serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ben google translateden daha iyi çevirirdim ha. Belki de İtalya'da yaşayan filan bi Türkü kapıp oturttular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mancini'den buyuk supriz,yildiz isim ilk 11'de diye haber yapmis amk spor aciyorum haberi Aydin Yilmaz ilk 11de... ne ara yildiz oldu bu adam,neden bizim ulkemizde yildiz olmak bu kadar kolay. aydin yildizsa drogba'ya neden samanyolu falan demiyorlar. sabah sabah hayatin anlamini sorguladim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 GS li arkadaşları maçı izlemeye çağırdım bol bol dalga geçicem hfafgag gol oldukça beyler su içermisiniz diyecem hasfafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 fanatikte falanda aydın ilk 11 de diyor aslhdgsadgh umarım şakadır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 handikap juve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 9-1 juve alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 madrid maci oncesi de boyle goygoy vardi. besiktas 4 mac kazaninca da. bir turlu ayaklarimiz yere basmiyor ya.. cem yilmazin dedigi gibi: Cizme'seler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Amk basligi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 adam başlığa juve 18324 atar boşa oynancak maç mı yazsın? beştaş madridle maç yapsa yarın yine aynısı yazacak. moral gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Milangaz ve likitgaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 tüpçünün değil miydi onlar :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 drogba tek forvet çıkarsa gs puan alır.görürsünüz bak, ama bu da gidip burakı oynatırsa yalan rüzgarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://inciswf.com/8bit.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Gaboo said: adam başlığa juve 18324 atar boşa oynancak maç mı yazsın? beştaş madridle maç yapsa yarın yine aynısı yazacak. moral gaz goygoy ne kadar buyuk olursa yikim da oyle buyuk oluyor. taraftar beklentiye sokulup patlayinca sonuclari daha kotu oluyor. sanki her mac yendigimiz takimlar da boyle yapiyoruz. yok tur sansimiz %51 falan diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Fenerin de arsenal karsisinda tur sansi %51 di mesela ahshdjagsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Esh said: Fenerin de arsenal karsisinda tur sansi %51 di mesela ahshdjagsh Birde o zaman daha gecen hafta hazirlik macinda darmaduman ettigimiz Arsenal'e elendiniz diyen bir GS güruhuda var.Resmi maclarla hazirlik maclarini ne zaman karsilastirmamayi ogrenicez.Ha tabi Allah'ın sopası yok bu yıl balon feci patladı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 rm maçı öncesi gs store'dan haşofman takımı aldıydım, maçı onlarla izledim, izlemez olaydım. bu sefer maçı şort ve atletle izlicem, totemin tutması lazım, atlet giyicem sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Dua edin mesut yoktu o zaman. 5-0 x2 olurdu. Giroud o gun gol kralligini ilan ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 1-1 Llorente - Drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 galatasaray en az 2 farklı kazanacak buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Drogba tek forvet. Ne kadar güçlü olsa da pas istasyonu olarak çok rahat boğuşsa da 3'lü savunmanın kralı Chiellini-Barzagli-Bonucci tandemiyle boğuşacak, geriden destek veren Sneijder de yok. Bruma'nın yeteneğine ve Selçuk'un uzun pasları kaldı bizim organizasyon Cidden çok şanssız kura, direk 1. torba takımı şu Juve kadroları hayvan gibi. Avrupa'nın en iyi orta sahası bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 braga cluj CL takimi degil diyince kiziyordunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Cluj 4. torbadan geldi abi? Sanki sürekli Napoli ayarında takımlar oluyor, sizin cenabetliğiniz o Wolfsburglar, Spursler çekmek 4'ten :D. 4 için gayet ideal takım Cluj, tehlikeli. Ama Braga tarihin en ballı 2. torba kurası o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 napoli dediğin takımda higuain pandev hamşik gibi adamlar var, direk 3.torba takımıdır napoli.bakma adamların şl kariyeri yeni yoksa on numera takım. +akşam özil çarptı o ayrı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar