NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 fakirler oynuyabilsin fakir pcsi olanların kasmasın gerisi fark yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 selam ben bayadır online olamadım serverda ama vanilla olsa paso öyle kalsa ne dersiniz ren ve vanilla aşkı anafikirli post gibi oldu ama paticik için en makbulu bu gibi geldi. hoş şu an kaç kişi oynuyor ne pack var bilmiyorum. server based aletler kalsın işte mcmmo falan. edit: ne kadar mod içerikli inşaa var bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 vanilla oynamaz millet yea heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Merhaba herkese 1.6.4 yazıyor ve "client out of date" diyor yeni client mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 valla test etmek icin bi custom pack yaptim ama pek memnun degilim o yüzden vermiyorum packi. 1-2 gün daha beklemek istiyorum ftb çıkarsa diye olmazsa bu haliyle baslariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 tekrar tekrar sıfırdan başlamayacaksak bu haliyle başlayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 işte beklememin nedeni bu. hazirladigim packte dev build olan modlar var. sen yoktun da serverin ilk halinde bikaç kere reset atmak zorunda kaldık development builddeki modlar yüzünden. aynı sorunu yaşamamak için bekliyorum kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ben şu an giremiyorum 1.6.4 ü indirdim nihai halini bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bi vanilla biliyorum ben walla modlu nasıl oluyo oyun Modsuz vanilla açsanız survival stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Cantug açmıştı ağladılar filan kapattı sonra haha Ben cantug ve bi arkadaşla Vanilla FTB unleased oynuyoruz :)yüklüon girion ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Techpack şeklinde olması farketmezde yıllardır aradığım survival hissini bulamadım bir türlü. Böyle kaleler yapalım, tuzaklar kuralım, zombi istilasına karşı savunalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 abi o agır survival hissini terrafirmacraft dısında hicbiseyde bulamazsın heh isterseniz yeni ftb gelene kadar deneyelim terrafirmayi. aşırı hardcore yanniz peşin soyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tam oyuna ısındım server kapandı. boşlukta iyi gidebilir (naçizane fikrim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://terrafirmacraft.com/wiki/No_nonsense,_a_stone-age_guide ilk üç beş paragrafta ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 said: TIP 1: To help in the creation of a fire pit, you may add one piece of paper to use as tinder, the paper is however used up in the process. TIP 2: Rain falling on a firepit will prevent you from lighting it and will eventually put a lit firepit out. To avoid this, make your firepit below some tree-branches or a stone outcropping, where it will be protected from the rain. ıpıslak oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ahah tamam bugün ayarliyorum ftb cıkana kadar kastırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 1.6.2 ye http://files.minecraftforge.net/minecraftforge/minecraftforge-installer-1.6.2-9.10.1.871.jar bu version forge kurucaksiniz sonra http://www.terrafirmacraft.com/files/TFC-0.77.21.zip bunu mods klasorune atip giriceksiniz mc.paticraft.coma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ben yine yardım isteyeceğim mumble dan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 evdeyim su anda gelemem mumblea heh. youtubedan fln arattır ya how to install forge falan filan diye tonla bulursun tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 akşam üstüne doğru eve gidicem de bu hakikaten baya hardcoremuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ben verdiğin linkteki rardan çıkanların hepsini mods klasörüne atıp çalıştırınca çakılıyor oyun. -tamam ya .rar ı açmamak gerekiyormuş :) -girdim de.. gece.. 3-4 tane zombi saldırıyor, 25-20 kere vurdum bisey olmadi. dirt bile sanki elle kaya parcaliyosun gibi parcalaniyo. zaten 3 dk icinde ölüyorum veya pesimde 20-30 zombiyle koşturuyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 haha girmissin ama cok farklidir bu wiki fln oku yada video izle terrafirmacraft icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 arkadaş bildiğin ilk insanım şu an. hakikaten çok farklı ve çok zor. ilk gecemi kendimi toprakla kaplayarak gecirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Terrafirmacraft oynayanlara sabır diliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 abi en ufak alakası yok vanilla ile heh. minimap fln client side modlar hep serverda olmasi gerekmiyor. nei subset fln dersen de terrafirmacraft destegi olmamasi lazim nein zira craft mantigi cok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar