Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Juventus-Galatasaray 02:10.2013 21:45 D smart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
juve bi dolu %100 lük gol kaçırdı diyenler nereleriyle izledi lan maçı? adamların neredeyse pozisyonu yok lan.neredeyse tüm şutları ceza sahası dışından.

amrabat yaptı gene amrabatlığını yoksa gayette 1-0 hatta belki son dk kontrasıyla 2-0 kazanabilirdik maçı.oynamamız gereken futbolu oynadık yoksa atak futbol oynayınca ne olduğunu gördük madrid maçında
Mesaj tarihi:
Madride karsi da atak oynamadi ki gs, oynayamadi, oynattirmadilar sdf. Sadece evinde oynamasi gerektigi gibi oynadi.

Ama madrid insanlardan olusan bir takim degil onda yapacak bisi yok.

Ama su mac uber sans, ben zannetmiyorum ki bu taktikle gruplara falan kalabilsin. Madem boyle oynatilacak takim, aykut kocaman da 2m e imza atardi. Bi kac tane daha on libero alip sneijderi satardi falan.
Mesaj tarihi:
drogba 3 senelik sözleşme istedi...klübüde yaşlı olduğu için senelik anlaşma önerdi. bu nedenle drogba türkiye'de...

sap ile samanı, elma ile armutu, hansel ile greteli birbirine karıştırmakta ustasınız canlar.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Şu yoruma da ben hastayım. Adam iyi olsa burada olmazdı.

Adam bir şey yapmadı öyle mi? Maçı izlemeden konuşuyorsun yine.

iki günde sattınız mı olm fatih terim'i? takımı kuran terim,1 hafta önce stadyumda imparator imparator diye bağıran da sizsiniz...ne oldu, geldi 1 maçta beraberliği kurtardı diye Mancini'yi yere göğe sığdıramıyorsunuz?
bari 3 ay bekleseydiniz bunları yazıp söylemek için.
fatih terimi günahım kadar sevmem ama biraz vefa duygusu olması lazım arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

drogba 3 senelik sözleşme istedi...klübüde yaşlı olduğu için senelik anlaşma önerdi. bu nedenle drogba türkiye'de...

sap ile samanı, elma ile armutu, hansel ile greteli birbirine karıştırmakta ustasınız canlar.

drogbanın sözleşmesi kaç senelikti geldiğinde?
Mesaj tarihi:
Vatandaki isim: Didier Yves Drogba Tébily
Bu zamandan beri takımda: 28.01.2013 - 8 Ay ve 6 gün
Sözleşme sonu: 30.06.2014

nası 3 yıl istedi olmadı diye 1 yıllığına mı geldi sfdsdfh, kulübü dediğinde çindeki ismini bilmediğim şey mi
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

KuddusiMavra said:

drogbanın sözleşmesi kaç senelikti geldiğinde?

çelsinin önerdiği gibi 1 senelik değildi.
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

nası 3 yıl istedi olmadı diye 1 yıllığına mı geldi sfdsdfh, kulübü dediğinde çindeki ismini bilmediğim şey mi

tarih hesaplamayı da mı unutuyorsunuz sizi gidi fanatikler sizi...adam 2 sezonluğuna imza atmış işte. nesini anlamadın?
Mesaj tarihi:
quaqlireealalalelaserara nın golünde çeju biraz seyretti gibi geldi bana maçı izlerken. aynı real maçındaki gibi kademe hatası yaptı gibi. ama onun dışında çeju baya iyiydi sağlam bastı her topa. özellikle son dakikada artık ebouenin kendini 4. kez yalandan atışına dayanamayıp isyan etmesine hayran kaldım helal olsun herife.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Gaboo said:

tarih hesaplamayı da mı unutuyorsunuz sizi gidi fanatikler sizi...adam 2 sezonluğuna imza atmış işte. nesini anlamadın?

2 değil, 1.5 senelik sözleşme. Devre arasında geldi.

1.5 sene, 1 seneye 3 seneye olduğundan çok daha yakın farkındaysan. Yarım sezon fark için mi Chelsea yerine GS tercih etti yani?
  • Yeni Oluştur...