Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 araplarin essek sakasinin ustune tanimam herif kesin doldurmustur altina http://www.youtube.com/watch?v=5crmA_H5EnM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 2013 arap şakaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RBtgkjNAAbY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bu yüzden işte en yüce millet araplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 o arabalar nasıl devrilmiyor işin içinden çıkamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ip var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Arap baharı bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://img5.mynet.com/ha6/d/dizi-unutulmaz47.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zerre beyin yok su heriflerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 doğal seleksiyon yeterince hızlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bu kadar salak olup bu kadar zengin nasil olunuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 allah bizi öldürtmez kafası heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 JestersTear said: Bu yüzden işte en yüce millet araplar. niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Hayvan hayata küsmüş gibi. Saldıracak olsa tutabilecekmiş gibi tasma takmaksa başka bir konu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bunların böyle drift yaparken öldükleri, parçalandıkları video vardı. Hayatım boyunca en çok güldüğüm arap videosu olabilir. Umarım başta aynı kafadaki hepsi, ardından da bu ülkede aynı kafayı taşıyan adamlar birer birer benzer şekilde yok olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VrKZleFNZKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 DarKRideR said: bunların böyle drift yaparken öldükleri, parçalandıkları video vardı. Hayatım boyunca en çok güldüğüm arap videosu olabilir. Umarım başta aynı kafadaki hepsi, ardından da bu ülkede aynı kafayı taşıyan adamlar birer birer benzer şekilde yok olurlar. of sumu, fenaymis yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 adamların tepkisizliği ne lan avrupada olsa olay çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ahahahah ilk video mükemmel bence. lastik değiştirdikleri kısma hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Korax said: DarKRideR said: bunların böyle drift yaparken öldükleri, parçalandıkları video vardı. Hayatım boyunca en çok güldüğüm arap videosu olabilir. Umarım başta aynı kafadaki hepsi, ardından da bu ülkede aynı kafayı taşıyan adamlar birer birer benzer şekilde yok olurlar. of sumu, fenaymis yav bu tip videoların toplandığı bir tane vardı, 2 hafta falan oldu izleyeli de işte geneli buydu evet umarım halka açık yollarda benzer şey yapanların hepsi şundan daha beter hale düşerler... bazen sırf makas atanların önüne piçlik olsun diye kırıyorum toplamaya çalışırken yoldan çıkıp gebersinler diye, bir gün gelip bana vuracaklar diye de korkuyorum gerçi ama olsun. Onların ölme ihtimali bile mutlu ediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 DarKRideR said: bazen sırf makas atanların önüne piçlik olsun diye kırıyorum toplamaya çalışırken yoldan çıkıp gebersinler diye, bir gün gelip bana vuracaklar diye de korkuyorum gerçi ama olsun. Onların ölme ihtimali bile mutlu ediyor beni Gönülden takdir ediyorum şu hareketini.. aynısnı ben de yapıyorum, sırf götleri üç buçuk atsın diye arabayı üstüne sürdüğüm çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bende yolda cocuklu aile arabalarını sıkıştırıyorum çünkü o dedğiniz kötü adam benim be arabım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 sdfsgşüğADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://www.itusozluk.com/image/biz-orospu-cocuguyduk_5439.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar