Curunir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 2-2 hay lan yenerdik bunları o değilde umut attı yine lan bu herif niye böyle ya mübarek joker resmen
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bu skor iyi oldu gerçekten. kopenhag maçlarından alınacak 6 puan götürür bizi. o arada real ile juventus birbirini yesin
guernica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 JestersTear said: Maçı hakeden Juve kimse kusura bakmasın.
Arma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Curunir said: 2-2 hay lan yenerdik bunları o değilde umut attı yine lan bu herif niye böyle ya mübarek joker resmen 2.semih
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 JestersTear said: Maçı hakeden Juve kimse kusura bakmasın. TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi yalansa yalan diyin juve haketti maçı insaf artık ya.
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ulan ben bu Gs'in ya.200 TL basarız Rizeye 30 pozisyonda gol atamazlar.Juveye 200 basarız bu seferde 2 şutta 2 gol bulurlar.Allahsız takım...
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ulan zor kurtuldu elimizde juve yaaa
Tori Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Umuta primden önce forma versinler, haftasonu yine burak oynar.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 helal olsun valla juventus'tan deplasmanda puan almak herkese nasip olmaz. Puanı geçtim 2 gol atıldı, açın bakın maçlara kaç takım Juve'ye deplasmanda hangi şartlarda 2 gol atabildi. 1 puan çok büyük başarı, galibiyet gelseydi haftanın olayı olurdu direkt. Juve'yi 2 stoperli sisteme itmek bile büyük başarı, Mancini'nin defansif anlayışı GS'ye bir şeyler kazandıracak gibi duruyor bakalım. Hücumda çok kötüydü gerçi GS, klasik Mancini takımı işte kaliteli forvetlerle maçta 4-5 net şans bulur, 1-2 tanesi değerlense yeter, savunma ile gollerin değerini fazlasıyla arttırıyor zaten. Sevmediğim bir tarz ama olsun, Juventus'tan 1 puan çıkarmak deplasmanda direkt 2. tur için umutlanma demek.
interperez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 TAM STEALTHDEN ÇIKIP ZAAALICAKTIM UMUT ATTI SDF.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Admin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ambarat zaten ayaklari ile kafasi uyusmadigindan basimiza hep is aciyor. bunun gibi oyunculari buyuk takimlarda tutmak cok yanlis. bakalim mancini ne kadar dayanacak.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 real juve'den 4 puan alsın baya müthiş olur.
Catze Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 2 Kopenhag galibiyeti 1 beraberlik gs çıkar gruptan sanırım tabi kopenhagda öyle kolay takım diil ama o da ayrı
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Terim olsa silkelemişlerdi bizi çok net. Mancini mükemmel hazırlamış iki günde takımı. Ben Galatasaray'ın bu kadar iyi savunma yaptığını hiç hatırlamıyorum. Cidden mükemmel savunmaydı.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Real ilk maç 6 attıktan son maç formalitesine oynarken bir güzellik yapsın artık. Juveyi yenseler yeter zaten gs mallık yapmazsa. Ali eren beşerlere lisans çıkartıp kırarız balei ronaldoyu akıllı olsunlar.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 selçukla sneijderin ciddi vites artırması lazım böyle maçlar için. bir de 90 dakika hazır değil denilen bruma 94. dakikada, 78 yaşındaki drogba ile birlikte en çok koşan en diri furbolcuydu.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Chedjou ve Zan'da harikaydı. Chedjou geldiğinden beri ilk defa ortalamanın üstüne çıktı. Zan desen geçmişe nazire yaptı. Ön libero olarak oynayan Selçuk bile iyiydi. Yeni TD gazıyla Mancini'nin defansif anlayışı birleşince harika iş yapıldı. Tebrikler valla, 2-1 olduğunda ne güzel devre arası dediklerim çıktı diyordum da bir yandan da üzülmüştüm valla ne yalan diyeyim. Hiç beklemiyordum GS'nin puan çıkartacağına az da olsa sevineceğimi asdfasd sahada güzel şeyler görünce insan istemeden de olsa içten içe destekliyor işte Gerçi ben Juve'yi de sevmiyorum ya neyse ...
Öne çıkan mesajlar