Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bütün dram palio içinmiydi tüü ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yarin yaz wot seklinde cok yaz bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 2005 model broadway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 interperez said: downwhereiam said: loser sempatisiyle yürümez bu işler. özür dilerim. bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kes lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 pardon abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 he şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Arabayı al bol bol trafik cezası kitlet Hunharca emniyet şeridini kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Tabi sonra sen ödeme o cezaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 noluyo bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hangi araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Dava açsan mal kaçırmaya girer, kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Noyanli sequolu gunleri ozler oldum. Bunlar hemen patliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 arkadaslar dün patiye topik açacak kadar alniz ve sarhostum özür dilerim hatalarimdan dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 başlığı gören geliyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 chrome said: Noyanli sequolu gunleri ozler oldum. Bunlar hemen patliyor. biri sprituel biri zengin mallık ne kadar hype yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Önerilere binaen devlet hastanesinin psikiyatri bölümüne gittim bu sabah fakir gibi. Benden önce 2 tane teyze sıraya girmiş oturmuş oraya. Bende sıra aldım tam oturacaktım ki teyze benle muhabbet başlatma bakışı attı. Tırstım kalktım karşıdaki çocuk hastaları bekleme salonuna ilerledim. Psikiyatri bölümünden yürüyüp oraya geldiğimi gören çocuklu aileler yadırgadılar direk. Kalktım karşıdaki nöroloji bölümünün önüne oturdum. Sonra psikiyatri bölümündeki sıra ekranını göremediğim için tekrar kalktım oraya gittim. 2 tane psikiyatr vardı.Beni erkeğe yönlendirdiler. Alnımda paticik yazıyodu sanki. donnie darko tribine girdiğimi farkettim orda beklerken. rahatsızlığınız yok ama varmış gibi ve çok sorunluyum tribi. 2002-2003 senesinde donnie darko tavsiye edip kaldırdığım karılar aklıma geldi. Neyse sıram geldi.içeriye girdiğimde uzm.doktor ve o sıraları ayarlayan eleman vardı odada. Baya bi bakıştık doktorla bade süzerekten. Anlat istersen dedi. Ben muayene olmak istemiyorum dedim. Eleman durumu anladı ben çıkıyım istersen dedi. Teşekkür ettim.Klişe konular konuşulduktan sonra, çok sorunluyum tripleri bittikten sonra; "Ben aslında sizin radyolojiye bakan uzm.doktora yazılamadım.Kusra bakma geldim burda senin kafanı ütülüyorum bide iq noksanlığı var galiba" dedim. Olabilir dedi.2 ilaç yazıp gönderdi. Bi sonraki sefer için tarih verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 sen yazmıcaktın hani bida? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi belki baya bişeyi değiştirmen gerekiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 @bombilo yazmazsam çok cool olur diye düşündüm ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 interperez bi kaç kendine ait fotoğraflarından koyarsan sana güzel bi analiz yapabilirim istersen. no troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sadman said: interperez said: @bombilo yazmazsam çok cool olur diye düşündüm ama olmadı. Abi coolsun zaten. 15 sayfa boyunca hangi araba olduğunu ısrarla söylemiyosun ve herkes aslında içten içe meraktan çatlıyo. Bazıları bunu açık açık dile getirirken, o kendini kuul sananlar kendi kuullukları bozulmasın diye hiç sormuyolar bile. Sen doğal coolsun, diğerleri kasıntı. Valla bak. Aynen devam abi, gizem iyidir. Günlerce haftalarca hep merak edelim hangi araba olduğunu. Sürekli bu tartışılsın istiyorum. Güncel bölümünde sticky falan olsun, siyayet konuşmaktan iyidir. Patinaj bölümünde para hepimizi selamlayarak sözü alsın, anlatsın anlatsın ve sonra iyi akşamlar diyerek devretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 off abi 3 tane attım editlim derken. hepimiz aslında malız bakma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar