Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Juventus-Galatasaray 02:10.2013 21:45 D smart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
helal olsun valla juventus'tan deplasmanda puan almak herkese nasip olmaz. Puanı geçtim 2 gol atıldı, açın bakın maçlara kaç takım Juve'ye deplasmanda hangi şartlarda 2 gol atabildi.

1 puan çok büyük başarı, galibiyet gelseydi haftanın olayı olurdu direkt.

Juve'yi 2 stoperli sisteme itmek bile büyük başarı, Mancini'nin defansif anlayışı GS'ye bir şeyler kazandıracak gibi duruyor bakalım. Hücumda çok kötüydü gerçi GS, klasik Mancini takımı işte kaliteli forvetlerle maçta 4-5 net şans bulur, 1-2 tanesi değerlense yeter, savunma ile gollerin değerini fazlasıyla arttırıyor zaten.

Sevmediğim bir tarz ama olsun, Juventus'tan 1 puan çıkarmak deplasmanda direkt 2. tur için umutlanma demek.
  • Admin
Mesaj tarihi:
ambarat zaten ayaklari ile kafasi uyusmadigindan basimiza hep is aciyor.

bunun gibi oyunculari buyuk takimlarda tutmak cok yanlis. bakalim mancini ne kadar dayanacak.
Mesaj tarihi:
Terim olsa silkelemişlerdi bizi çok net.

Mancini mükemmel hazırlamış iki günde takımı. Ben Galatasaray'ın bu kadar iyi savunma yaptığını hiç hatırlamıyorum. Cidden mükemmel savunmaydı.
Mesaj tarihi:
Real ilk maç 6 attıktan son maç formalitesine oynarken bir güzellik yapsın artık.

Juveyi yenseler yeter zaten gs mallık yapmazsa.

Ali eren beşerlere lisans çıkartıp kırarız balei ronaldoyu akıllı olsunlar.
Mesaj tarihi:
selçukla sneijderin ciddi vites artırması lazım böyle maçlar için. bir de 90 dakika hazır değil denilen bruma 94. dakikada, 78 yaşındaki drogba ile birlikte en çok koşan en diri furbolcuydu.
Mesaj tarihi:
Chedjou ve Zan'da harikaydı. Chedjou geldiğinden beri ilk defa ortalamanın üstüne çıktı. Zan desen geçmişe nazire yaptı. Ön libero olarak oynayan Selçuk bile iyiydi. Yeni TD gazıyla Mancini'nin defansif anlayışı birleşince harika iş yapıldı.

Tebrikler valla, 2-1 olduğunda ne güzel devre arası dediklerim çıktı diyordum da bir yandan da üzülmüştüm valla ne yalan diyeyim. Hiç beklemiyordum GS'nin puan çıkartacağına az da olsa sevineceğimi asdfasd

sahada güzel şeyler görünce insan istemeden de olsa içten içe destekliyor işte

Gerçi ben Juve'yi de sevmiyorum ya neyse ...
  • Yeni Oluştur...