Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Juventus-Galatasaray 02:10.2013 21:45 D smart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buarada taktik gayet adam gibi. Gecen sene madride "adam gibi atak oynicaz" diyerek 4-4-2 yle giden dangalak terimden sonra cok mantikli bir hareket yapmis mancini.
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

oha burak yok

Nolcaktı ya ? Juve maçta toplam sana 2 pozisyon ya verir ya vermez , onu da Burak kalecinin üzerine mi atsın

Burak'ı çok seven ve takdir eden biriyim ama , çok formsuz olduğu gerçek , geçen seneki burak'ın üstüne çıkmadan ( o seviyeye dönmek bile değil , üstüne çıkmak ) forma giymemeli
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Esnaf said:

blackhavvk said:

Esnaf said:

eskiden ne güzeldi ya 2. turda gruplar çok çekişmeli oluyordu.

bizim d grubuda çok tehlikeli grupmuş asdgjasdkg ona rağmen 5 beraberlik almışız :P maçlar acayip zevkli geçmişti lan yanlız asfasjf çocuktum ama o zevki daha yaşamadım

2 gruptan da çıkıp çeyren finale kalmış gs galiba dimi.hangi sezondu o?

http://en.wikipedia.org/wiki/2000%E2%80%9301_UEFA_Champions_League

o senede bjk nin grup baya iyiymiş ahah

abi su grubaa baaaakk ahahaha

sonra gs ballı bjk sanssız diyince kızıyorsunuz, bu ne lan

Ahahahahah ben o seneki grubu unutmuşum, o sezonki 1. torba

Real Madrid (TH) Esp 99.799
Juventus Ita 109.964
FC Barcelona Esp 103.799
Bayern München Ger 103.201
Lazio Roma Ita 94.964
Manchester United Eng 89.727
AS Monaco Fra 75.364
***Valencia*** Esp 69.799

Monaco nasıl o torbaya girmiş ne başarıları vardı hatırlamıyorum da çekmemiz süper olmuş. Sturm Graz ve Rangers'a bal dememek lazım çünkü Galatasaray 2. torbadan girmişti o sezon kuraya, Barça, Real falan mı çekecekti 3 ve 4'ten? Normal yani, Sturm Graz lider bitirmişti hatta filan
Mesaj tarihi:
Monaco şampiyonlar ligi finali oynamıştı portoyla (şampiyonlar ligi tarihinin en bayık finalidir heralde) Mourinho'yla porto almıştı kupayı

edit:2004 müş o final
Mesaj tarihi:
Lobi yapmışız o dönem Monaco prensiyle aramız iyi olduğundan adamları 1. torbaya çıkartıp kurada manyetik teknikle eşleştirmişiz.

Haim Fresco-Özhan Canaydın-Vergilerin Monako'da ödenmesi falan, #deringalatasaray
Mesaj tarihi:
Esh said:

blackhavvk said:

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Vucinic

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera, Melo, Selçuk, Bruma, Aydın, Sneijder, Drogba

berabere biterse şaşırmayalım

Ee sneijder oynuyo? Sakat diolardi.

Da mancini hangi ara aydin yilmazi hangi idmanda gordu de kadroya aldi lan ahahah

AYDIN

AYDIN LAN

SDFSDIPJOSDOFĞKJHDSIJOS JHILŞOJ NHLSDFKLSŞDFLN JKLDS

http://www.sentezhaber.com/images/haberler/aydin_yilmaz_galatasaraydan_ayriliyor_h134003.jpg
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

ulan gülüyoz eyleniyoz ama bu Aydın da bizim yeto Caner gibi bi açılıyomuş sonradan asdasdasd

abi canerin tekniği hep iyiydi ya sadece bişeyler eksikti
aydın aydın amk
  • Yeni Oluştur...