine kaliteli bi adam olaymış bu sene şampiyonluğa aday bir performans gösterebilirlermiş , kağıtlara bakınca kadro hiç o kadar ahım şahım değil halbu ki , 3 temmuz muhabbetinde bile bu kadar gazla oynamıyodu bu adamlar bu sene noldu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mithat said: Bu arada fenerde ersun yanal yerine kaliteli bi adam olaymış bu sene şampiyonluğa aday bir performans gösterebilirlermiş fenerbahçeyi sahadan.com/canli_sonuclar.html den takip etmek böyle bir şey olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 KuddusiMavra said: ne çok totemci varmış yav 7-2 fener alır demissin, senden buyuk totemci mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Cuma günü hastanede arkadaşı ziyarete gitmiştik. Orada iki doktor konuşurken biri (kalp damar) Trabzon alır kesin ama KESİN dedi. Diğeri (anestezi), abi hiç istemiyorum ama bence de KESİN Trabzon alır dedi. Okumuş adamlar, bi bildikleri vardır ki konuştular o kadar herkesin içinde. Bu kalp damarcı bizim arkadaşın diz ameliyatını da iyi yaptıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mithat said: Bu arada fenerde ersun yanal yerine kaliteli bi adam olaymış bu sene şampiyonluğa aday bir performans gösterebilirlermiş çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Tam olarak neyine laf ediyo insanlar ama sarkastik etmistim o lafi ben , hanı aslında fener kotu oynuyo ama dalga gecıyorum demem gerekmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar