Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam ben bayadır online olamadım serverda ama vanilla olsa paso öyle kalsa ne dersiniz

ren ve vanilla aşkı anafikirli post gibi oldu ama paticik için en makbulu bu gibi geldi. hoş şu an kaç kişi oynuyor ne pack var bilmiyorum.

server based aletler kalsın işte mcmmo falan.

edit: ne kadar mod içerikli inşaa var bilmiyorum tabi
Mesaj tarihi:
valla test etmek icin bi custom pack yaptim ama pek memnun degilim o yüzden vermiyorum packi. 1-2 gün daha beklemek istiyorum ftb çıkarsa diye olmazsa bu haliyle baslariz.
Mesaj tarihi:
işte beklememin nedeni bu. hazirladigim packte dev build olan modlar var. sen yoktun da serverin ilk halinde bikaç kere reset atmak zorunda kaldık development builddeki modlar yüzünden. aynı sorunu yaşamamak için bekliyorum kısacası.
Mesaj tarihi:
abi o agır survival hissini terrafirmacraft dısında hicbiseyde bulamazsın heh

isterseniz yeni ftb gelene kadar deneyelim terrafirmayi. aşırı hardcore yanniz peşin soyleyim
Mesaj tarihi:
said:
TIP 1: To help in the creation of a fire pit, you may add one piece of paper to use as tinder, the paper is however used up in the process.
TIP 2: Rain falling on a firepit will prevent you from lighting it and will eventually put a lit firepit out. To avoid this, make your firepit below some tree-branches or a stone outcropping, where it will be protected from the rain.

ıpıslak oldum
Mesaj tarihi:
1.6.2 ye http://files.minecraftforge.net/minecraftforge/minecraftforge-installer-1.6.2-9.10.1.871.jar bu version forge kurucaksiniz sonra http://www.terrafirmacraft.com/files/TFC-0.77.21.zip bunu mods klasorune atip giriceksiniz mc.paticraft.coma
Mesaj tarihi:
ben verdiğin linkteki rardan çıkanların hepsini mods klasörüne atıp çalıştırınca çakılıyor oyun.

-tamam ya .rar ı açmamak gerekiyormuş :)

-girdim de.. gece.. 3-4 tane zombi saldırıyor, 25-20 kere vurdum bisey olmadi. dirt bile sanki elle kaya parcaliyosun gibi parcalaniyo. zaten 3 dk icinde ölüyorum veya pesimde 20-30 zombiyle koşturuyorum :S
Mesaj tarihi:
abi en ufak alakası yok vanilla ile heh. minimap fln client side modlar hep serverda olmasi gerekmiyor. nei subset fln dersen de terrafirmacraft destegi olmamasi lazim nein zira craft mantigi cok farklı
  • Yeni Oluştur...