Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Direwolf 1.6.4 de thaumcraft 4 ve powersuit kullanıyormusun red?

thaumcraft ve tinker table'ı açınca ftb çöküyor bende. Ftb forumunda hatanın farkındayız düzeltilecek demişler ama sanada bi sorayım dedim
Mesaj tarihi:
SCelen said:

Direwolf 1.6.4 de thaumcraft 4 ve powersuit kullanıyormusun red?

thaumcraft ve tinker table'ı açınca ftb çöküyor bende. Ftb forumunda hatanın farkındayız düzeltilecek demişler ama sanada bi sorayım dedim

Valla ben direwolf pakedinde default açık olanlar + mo creatures +agriculture + harvestcraft şeklinde kullanıyordum.

Better dungeons ve universal electricity deneyim dedim, hep sorun verdiler.
Mesaj tarihi:
Mo'dan baydık. Onun yerine ftb master config gibi bir şey yapmış. Kullandıkları bütün modlar bir configdeymiş. Onu ve ek modları kullanıp 170 küsür modluk paket yaptık =/ Belki highlightlar için özet geçerim sonra. Bayağı mutluyum ama.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hala en iyi harita yaratıcı Overviewer mı? singleplayer haritam için kullanacağım.

Sene 2014 hala şu portalların çakışma olayını çözemediler. 1. dünya savaşı geliyormuş gibi demiryolu çektim be yeter.
Mesaj tarihi:
harita olayını bilmiyorum da portalların cakısması intended diye hatırlıyorum. belli bi alan içerisinde 2. portalı açmıyordu. yalan da olabilir emin degilim heh
Mesaj tarihi:
Şu oyunun tek sorunu her ay güncellenen oyunun pluginlerinin eş zamanlı güncellenmemesi, yada güncelleyen adamın daha fazla destek vermemesi falan filan.

Bu arada oyunu inatla indirime sokmamaları da ayrı bir olay. Dinsiz imansızlar Noel, yılbaşı da dinlemiyor.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...