kavurma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 postaneye gittim yurt dışına sadece resmi kurumların fakslarını gönderdiklerini söylediler. vaktim kısıtlı olduğu için çok fazla kırtasiye araştırma imkanım olmadı. nokta atış yurt dışına nasıl faks çekebilirim? help :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 küçükparkta kırtasiye var az yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ulen bizim iş yerinde hiç yurt dışına faks çekilmiyor çekilse gel hemen derdim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Nokta Atış Yurt Dışına Faks Merkezi - Bornova / İZMİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 faks mı kaldı abi maile gecti herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Llama said: ulen bizim iş yerinde hiç yurt dışına faks çekilmiyor çekilse gel hemen derdim de yalan bu da, /hiç/ çekilmiyor demesinden belli 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 dükkana gel çekeyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ulen burdan bile kar güdüyon ya rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Swissotele git business centerı sor kongreye geldim faks çekçem de 2 lira mı ne çekerler hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 adam delüğanlı, beleşe çeker gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Llama said: ulen burdan bile kar güdüyon ya rıdvan hayattaki tek amacım para ve kadınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben :( ben yokmuyum hani benle çay içmekten zevk alıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 senle çay içmekten zevk alıyorum mu dedi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 "izmirde yurtdışıyla seks" diye okudum.. olum ben fenalardayım galiba.. biri beni mektebe götürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 faks bilinçaltı yapmış sıkıntı yok babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Llama said: ben :( ben yokmuyum hani benle çay içmekten zevk alıyordun halen seninle çay içmekten zevk alırım bonibonum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 BabacumMostors said: "izmirde yurtdışıyla seks" diye okudum.. olum ben fenalardayım galiba.. biri beni mektebe götürsün rusa gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Gaboo said: senle çay içmekten zevk alıyorum mu dedi sana? evet bak yazdı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 offf çok şanslısın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Theridone said: rusa gidelim varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Theridone said: BabacumMostors said: "izmirde yurtdışıyla seks" diye okudum.. olum ben fenalardayım galiba.. biri beni mektebe götürsün rusa gidelim adi. kaç aydır bana sözün var rusa götürcem diye. hani noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Kurbanda kaçak et kesecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zipzip said: Theridone said: rusa gidelim varım hani paran yoktu ibris ben gidelim dedim de olmaz dedin daha sabah konuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 rus lazımsa izmir ve istanbulda indirimli bişiler ayarlarız öm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 topluca girmicez mi?tek başıma gidemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar