STY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://www.mizu.com/calvin-klein-one-shock-for-him-edt-erkek-parfum dün denemek için aldım mizudan. beğenmedim. indirimli almıştım. 49,9TL'ye bırakırım. Beğenen kullanan seven var ise gönderim. 4-5 kez sıktım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 site acayipmiş. 100 lük 120 lira 200 lük 80 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 site güzel ya orjinal parfumler. alışveriş yapıyorum mizudan arada sırada. 70tl den aldım. 50 e gönderim. 10 kuruş artırdım fiyatı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 indirim nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 mizu faturasi var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mizuyu bilmemde birileri donanımhaberde fena dolandırdı milleti orjinal diye şişe orjinal içinde kolonya yollamıslar millete saaffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 burdan alışveriş yapıyorum ben hiç yamuklarını görmedim. en son 100 lük comme des garçons almıştım hala cayır cayır gidiyo. edit: 50'lik almışım. hayinler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ucuz parfumun adresi belli beyler *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 30 eylule kadar %20 indirimli idi ürünler mizuda. indirim oradan. fatura tabii var. adres var. iade de alırım problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mizu ya sonuna kadar kefilim. Bu zamana kadar sadece kendim icin 15 e yakin cevremdekiler icin 30 a yakin parfum aldik hepsi orjinal geldi. http://www.mizu.com/hakkimizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 merak ediyorum bu parfumu ben niye beğenmedin kokusunU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 baharat ve tütün kokusu ağır geldi. ben alışmışım citrusy kokulara. cidden yani bu fiyata testerlardan ucuza 200ml orjinal koku. gönderim birine kullansın. başka yere ilan falan vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 DareJedi said: Mizu ya sonuna kadar kefilim. Bu zamana kadar sadece kendim icin 15 e yakin cevremdekiler icin 30 a yakin parfum aldik hepsi orjinal geldi. http://www.mizu.com/hakkimizda aldım sahte çıktı diye şikayetler var ondan kıllandıydım ben. yoksa fiyatları saçmalık derecesinde düşebiliyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 mizu'daki menülerde "bayan saat", "bayan gözlük" falan yazması... meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Calvin Klein'ı okuyunca, donunu satıyorsun zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sdf geçen sene mi ne bunu freeshopta deneyeyim demiştim, gidip kadın versiyonunu sıkmışım bileğime. sdfsdf yoğun bi koku bu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar