=)) Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 istediğimiz saatin marka ve modelini bilmek kaydıyla en ucuza nereden alabiliriz?Guess collection bu arada /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 saatsaatin online sitesinde herşey yzde 50 git al daha gecen hafta eşime aldım guess 180 kaat beleşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 şu internet saatçileri çakma satıyor mu diye şüphelerim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Internetten sadece Ugur Saat'in sitesinden aldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 İstanbul'daysan git Sirkeci'de saatçilerle pazarlık yap. İnternetten saat alınmaz (saat kola takıp denemeden, gözle görmeden alınmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Evet saat denenmeden alınmaz gözlük gibi.Saatsaat orjinal o yüzden alım yapabilirsin gözün kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar