ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aç televizyonun kanalın program listesine bak. bir kaç programcısını ezberle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aquila said: selaminataturkum diye gir iceri. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ahmedinejad said: aç televizyonun kanalın program listesine bak. bir kaç programcısını ezberle. o kadar ince laf sokmuşsun ki çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 atatürk maskesi tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 saygı duruşu istiyorum diyip ağla http://www.youtube.com/watch?v=srq0vhgSx9Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bölümün ilerde işlerine yarayacak bişeyse verirler zaten burs kasma, yoksa hiç gidip yol parası harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 harbiden lan cemaat vakıflarından alsana bursu çok kolay. Dinimiz amin der alırsın. Ama din bilgine güvenmiyorsan "abilerim ablalarım anam babam benim maneviyatımı zayıf bıraktı mağdurum da mağdurum" dersen başından aşağıya dökerler paraları. 3-5 toplantıya katılırsın, tavuklu pilavları hüpletirsin, bim poşetleriyle birkaç ikramda bulunursun giderken tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben de bunu dedim. madem bu kadar zavallı durumdasın,ADD'ye burs alacağideceğimüşmesinegörüşmesine gıdeceğim,ne yapayım,ne önerirsiniz modundasın; yürü git cemaat vakıflarına,her türlü alırsın bursu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 KuddusiMavra said: Tamam... toparlıyorum. Neysen o ol. Rol yapma. Öyle Ulusal Kanal, Halk TV izlemiyorsan izliyormuş gibi yapma. 2 tane program sorarlar,mal gibi kalırsın ortada. Şunlara katılıyorum. "Şov yapayım adamlara kendimi beğendireyim" ile uğraşmana gerek yok. Adamlar bursu hakettiğini düşünürlerse verirler, Atatürk rozeti takarak gittiğin için değil. O yüzden doğru bir şekilde kendinden, neler yaptığından vs bahsetmen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ise girip calissana dilencegine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocakafa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ne add den burs al ne de cemaatöçilerden... Çünkü ömür boyu kanını emen keneyi kendi elinle kenine yapıştırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Efendi gibi konuşursan alırsın bursu rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hamsilipilav said: Ise girip calissana dilencegine sen bir dahisin dostum vakıf vakıf gezmiyorum ders programım part time işe elvermiyo kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 KuddusiMavra said: ben de bunu dedim. madem bu kadar zavallı durumdasın,ADD'ye burs alacağideceğimüşmesinegörüşmesine gıdeceğim,ne yapayım,ne önerirsiniz modundasın; yürü git cemaat vakıflarına,her türlü alırsın bursu zaten. mallık yapma, zavallısın falan diyorsun kuddusi mahallenin abisi misin sen şimdi nesin laf dalaşına falan mı girmek istiyorsun anlamadım http://inciswf.com/1298717011.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 legali said: hamsilipilav said: Ise girip calissana dilencegine sen bir dahisin dostum vakıf vakıf gezmiyorum ders programım part time işe elvermiyo kanka Verir niye vermesin. 5 gun bile okulun olsa verir. Tembel olup para dilenmek sana kalmis ama milletin onunde nasi daha iyi dilenebilirim diye gereksizlik yaratma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 adamlar para kendi cebinden çıkacakmış gibi savunmuş vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 burs almak ne zamandan beri dilenmek oldu ezik misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 normal burs talep etmek ile bir kurumun ideolojisini sömürmek pek aynı şeyler değil galiba ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 burs veren kurum için de yanısı geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 legali said: KuddusiMavra said: ben de bunu dedim. madem bu kadar zavallı durumdasın,ADD'ye burs alacağideceğimüşmesinegörüşmesine gıdeceğim,ne yapayım,ne önerirsiniz modundasın; yürü git cemaat vakıflarına,her türlü alırsın bursu zaten. mallık yapma, zavallısın falan diyorsun kuddusi mahallenin abisi misin sen şimdi nesin laf dalaşına falan mı girmek istiyorsun anlamadım http://inciswf.com/1298717011.swf ne oldu?zoruna mı gitti yazdıklarım? aynen yazdıklarımın arkasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 aquila said: selaminataturkum diye gir iceri. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 cemaat = add ikisinden burs alabilmek için 1 basamak iq fakei yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ilk mesajım bu, legali said: burs başvurum için mülakata gitcem beyler bikaç gün sonra. doldurduğum formda izlediğim kanallar okuduğum gazeteler köşe yazarları falan vardı. ne sorarlar sizce mülakatta? @hamsi, burs başvurusu yapmak = dilenmek argümanını silkeyim öncelikle. 2. olarak da baba parasıyla gençliği geçmiş bir yetersiz olduğunu düşünüyorum geldim şimdi sonuç olumsuz zaten gözyaşlarınız dinebilir artık lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ahahahahahah... neden şaşırmadım acaba sonucun olumsuz olmasına? edit: Patideki dalgacı davutlara da ders olsun. Demek ki neymiş? ADD'den burs almak öyle taktikle, tüktükle olmuyormuş. "selamünatatürk" he??? ahahahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 legali said: ilk mesajım bu, legali said: burs başvurum için mülakata gitcem beyler bikaç gün sonra. doldurduğum formda izlediğim kanallar okuduğum gazeteler köşe yazarları falan vardı. ne sorarlar sizce mülakatta? @hamsi, burs başvurusu yapmak = dilenmek argümanını silkeyim öncelikle. 2. olarak da baba parasıyla gençliği geçmiş bir yetersiz olduğunu düşünüyorum geldim şimdi sonuç olumsuz zaten gözyaşlarınız dinebilir artık lel Yoo okurken calisan hatta ikincisi freelance olarak 2 is yapan birisiyim kimseden para da istemem. Burs almak dilenmek degildir bursa ihtiyacn varsa zaten dernek verir sana burda milletin laf ettigi sey cakallik cukallikla para koparmaya calisman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar