Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben direwolf'un 1.6 pakedini çektim üzerine 3-4 tane hayvan, bitki modu koydum oynuyorum :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Direwolf 1.6.4 de thaumcraft 4 ve powersuit kullanıyormusun red? thaumcraft ve tinker table'ı açınca ftb çöküyor bende. Ftb forumunda hatanın farkındayız düzeltilecek demişler ama sanada bi sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ana minecraft konusu uplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 albion olmasa açardim bi server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 SCelen said: Direwolf 1.6.4 de thaumcraft 4 ve powersuit kullanıyormusun red? thaumcraft ve tinker table'ı açınca ftb çöküyor bende. Ftb forumunda hatanın farkındayız düzeltilecek demişler ama sanada bi sorayım dedim Valla ben direwolf pakedinde default açık olanlar + mo creatures +agriculture + harvestcraft şeklinde kullanıyordum. Better dungeons ve universal electricity deneyim dedim, hep sorun verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 mo creatures acaip bokunu cıkarıyor ya hic bulasma ona heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 praetorian ac bi serverda takılalım yea haha bitio zaten albion az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Single'da kasmıyor ya. Bir de hayvanları cluster halinde spawnlamıyor artık. Çeşit yapıyor, o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mo'dan baydık. Onun yerine ftb master config gibi bir şey yapmış. Kullandıkları bütün modlar bir configdeymiş. Onu ve ek modları kullanıp 170 küsür modluk paket yaptık =/ Belki highlightlar için özet geçerim sonra. Bayağı mutluyum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Hala en iyi harita yaratıcı Overviewer mı? singleplayer haritam için kullanacağım. Sene 2014 hala şu portalların çakışma olayını çözemediler. 1. dünya savaşı geliyormuş gibi demiryolu çektim be yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 harita olayını bilmiyorum da portalların cakısması intended diye hatırlıyorum. belli bi alan içerisinde 2. portalı açmıyordu. yalan da olabilir emin degilim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 1024 block o alan. trenle dümdüz hatta bile 2 dakika sürüyor. dolambaç varsa katla... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 server açın da iki pick sallayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Şu oyunun tek sorunu her ay güncellenen oyunun pluginlerinin eş zamanlı güncellenmemesi, yada güncelleyen adamın daha fazla destek vermemesi falan filan. Bu arada oyunu inatla indirime sokmamaları da ayrı bir olay. Dinsiz imansızlar Noel, yılbaşı da dinlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 14 şubatı bekle, geçen sene 1 alana 1 beleş yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 server acalım gene yok mu oynuyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 e bu seferde sen al ake kurarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kaç gayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 sana kalmıs kac kaymelik istiosan 40-50 ye 5-10 kisilik kurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ıııııhhhh 10 20çıkar benden ortak gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 biriyle birlikte oynamak için orjinal almak mı gerekiyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yok orjinal gerekmiyor hertürlü versiyonla oynayabilirsin arkadasınla dogru ayarlarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 http://i.imgur.com/N2wpP4e.jpg https://twitter.com/notch/status/439164234099073024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 oh boy bu hypela bi server daha açarız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 VATAN ELDEN GİDİYO SİZ BURDA MINECRAFT TARTIŞIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar