df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 en kötü ürünlerinin ismini mi vermişler şimdi. şekli gibi tadı da değişmiştir inş.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 inyormaynd said: O değil de kimse dememiş o patates kızartmasını shake shack'ten çalmışlar diye. 40 yıllık tırtıklı patatesi ilk şekşekte gören köylüler bir bir dökülmüş....,,,,
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 goldbären said: inyormaynd said: O değil de kimse dememiş o patates kızartmasını shake shack'ten çalmışlar diye. 40 yıllık tırtıklı patatesi ilk şekşekte gören köylüler bir bir dökülmüş....,,,, 40 yıllık patatesi TR'de tırtıklı yapan yoktu !.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 cehape zihniyeti izin vermiyordu. ulusalcı faşist diyetisyen karatay ve dayattığı ilkeler
Tori Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Warhero said: Amerika sitesi Fries King diye değişmiş, İngiltere ve Türkiye de Fries King olcak mı merak ediyorum. http://i.imgur.com/vZnikVP.png Ama hakkaten McDonalds'a kıyasla patatesleri kötü hamburgerleri daha güzelken, isimlerini bu şekilde değiştirmeleri tuhaf. abi şunu türkiyedeki burger king de yapsa ya tırtıklı patates yapan 428974239 tane yer var ama ben whooperımın steakhousemın yanındaki patatesin de böyle tırtıklı ve az yağlı olmasını istiyorum, çok şey mi istiyorum : o
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 mc'de ki miami fries'ı tek geçerim
Öne çıkan mesajlar