legali Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 burs başvurum için mülakata gitcem beyler bikaç gün sonra. doldurduğum formda izlediğim kanallar okuduğum gazeteler köşe yazarları falan vardı. ne sorarlar sizce mülakatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ulusal tv sözcü yılmaz özdil bursun hayırlı olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 andımızı okuyabilirsin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 fede said: ulusal tv sözcü yılmaz özdil bursun hayırlı olsun kardeş ibretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hehe yözdil yazmadım valla ntv, ulusal tv yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bence marjinal ol. Sir Arthur Conan Doyle köşe yazılarını okuyorum bu aralar , güzel bir derlemesini buldum. En sevdiğim kanal national geographic travel channel. Gazete olarak The Times okuyorum. Bu cevapları ver , sonuçta akpli gibi terslemezler fakat chpli gibi benimsemezler , arası olursun , bi dene bakalım ne çıkıcak sonuç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ergün poyraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ntv yazdısan geçmiş olsun. o bursa senden daha çok ihtiyacı olanlar var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 pırlanta serisini okuduğunu da mutlaka formda belirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 geziden beri tv izlemiyorum yazsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Kendin ol, doğruları söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mithat said: Bence marjinal ol. Sir Arthur Conan Doyle köşe yazılarını okuyorum bu aralar , güzel bir derlemesini buldum. En sevdiğim kanal national geographic travel channel. Gazete olarak The Times okuyorum. Bu cevapları ver , sonuçta akpli gibi terslemezler fakat chpli gibi benimsemezler , arası olursun , bi dene bakalım ne çıkıcak sonuç :D Ben denedim bu tip şeyleri hep reddediyorlar :) Sözcü/Ulusal kanal fıstık yaz. Cumhuriyet Aydınlık Halk TV felan kabul edilir cevaplar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Al Jazeera ve Al Arabiya takip ediyorum de. birincilikle alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Çetintaşı yanında götür olmadı referans göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bütün dünya dergisini de okuyorum filan de haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yarın gidiyom son taktiks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 atatürk rozeti tak mutlaka http://www.sanalsarraf.com/img_urun/ataturk_rozeti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 has. doğru lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fede said: ulusal tv sözcü yılmaz özdil bursun hayırlı olsun kardeş ulusal tv değil, ulusal kanal... uzaylı olduğun belli de, bu kadarına pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 legali said: burs başvurum için mülakata gitcem beyler bikaç gün sonra. doldurduğum formda izlediğim kanallar okuduğum gazeteler köşe yazarları falan vardı. ne sorarlar sizce mülakatta? ADD'ye başvuruyorsan neysen onu söyle, rol yapma. Karşındaki adamlar mal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fede said: ntv yazdısan geçmiş olsun. o bursa senden daha çok ihtiyacı olanlar var çünkü Enteresandır...uzaylı kardeşim çok haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 "Tatar Ramazan" said: Çetintaşı yanında götür olmadı referans göster benim adımı versin direk, iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 selaminataturkum diye gir iceri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Tamam... toparlıyorum. Neysen o ol. Rol yapma. Öyle Ulusal Kanal, Halk TV izlemiyorsan izliyormuş gibi yapma. 2 tane program sorarlar,mal gibi kalırsın ortada. İçimden geleni söyleyeyim.Eğer gerçekten Atatürk'ü seviyorsan,ilke ve devrimlerini benimsiyorsan git başvur bu bursa. Yok,umrunda değilse sırf burs almak için gitme. Zaten imkanları kısıtlı bir dernek. Gerçekten ihtiyacı olan bir Atatürkçü gitsin alsın o bursu. Eğer Atatürkçü değilsen, yürü git cemaat vakıflarından birine başvur,nasıl olsa onlardan burs alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aquila said: selaminataturkum diye gir iceri. ayıp şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar